Įkraunama...
Įkraunama...

Favorites

QUOTE(LinaBoo @ 2005 07 12, 21:05)
Paskutiniu metu mano Favoritai pradėjo keistai elgtis  sad.gif . Kai kurios temos atsijungia normaliai, pirmas neskaitytas postas. O kai kurios streikuoja, atsijungia paskutinis tos dienos postas  sad.gif . Tai jei per dieną prirašyta keli puslapiai, tenka pavartyt lapus kol surandu tą vietą, nuo kurios neskaičiau  sad.gif . Gal dar kam nors taip yra, ar buvo? Ką daryt, kad būtų kaip anksčiau?  g.gif Padėkit, patarkit.  4u.gif

Man taip buna, kai bandant atidaryt tema nuluzta internetas. Tada, kai antra kart einu, tai numeta i temos pabaiga ir tada jau vargstu keliaiudama per puslapius. sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sakykit, o jei įsijungus matai savo favorites temas, jose yra naujų žinučių, tačiau ten apačioje rašo kad naujų žinučių 0, kodėl? Ar čia taip turi būti, ar tik pas mane taip, gal kažką ne taip darau?
Atsakyti
na va ir visai dingo favoritai g.gif ar cia tik pas mane ar pas visas dingo ta vieta,kur seniau budavo itraukti/pasalinti favorites g.gif nu pas mane tai tikrai nebera,o labai gaila,nes tikrai daug patogiau budavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kikka @ 2006 04 21, 09:22)
na va ir visai dingo favoritai  g.gif  ar cia tik pas mane ar pas visas dingo ta vieta,kur seniau budavo itraukti/pasalinti favorites  g.gif  nu pas mane tai tikrai nebera,o labai gaila,nes tikrai daug patogiau budavo  unsure.gif

Pas mane yra rolleyes.gif O kurioj čia temoj nematai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 04 21, 10:56)
Pas mane yra rolleyes.gif O kurioj čia temoj nematai g.gif

cia as nei vienoj nebematau unsure.gif taip jau 3diena (atrodo ) pas mane jie pradinge cool.gif na taip pasidare nuo to ryto kai nebuvo galima skaityti zinuciu blush2.gif bet zinutes atsirado,o sita vietike taip ir neatsirado doh.gif siaip viskas kas buvo toje eiluteje sekti sia tema... siusti el pastu.....spausdinti tema....berods tiksliai nepamenu ir dabar yra,bet itraukti/pasalinti favorites paslaptingai dinges unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kikka: 21 balandžio 2006 - 11:40
QUOTE(kikka @ 2006 04 21, 11:38)
cia as nei vienoj nebematau  unsure.gif  taip jau 3diena (atrodo )  pas mane jie pradinge  cool.gif  na taip pasidare nuo to ryto kai nebuvo galima skaityti zinuciu  blush2.gif  bet zinutes atsirado,o sita vietike taip ir neatsirado  doh.gif  siaip viskas kas buvo toje eiluteje sekti sia tema... siusti el pastu.....spausdinti tema....berods tiksliai nepamenu ir dabar yra,bet itraukti/pasalinti favorites paslaptingai dinges  unsure.gif

Tai gal nureguliavai Supermamos nustatymus g.gif O žinutės ir visa kita normaliai matosi?
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 04 24, 10:50)
Tai gal nureguliavai Supermamos nustatymus g.gif O žinutės ir visa kita normaliai matosi?

tai kad net prilindus prie nustatymu nebuvau unsure.gif tiesiog dingo ir viskas g.gif o zinutes pakolkas dar matosi normaliai tikiuosi,kad ir nedings biggrin.gif
Atsakyti
aciu jau viskas susitvarke 4u.gif dabar vel patogu smile.gif
Atsakyti
Laukiam, laukiam, kol kas nesulaukiam wink.gif
Atsakyti
Žinutės dėl neveikiančių Favoritų buvo perkeltos į temą Praneškite apie problemas su forumu
Atsakyti
kodėl ne visus forumus galima įtraukti į favorites? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2006 10 09, 22:52)
kodėl ne visus forumus galima įtraukti į favorites?  g.gif

aha, man ir neisitraukia povz is kelioniu kur yra, net nera tos paslaugos favourrite. ar ju is vis negalima ar kaip?
Atsakyti