Merginos, dėl termometro tai kreipkitės į Bauer frimą, juk jie duoda garantiją! Mano puodai pirkti prieš 8 metus, tai pradinę padėtį gerai rodo .
Normaliai termometrai pas mane rodo O šiaip tai tikrai, jei kas negerai, reikia kreiptis į pardavėjus Už tokius pinigus pardavę prekę tegu pasijudina
Vėl kepiau varškės apkepą gavosi dabar tik taip ir kepsiu
O aš kepiau Zepterio puode ir man jis prisvilo .Jaučiu per didelė temperatūra buvo .Bet Ligita sakyk ar jis ne per skystas tau gaunasi ?Man tai toks skystokas .Kai orkaitėj kepu tai jis toks standus gauasi , ir pati tešla tokia pokieta būna .Gal sakau dėl to kad į šį miltų nededam .Bet kad ir prisvilo, rankų nenuleidžiu .Bandysiu dar kartą.Ir prisvilęs skanus buvo .Valgėm nuo viršaus ir karpėm ausimis.Labai saknu buvo .
QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 17, 15:48)
rankų nenuleidžiu .Bandysiu dar kartą.Ir prisvilęs skanus buvo .Valgėm nuo viršaus ir karpėm ausimis.Labai saknu buvo .
Man irgi ne iš pirmo karto gavosi, bet, toks skanus, minkštutis, dabar niekad orkaitėje nekepu.
O dėl termometro, tai čia aš tik tarp kitko pabėdavojau, ma jį galas, neturiu aš laiko tuos konsultantus vaikytis
QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 17, 14:48)
O aš kepiau Zepterio puode ir man jis prisvilo .Jaučiu per didelė temperatūra buvo .Bet Ligita sakyk ar jis ne per skystas tau gaunasi ?Man tai toks skystokas .Kai orkaitėj kepu tai jis toks standus gauasi , ir pati tešla tokia pokieta būna .Gal sakau dėl to kad į šį miltų nededam .Bet kad ir prisvilo, rankų nenuleidžiu .Bandysiu dar kartą.Ir prisvilęs skanus buvo .Valgėm nuo viršaus ir karpėm ausimis.Labai saknu buvo .
Buvo toks, kad galima supjaustyti nemažais gabalais ir su mentele įdėti į lėkštę Gabalai buvo didesni už mentelę ir nenulūžo perkeliami ir tuo pačiu apkepas buvo minkštas ir laaabai skanus Šį kartą liko pora gabalų, tai kitą rytą mikrobanginėj pašildytus vaikai suvalgė
Galkas turite bauer greitpuodį?Ar apsimoka jį pirkti?
Gavom ir mes dovanu Bauer puodus Labai as jai patenkinta, pries tai pas mama vis vaziuodavom pavalgyti sveiko maisto Ypac bulves labai skanios juose virtos. Dabar galvoju isbandyti ka nors isrukyti tuose puoduose, jau juodalksnio pjuvenu vyras parupino... gal bandet kuri nors kokius vistos sparnelius parukyti? Nelabai isivaizduoju, kaip pries rukant pamarinuoti... Norisi pries Kaledas pasibandyti...
Turime ir mes BAUER puodus. PATENKINTI.
Neseniai uzdejau virtis ryzius (kaip ir iprastinuose puoduose) netiketai atejo drauge i svecius... bla..bla..bla.. ir staiga po 2 val. prisimenu, kad verdu ryzius.
Labai nustebome su drauge, kad po tiek laiko ant ugnies nepridege nei milimetras
Neseniai uzdejau virtis ryzius (kaip ir iprastinuose puoduose) netiketai atejo drauge i svecius... bla..bla..bla.. ir staiga po 2 val. prisimenu, kad verdu ryzius.
Labai nustebome su drauge, kad po tiek laiko ant ugnies nepridege nei milimetras
QUOTE(inqusiux @ 2008 10 15, 20:54)
mano bauerio termometras irgi gryba rodo nesuprasi,o dangtis tai tikrai nesandarus,jokios traukos nesijaucia
Na, ir as ne perseniausiai isigijau BAUER puoda. Nedaug jame dar ka gaminau. Patiko plovas, virtos bulves, praktiskai be druskos tik vegetos ir krapu uzbarsciau, kai isvire.
Bet, zinokit ir pas mane termometras ne nuo pradines padalos rodo? Kaip cia yra? Gal taip turi but?
QUOTE(barra @ 2008 11 30, 16:26)
Na, ir as ne perseniausiai isigijau BAUER puoda. Nedaug jame dar ka gaminau. Patiko plovas, virtos bulves, praktiskai be druskos tik vegetos ir krapu uzbarsciau, kai isvire.
Bet, zinokit ir pas mane termometras ne nuo pradines padalos rodo? Kaip cia yra? Gal taip turi but?
Aš taip pat turiu BAUER puodus ir dabar pažiūrėjau kad ir mano ne nuo pradinės padalos rodo, o rodyklė stovi per puse tarp dviejų mėlynų brūkšnelių.Aš manau kad jei kambaryje šilčiau tai ir rodo ne nuo pradžių