Įkraunama...
Įkraunama...

Favorites

QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 11:47)
Kaip galima padaryti, kad favorite temos, kuriose paskutinės žinutės buvo parašytos vakar, nukristų į skaitytas?  blush2.gif  g.gif  Nes aš kasdien atsidarau, ir vis tas pačias temas rodo, kaip su naujomis žinutėmis. Tik kelių dienų senumo žinučių temos nukrenta į apačią g.gif
Nepatinka blush2.gif

Vat man šitas dalykas irgi įdomu.. Kas kiek laiko atsinaujina Favorites?
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 07 05, 09:58)
Vat man šitas dalykas irgi įdomu.. Kas kiek laiko atsinaujina Favorites?

tai tu pati kiekvieną kartą turi spausti favourites ir tada atsinaujins, arba kai atsijungsi ir vėl prisijungsi
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 10:10)
tai tu pati kiekvieną kartą turi spausti favourites ir tada atsinaujins, arba kai atsijungsi ir vėl prisijungsi

NA kad ir kiek spaudžiu Favorites - neatsinaujina. Tačiau atsijungus ir vėl iš naujo prisijungus - atsinaujino unsure.gif tai negi reiks kas pusvalandį atsijunginėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 07 05, 10:33)
NA kad ir kiek spaudžiu Favorites - neatsinaujina. Tačiau atsijungus ir vėl iš naujo prisijungus - atsinaujino unsure.gif  tai negi reiks kas pusvalandį atsijunginėt  doh.gif

g.gif keista, man tai atsinaujina... jei yra kas parašę..
Atsakyti
Man irgi viskas gražiai veikia.
Atsakyti
Man irgi kuo puikiausiai veikia tie favoritai.Turiu įsidėjus daugybę temų ir visas jas rodo biggrin.gif
Atsakyti
Paliko idomu, kokia tvarka rusiuojamos temos favourituose? galvojau, kad pagal paskutines paskelbtas zinutes ar pagal abecele. bet nei pagal ta ar ta. g.gif tai jei isidedu tema i favourites tai ji nebus visa laik vienoj vietoj, tai nuo ko cia keicias?
Atsakyti
Man gerai veikia.
Atsakyti
o kurioje vietoje yra tie favorites? arba pas mane nerodo, arba nematau blush2.gif ojoj, atsiprasau pamaciau jau biggrin.gif veltui zinute rasiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 27 rugpjūčio 2007 - 15:47
o dabar jūs man pasakykite, ar čia aš ką nusistačiau, kad man namų temoje dingo favorites g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 11 08, 16:28)
o dabar jūs man pasakykite, ar čia aš ką nusistačiau, kad man namų temoje dingo favorites g.gif

Man irgi dingo g.gif
Atsakyti
dingo ir man, ale as nemaciau sitos temos ir nauja uzdaviau su klausimu kodel isjungtas tas meniu punktas statybose sad.gif
Atsakyti