Tikrai, tikrai Svarbiausia sudėti daržoves (nebūtinai bulves, gali būti morkos, burokėliai) į šaltą puodą, įpilti šiek tiek vandens, šiek tiek druskos( bet ne per daug nes kai vandens mažai, tai iš daržovių natūralios druskos neišverda, todėl gali būti per sūru ) uždengti ir tik tada statyti ant ugnies. Sulaukti, kol rodyklė atsiras žalio laukelio viduryje, mažinti ugnį ( pas mane dujos, tai ant jungiklio yra maža liepsnelė, kai vos vos liepsna matosi) Nuo ugnies sumažinimo panašiai pusvalandį verdu, bet kartais būna bulvės kažkokios nenormalios , kad tiek laiko nepakanka. Todėl po to pusvalandžio šakute ar peiliu skeliu ir žiūriu ar išvirę, jei ne-dar paverdu. Jokiu būdu nevarstyti dangčio !!! Tai didžiausia klaida, kurią daro nusipirkę tokius puodus, o paskui aišku piktinasi, kad už didelius pinigus nusipirko visišką š...Mes buvom pripratę paprastuose puoduose: atidariau-pasižiūrėjau, po kiek laiko vėl Iš pradžių mano šeimyna ir su šitais puodais bandė taip pat Vyras iš darbo grįžęs, prie puodo : kas vakarienei ir dangtį kelia Teko atrašyti velnių dabar jau tik klausia Šiuose puoduose verda garuose, o garui susidaryti daug vandens nereikia, tik svarbiausia jo neišleisti. Man pasakojo demonstruotoja, kad jos viena pirkėja pirmą kartą bulves virė 3 valandas Atidaro puodą-garai lauk, uždaro, kol vėl prisirenka garų-praeina nemažai laiko ir taip pasaka be galo. Sėkmės bandant virti garuose, jei ką klauskit, kuom galėsiu-padėsiu
sveiki,nu ir as noriu pareiks nuomone,o tiksliau papasakot viena atsitikima.taip bauer puoda as turiu ir juo esu labai patenkita.bet viena bauer prezentacia mums ivare soka vienu zodziu vyras gavo pakvietima i prezentacia.mes ir nuejome.tai va pasodino mus prie staliuko.veiksmas vyko ofiso kabinete.lankytojai tik mes ir dar viena pora.nu pasiule mums kavos,mes mielai sutikome.atnese indeli lavazos.nu tiksliau trupineliu.dviem puodeliam vos uzteko.nu kaip bebutu lavaza nuo sss atskiriu.nu apgaule.tai va sedim priesais puodai blizga.bet apie juos nebuvo ne zodzio.visa prezentacia buvo apie bauer keliones,ne as nieko pries paklausyt,nuotrauku paziuret.ir turbut nesvarbu,kad perpus brangiau nei kitose firmose.bet suerzino tai,kad mes pagal juos privalejome jau tapacia diena sumoketi pradini inasa.kazkas virs stukos.jo tipo vietoj rankinuko seifa nesiojuos tai va prisikabino ir praeit laukan ramei nedave.nu siaubas jei tai tik viena tokia nevykus prezentacija tai dar nieko,bet jei jie taip ir toliau darys tai nezinau
QUOTE(feona @ 2008 10 03, 13:57)
sveiki,nu ir as noriu pareiks nuomone,o tiksliau papasakot viena atsitikima.taip bauer puoda as turiu ir juo esu labai patenkita.bet viena bauer prezentacia mums ivare soka
Kad jų (ir ne tik jų) prezentacijos visos tokios - nori pinigų tuoj pat, nes vėliau pirkėjas gali persigalvoti . Man irgi tokie metodai nepatinka, ir dar visokių kelionių ir prizų kišimas vietoj to, kad pigiau puodus parduotų . Toks jau jų marketingas, orientuotas į psichologinį spaudimą. Matyt remiasi kokiais nors tyrimais, kad daugeliui potencialių pirkėjų tai yra veiksminga . Geriau turėtų normalią parduotuvę su normaliom kainom (prie kurių nepriskaičiuotos kelionių kainos)...
QUOTE(Saja @ 2008 10 03, 14:15)
Kad jų (ir ne tik jų) prezentacijos visos tokios - nori pinigų tuoj pat, nes vėliau pirkėjas gali persigalvoti . Man irgi tokie metodai nepatinka, ir dar visokių kelionių ir prizų kišimas vietoj to, kad pigiau puodus parduotų . Toks jau jų marketingas, orientuotas į psichologinį spaudimą. Matyt remiasi kokiais nors tyrimais, kad daugeliui potencialių pirkėjų tai yra veiksminga . Geriau turėtų normalią parduotuvę su normaliom kainom (prie kurių nepriskaičiuotos kelionių kainos)...
QUOTE(Balandė31 @ 2008 09 21, 15:57)
Aš turiu 1 litro Tupperware puodą, labai geros kokybės, turiu didesnį zepter, tai nė kiek nenusileidžia kokybe, man tas Tupperware mažiukas dar patogesnis. Tupperware irgi galima iš platintojų įsigyti, aš čia SM pirkau
o as maniau kad Tupperware tik plastikiniais indais prekiauja o kokios ju kainos, kur butu galima placiau apie juos suzinot?
nusipirkau ir aš vieną puodą pabandymui bus matyt, kitą savaitę turėtų pristatyt, sakė ir kugelį jame eis kepti
Kugelio dar nekepiau bet užtat šiandien kepiau varškės apkepą, gavosi Receptą turiu jau seniai, bet su mano dujine orkaite visokių nesamonių būdavo, tai prisvyla, tai neiškepa O patarimus kaip viską teisingai atlikti radau Zepter puodų temoje Gal kas bandysit
Varškės apkepas
0,5kg varškės
3 kiaušiniai
1 šaukštas cukraus
0,5 šaukštelio druskos
0,5 šaukštelio vanilinio cukraus
0,5 stiklinės manų kruopų užpilti iki stiklinės viršaus pienu ir išmaišyti.
Trynius atskirti nuo baltymų( galima šito ir nedaryti), trynius(arba visus kiaušinius) ištrinti su cukrum, druska, vaniliniu ir varške. Į šią masę įmaišyti manus su pienu ir atskirai išplaktus baltymus. Galima dėti razinas ar cukatus, kas ką mėgsta. Aš dariau dideliam troškintuve ir ši norma ten kaip tik Šalto puodo vidų patepti sviestu, supilti masę, uždengti ir statyti ant ugnies. Apie 5 min kaitinti ant stiprios ugnies, tada sumažinti ir dar pakepti apie 0,5 valandos. Išjungus dar palaikiau apie 15 min, kad pabaigtų kepti. Atidaryti tai bijojau galvojau rasiu ten skystą, susmukusį ar dar kokį baisumą O ten ir iškilęs, ir iškepęs normaliai Visą gaminimo laiką dangčio neatidarinėjau, ir niekam nepatariu to daryti Skanaus
Varškės apkepas
0,5kg varškės
3 kiaušiniai
1 šaukštas cukraus
0,5 šaukštelio druskos
0,5 šaukštelio vanilinio cukraus
0,5 stiklinės manų kruopų užpilti iki stiklinės viršaus pienu ir išmaišyti.
Trynius atskirti nuo baltymų( galima šito ir nedaryti), trynius(arba visus kiaušinius) ištrinti su cukrum, druska, vaniliniu ir varške. Į šią masę įmaišyti manus su pienu ir atskirai išplaktus baltymus. Galima dėti razinas ar cukatus, kas ką mėgsta. Aš dariau dideliam troškintuve ir ši norma ten kaip tik Šalto puodo vidų patepti sviestu, supilti masę, uždengti ir statyti ant ugnies. Apie 5 min kaitinti ant stiprios ugnies, tada sumažinti ir dar pakepti apie 0,5 valandos. Išjungus dar palaikiau apie 15 min, kad pabaigtų kepti. Atidaryti tai bijojau galvojau rasiu ten skystą, susmukusį ar dar kokį baisumą O ten ir iškilęs, ir iškepęs normaliai Visą gaminimo laiką dangčio neatidarinėjau, ir niekam nepatariu to daryti Skanaus
prisiruoiau as isbandyt savo bauer puoda- keptuve,viriau sriuba,tik nzn ar vandens padauginau,ar cia puodas su broku ir dangtis blogai uzsidaro, tai puse puodo isbego lauk ,o garai kaip pasiute verzesi kamuoliais,liepsna buvo tikrai maza,termometras vos ant zalio laukelio buvo atsistojes.Suplojau tokius pinigus ir jau pradedu gailetis...kad gal koki broka ikiso
Turiu ir aš Bauer ir Zepterio puodus, tai galiu palyginti.
Bauerio nepatiko iš pat pradžių, kad išvynioto puodo termometras jau iš karto rodė temperatūrą , tipo taip turi būti, paaiškino konsultantė
O su Zepteriu man viskas aišku, termometras savo vietoje .
Ir dar, l didelis skirtumas dėl dangčio sandarumo. Bauer, kaip čia kitos SM pastebėjo, nors nepili daug vandens, išbėga, priešingai nei Zepterio. Zepterio pasiekia žalią rodyklę ir aš išjungiu, t.y. pabaigia virti maistas išjungtame, o puodui pravėsus, dangtis tarsi užsivakumuoja (norint jį atidaryti, reikia truputį pašildyti puodą). Baueris niekad neužsivakumuoja, tai spėju, kad nėra toks sandarus , vadinas valgio be vandens neišsivirsi, nes sudegs
Ir dar tos rankenėlės tokios atsikišusios, vis turiu žiūrėti, kad mano vyrai nenusvilintų ant didelės ugnies
Manau, kad l apsigavau, kad pirkau puodą iš Bauer, tuo labiau, kad abiejų pnš. kainos. Man asmeniškai Zepterio mielesnis. Tai tokie mano pastebėjimai
O štai patalyne iš Bauer, tai esu l patenkinta.
Bauerio nepatiko iš pat pradžių, kad išvynioto puodo termometras jau iš karto rodė temperatūrą , tipo taip turi būti, paaiškino konsultantė
O su Zepteriu man viskas aišku, termometras savo vietoje .
Ir dar, l didelis skirtumas dėl dangčio sandarumo. Bauer, kaip čia kitos SM pastebėjo, nors nepili daug vandens, išbėga, priešingai nei Zepterio. Zepterio pasiekia žalią rodyklę ir aš išjungiu, t.y. pabaigia virti maistas išjungtame, o puodui pravėsus, dangtis tarsi užsivakumuoja (norint jį atidaryti, reikia truputį pašildyti puodą). Baueris niekad neužsivakumuoja, tai spėju, kad nėra toks sandarus , vadinas valgio be vandens neišsivirsi, nes sudegs
Ir dar tos rankenėlės tokios atsikišusios, vis turiu žiūrėti, kad mano vyrai nenusvilintų ant didelės ugnies
Manau, kad l apsigavau, kad pirkau puodą iš Bauer, tuo labiau, kad abiejų pnš. kainos. Man asmeniškai Zepterio mielesnis. Tai tokie mano pastebėjimai
O štai patalyne iš Bauer, tai esu l patenkinta.
10 metų naudoju Bauer puodus, gal kiek mažiau laiko verdu juose daržoves beveik be vandens, niekas neprisvyla o išbėga tik tada kai vandens per daug pripilu Į komplektą buvo įdėtos papildomos rankenėlės, tai jos dar nepakeistos O puodo dangtį kiek kartų yra pritraukę, tai jau net nesuskaičiuosiu Mažam vaikui išvirdavau daržovienę ir palikdavau išjungus, tai po to kiek kartų pykau, kad maistas yra, bet neina jį paimt Todėl nežinau, gal suprastėjo kokybė man mano puodai
QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 15, 12:34)
10 metų naudoju Bauer puodus, gal kiek mažiau laiko verdu juose daržoves beveik be vandens, niekas neprisvyla o išbėga tik tada kai vandens per daug pripilu Į komplektą buvo įdėtos papildomos rankenėlės, tai jos dar nepakeistos O puodo dangtį kiek kartų yra pritraukę, tai jau net nesuskaičiuosiu Mažam vaikui išvirdavau daržovienę ir palikdavau išjungus, tai po to kiek kartų pykau, kad maistas yra, bet neina jį paimt Todėl nežinau, gal suprastėjo kokybė man mano puodai
o mane tai nervina jis, na gal man nepasisekė ir toks netikęs pakliuvo, bet dabar tai tikrai nesirinkčiau tos firmos puodo
Naudoju jį jau metai, bet kaip paprastą puodą
O kaip pas jus termometras, ant pradinės padėties stovi? Pas mane nuo pat pradžių nesąmonęs rodo , visa tai l nerimta
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 15, 12:02)
o mane tai nervina jis, na gal man nepasisekė ir toks netikęs pakliuvo, bet dabar tai tikrai nesirinkčiau tos firmos puodo
Naudoju jį jau metai, bet kaip paprastą puodą
O kaip pas jus termometras, ant pradinės padėties stovi? Pas mane nuo pat pradžių nesąmonęs rodo , visa tai l nerimta
Naudoju jį jau metai, bet kaip paprastą puodą
O kaip pas jus termometras, ant pradinės padėties stovi? Pas mane nuo pat pradžių nesąmonęs rodo , visa tai l nerimta
mano bauerio termometras irgi gryba rodo nesuprasi,o dangtis tai tikrai nesandarus,jokios traukos nesijaucia