Įkraunama...
Įkraunama...

Favorites

QUOTE(grange @ 2006 10 10, 14:01)
aha, man ir neisitraukia povz is kelioniu kur yra, net nera tos paslaugos favourrite. ar ju is vis negalima ar kaip?

ir skyrelyje "grožis ir kosmetika" negalima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 09 23, 12:38)
laba diena,
aš su klausimėliu,kodėl negaliu įsikelti temu į savo favorites pavizdžiui iš temu GROŽIS IR SVEIKATA

Sveika. Jau gali, ši problema pašalinta.
Atsakyti
As vis dar negaliu ideti temu i favorites. Meginau is grozis ir kosmetika ir niekaip. Gal as ka ne taip darau?

Kaip reikia isideti tema i Favorites?

Ar yra kur nuorodos/patarimai kaip palengvinti narsyma forumuose?
Atsakyti
super mama,mano favoriciu jau kuri laika nera...kur jos? g.gif padėk man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iin @ 2006 12 01, 18:19)
super mama,mano favoriciu jau kuri laika nera...kur jos? g.gif padėk man doh.gif

man irgi tas pats jau kelinta diena verysad.gif
neatsidaro mano favoritai ,padėkit prašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2006 12 02, 00:40)
man irgi tas pats jau kelinta diena verysad.gif
neatsidaro mano favoritai ,padėkit prašau ax.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2006 12 07, 01:09)

iš vis dingo favourite mygtukas, ar neatsidaro, kas buvo įdėta?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 07, 11:26)
iš vis dingo favourite mygtukas, ar neatsidaro, kas buvo įdėta?

Mygtukas yra ,paspaudžiu ir atsidaro baltas tuščias lapas verysad.gif žodžiu ,kiek belaukčiau ,bet Favoritai nepasirodo.Kame čia problema?
Atsakyti
ar yra kokia nors riba favorites? nes man nebeduoda nei vienos temos įsitraukti... turiu 5... o taip noriu daugiau...
kas nors pasikeitė?
o gal galima įtraukti favorites tik tada, jei esi paskelbus bent vieną atsakymą?

Nu va, gal čia SM buvo užlūžus, ne kokią valandą nebuvo mygtuko, jau yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieva0116: 13 gruodžio 2006 - 17:38
QUOTE(Mantilė @ 2006 12 07, 15:13)
Mygtukas yra ,paspaudžiu ir atsidaro baltas tuščias lapas  verysad.gif žodžiu ,kiek belaukčiau ,bet Favoritai nepasirodo.Kame čia problema?

Jau susitvarkė?
Atsakyti
Kaip galima padaryti, kad favorite temos, kuriose paskutinės žinutės buvo parašytos vakar, nukristų į skaitytas? blush2.gif g.gif Nes aš kasdien atsidarau, ir vis tas pačias temas rodo, kaip su naujomis žinutėmis. Tik kelių dienų senumo žinučių temos nukrenta į apačią g.gif
Nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 11:47)
Kaip galima padaryti, kad favorite temos, kuriose paskutinės žinutės buvo parašytos vakar, nukristų į skaitytas?  blush2.gif  g.gif  Nes aš kasdien atsidarau, ir vis tas pačias temas rodo, kaip su naujomis žinutėmis. Tik kelių dienų senumo žinučių temos nukrenta į apačią g.gif
Nepatinka blush2.gif

o tu atsijungi is forumo kiekviena karta?
Atsakyti