Įkraunama...
Įkraunama...

Bauer produkcija

pasakykit kas , gal zinot, koks maziausios talpos zepter puodas,noriu isigyt kosems virt?
ir dar noriu suzinot apie berghoff, juos taip pat galima is platintoju isigyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inqusiux: 21 rugsėjo 2008 - 15:54
QUOTE(inqusiux @ 2008 09 21, 16:50)
pasakykit kas , gal zinot, koks maziausios talpos zepter puodas,noriu isigyt kosems virt?

Aš turiu 1 litro Tupperware puodą, labai geros kokybės, turiu didesnį zepter, tai nė kiek nenusileidžia kokybe, man tas Tupperware mažiukas dar patogesnis. Tupperware irgi galima iš platintojų įsigyti, aš čia SM pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inqusiux @ 2008 09 21, 16:50)

Berghoff puodų gali įsigyti specializuotose parduotuvėse. Jų adresus rasi čia http://www.berghoffb...p...9&Itemid=77

Draugė Berghoff puodus yra pirkusi Gariūnuose. Neva ten pigiau. Bet man kažkaip nepatikimai skamba...
Atsakyti
Sietelis iš tikrųjų labai gerai ir ne tik koldūnams išimti, bet ir didesniam kiekiui kiaušinių pvz. velykom virti ir paskui iš puodo iškelti. Dubenys labai tinka sudėti karštą maistą, iškart sudėjus pvz. iš keptuvės mėsą, dangtį net pritraukia, pusvalandį palaikius nevarstant dar ir pasitroškina thumbup.gif Tarka tikrai netarkuoja doh.gif , bet ji reikalinga jei yra noras išsirūkyti ką nors, tarnauja kaip sietelis thumbup.gif Su kiauru puodu galima virti ką nors garuose, apačioje dedamas puodas pripiltas vandens, ant viršaus kiauras puodas su dangčiu smile.gif Dabar, kai pilni sodai o ir namai doh.gif obuolių, kiauro puodo pagalba išsiverdu obuolių tyrelės. Nuplautus obuolius pjaunu per pusę, išimu sėklas ir sudedu į kiaurą puodą. Prieš tai didelį puodą pripilu vandens ir užvirinu, tada dedu kiaurąjį ant viršaus ir uždengiu dangčiu. Kai dangčio termometras prieina žalio laukelio vidurį, mažinu ugnį ir verdu apie 10-15 min priklausomai nuo obuolių rūšies. Svarbiausia nevarstyti dangčio, kad neišeitų garai. Iš apatinio puodo išpilu vandenį, vėl dedu ant jo kiaurąjį ir su grūstuve pertrinu obuolius. Pirmą kartą virdama ir vandenį paragavau blush2.gif tai jis tik šiek tiek rūgštus, kompotas tikrai nesigauna, reiškia viskas lieka obuoliuose. Lupenos lieka viršuj, o į tyrelę aš cukraus nededu, bet aišku nepakenks dar galima dėti kokių nors cukatų. Dar karštą tyrę kraunu į mažus stiklainiukus. Jeigu be nieko, tai man ji tokia pat, kaip būdavo lietuviško vaikiško maistelio stiklainiukai užvakuoti. Labai jau daug čia prirašiau, tik ar aišku nors kam nors blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2008 09 25, 02:11)
Labai jau daug čia prirašiau, tik ar aišku nors kam nors blush2.gif  doh.gif

Aišku aišku thumbup.gif. Šaunu, kad sugebi viską išnaudoti. Aš tai daugiausiai naudoju tik mažąjį puodą, ir kartais didesnį. Visa kita tik vietą spintoje užima doh.gif. O ir puodų termometrus ant dangčių nesigauna naudoti schmoll.gif. Pačioje pradžioje bandžiau, bet nieko nepavyko verysad.gif. Tai naudoju kaip paprastus puodus. Gaila, nes prezentacijoje taip skaniai viską paruošė platintojai essen.gif. Galėtų jie kursus organizuoti tokiems kaip aš blush2.gif.
Atsakyti
Kai tik neseniai buvau nusipirkus šiuos puodus, buvo visko: prisvilusių bulvių, neiškepusios mėsos ir t.t. lotuliukas.gif Pas draugę namuose vyko Zepter prezentacija, principas tas pats Bauer ir Zepter bigsmile.gif tai aš ten nuėjus visko daugiau prisiklausinėjau ir sužinojau, negu per pirmą pristatymą rolleyes.gif Ta demonstruotoja sakė, kad reikia nebijoti reikalauti iš pardavėjo, kad apmokytų, jei kažkas nesigauna smile.gif Juk už tokią kainą nusipirkus, norėtųsi išnaudoti visus privalumus mirksiukas.gif O šiaip jau neatsimenu, kada viriau bulves ar daržoves garnyrui apsemtas vandeniu ax.gif Dar vakar pasidžiaugiau, kad turiu Bauer thumbup.gif Anyta virė burokėlius paprastam puode, tai skundėsi kad pritaškė pilną virtuvę raudonai doh.gif Aš burokėlius nuplautus dedu į šaltą puodą, pilu 2-3 šaukštus vandens, statau puodą ant ugnies, sulaukiu kol rodyklė prieeis žalio laukelio vidurį, mažinu ugnį iki minimumo ir tada jau galiu eiti užsiimti kuo nors kitu. Niekas nebėga, nesitaško, nes vandens yra tik tiek, kad susidarytų garai smile.gif Svarbiausia nevarstyti dangčio ir neišleisti garų, o jeigu jau teko atidaryti tai įpilu 1-2 šaukštus vandens ir toliau verdu smile.gif Žinau, kad burokėliams virti turėdavo atskirą puodą, nes jis būdavo visas nusidažęs blink.gif Tai Bauer išsiplauna super thumbup.gif Reikia nebijoti bandyti mirksiukas.gif Ir vėl prirašiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane elektrinė viryklė su špižinėmis lėkštėmis - gal dėl to nesigauna? Nes jų temperatūra dar ilgai laikosi po to, kai sumažinu "ugnį". Gal reikia jį mažinti anksčiau, negu verdant su dujine arba stiklokeramine elektrine g.gif. Bet taip faina, kad tau gaunasi, kad gal ir aš kada nors nepatingėsiu vėl paeksperimentuoti doh.gif.
Atsakyti
Prieš kelis mėn. nusipirkau ir aš šiuos puodus. Ėmiau 5 l, 3.7 l (lyg ir tokia talpa), tarką ir du dubenėlius. Tarką ir dubenėlius ėmiau tam, kad galėčiau maistą gaminti keliais aukštais. Senus puodu išmečiau. Palikau tik vieną mažą vaikui košėms virti. Kol kas esu labai patenkinta. Įvairiausius troškinius verdu be lašelio vandens, didžiajame puode kepu mėsą ir t. t. Tik blynų nepavyksta iškepti. Man labai patinka, kad verdant negaruoja, nesitaško. Nereikia jungti gartraukio ir sutaupau dujų, nes visdada verdu tik ant mažiausio degiklio nustačiusi mažiausią liepsną. Žinau, kad niekas neprisvils. Trumpiau tariant man šie puodai thumbup.gif Reikės kada nors dar nusipirkti mažesnį.
Atsakyti
Sveiki,

Sugalvojo tėveliai mums Bauer kelis puodus padovanoti. Niu, geriau jau būtų pasitarę unsure.gif Man kažkaip širdis labiau Zepter linksta, nes patys tėvai jau virš 10 metų juos naudoja ir pas juos gyvendama kuo puikiausiai daug ką šiuose puoduose viriau thumbup.gif Ale tėvai papuolė į Bauer prezentaciją ir atseit principas tas pats, tai nupirko mums 2 Bauer puodus. Niu nežinau nežinau...Zepter puodų (tie kur pas tėvus) vidus lygus, slidus. O va šitie, naujieji Bauer, viduje kaip išfrezuoti, tokie lyg dryžiai išsukti unsure.gif Kas svarbiausia, kad paviršius braukiant pirštu šiurkštokas g.gif Dideliame puode net bijojau kažką pradėti virti. O va mažiuke viriau ir liko juodas ratas ties virto skysčio (viriau vaikui mėsytę) viršumi. Neišsivalo jis man doh.gif Negi visad reiks tik su tuo spec. kremu valyti (jį pardavė kartu su puodais)??? Zepter puodus išplaudavau paprasčiausiai su kempine su indų plovikliu, arba be jo. Kaip pas Jus yra? Ar puodų vidus slidus ar šiukštesnis?
Tiesa, buvo bandyta nunešti į firmą puodus parodyti. Nieks jų taip neima ir nekeičia. Siuntė į Vokietiją ekspertizei lotuliukas.gif Tai atseit tą mano neneaudotą puodą pakeis (nors kolkas dar nemačiau naujojo varianto), o va to mažiuko, kuriame jau viriau, nepakeis, tipo arba buvau prisvilinusi, arba blogai išploviau doh.gif Kažkoks absurdas. Nei aš svilinau, nei ką, tiesiog viriau blink.gif .
Atsakyti
Net nuėjau pačiupinėjau savo puodus lotuliukas.gif Slidus vidus maniškiuose smile.gif Ar čia nauja technologija kažkokia tai, ar tikrai brokas g.gif
Papildyta:
Man atrodo, kai ateis pakeistasis puodas, bus galima palyginti smile.gif Jei jau ir tas bus šiurkštus, tai gal būt taip turi būti g.gif O jei bus glotnus ir neis susitarti dėl mažojo puodo keitimo, kreiptis į vartotojų teises mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2008 10 02, 00:27)
...O va šitie, naujieji Bauer, viduje kaip išfrezuoti, tokie lyg dryžiai išsukti  unsure.gif Kas svarbiausia, kad paviršius braukiant pirštu šiurkštokas  g.gif Dideliame puode net bijojau kažką pradėti virti. O va mažiuke viriau ir liko juodas ratas ties virto skysčio (viriau vaikui mėsytę) viršumi. Neišsivalo jis man  doh.gif

Pas mane vidus lygus, švelnus, nors dryžius galima įžiūrėti g.gif. Ir išsiplauna lengvai. Specialų valiklį beveik nenaudoju, nebent dugnui išorinėje pusėje šveisti.
Atsakyti
Ligita69, sakykit o tikrai galima bulves ar daržoves garnyrui išvirti su kelias lašiais vandens.Nelabai įsivaizduoju.Aš bulves pjaustau garnyrui, po to jas užpilu kad apsemtų ir verdu.Ar tikrai užtenka tų kelių šaukštų vandens.Mergaitės, pasidalinit patirtimi.Ačiū.
Atsakyti