Man nedingo,viskas veikia kuo puikiausiai.Gal ne tas apvalkalas?
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 09, 07:55)
Man nedingo,viskas veikia kuo puikiausiai.Gal ne tas apvalkalas?
ta prasme namų temoje tau nedingo, nes daugumai tai dingo, kitur ne - tik namų.
O kodėl per tiek laiko jokio atsakymo iš moderatorių
QUOTE(linnn @ 2007 11 09, 10:49)
Aš vakar moderatorei Ieva-Pieva dėl to parašiau
QUOTE(linnn @ 2007 11 09, 08:49)
Namų tema nesinaudoju-tai tada nežinau.
Parašyk į asmeninę,gal tada greičiau gausi atsakymą.
QUOTE(linnn @ 2007 11 09, 08:49)
Todėl kad viskam reikia laiko išsiaiškint.
QUOTE(Auges @ 2007 11 09, 10:00)
Todėl kad viskam reikia laiko išsiaiškint.
supratau . Tai va ir atsakymas, kad aiškimanasi.
Plius moderai netvarko forumo techninių klaidų. Buvo pranešta administracijai, lauksim sutvarkymo.
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 09, 10:44)
Plius moderai netvarko forumo techninių klaidų. Buvo pranešta administracijai, lauksim sutvarkymo.
tai šaunu, tikrai ačiū
ir man vakar dingo favoritai toje juostelėje lango viršuje dabar eina taip: galerija, pagalba, paieška, nariai, kalendorius. kaip nepatogu ir dingo taip: tiesiog bac ir dingo
kai nueini į skyrelį, pvz., bendraminčius, tai favoritų temą rodo pajuodintai. bet pasirinkus "peržiūrėti naujas žinutes", jei būva mano favortinė, tai jos nerodo paryškintai.
ir kiek suprantu, neleidžia naujos temos įsidėti į favoritus. bandžiau šitą įsidėti (dėl problemos), tai kompas galvojo galvojo, refrešinau su F5, bet nieko taip ir nesigavo
ir kiek suprantu, neleidžia naujos temos įsidėti į favoritus. bandžiau šitą įsidėti (dėl problemos), tai kompas galvojo galvojo, refrešinau su F5, bet nieko taip ir nesigavo
QUOTE(muminukas @ 2007 11 10, 08:45)
kai nueini į skyrelį, pvz., bendraminčius, tai favoritų temą rodo pajuodintai. bet pasirinkus "peržiūrėti naujas žinutes", jei būva mano favortinė, tai jos nerodo paryškintai.
Funkcijos Favorites ir Peržiūrėti naujas žinutes tarpusavyje nesusijusios, ir paryškinti temų neturėtų.
O naują temą puikiai leidžia įdėti. Ką tik pabandžiau
Gal pas jūs labai dauga jau jų įdėta?