Aciu Aciu Aciu
Kai pamaciau dienorascius ir galerija , supratau ,kad jau greitai ateis laikas ir favoritams
O Favoritu pavadinima ar butina keisti ? , gal tegu lieka tas angliskas ...
QUOTE(Perliukas @ 2005 01 21, 17:27)
Kai pamaciau dienorascius ir galerija , supratau ,kad jau greitai ateis laikas ir favoritams
Nusprendžiau, kad vis gi Gimtadienis, reikia pasigražinti
Na paaiškinkit jus man neišmalei kaip dabar tą savo temą įdėt į favorites..Anksčiau buvo virš temos užrašas tipo add favorites ar kaip ten..o dabar kaip
Help
Help
QUOTE(Elena @ 2005 01 25, 08:42)
Na paaiškinkit jus man neišmalei kaip dabar tą savo temą įdėt į favorites..Anksčiau buvo virš temos užrašas tipo add favorites ar kaip ten..o dabar kaip
Help
Help
Taigi kairiame kampe prie temo yra uzrasiukas Įtraukti/Pašalinti Favorites .Uzeini ant jo ir isitrauki
QUOTE(Elena @ 2005 01 25, 08:42)
Help
Help
Elena , tu tikriausiai turi pasidarius [Linear+] , tada nerodo uzraso Įtraukti/Pašalinti Favorites , reikia pasidaryti [Standard] , tada pamatysi , man tokia pati beda buvo ....
Valio jau yra favorites.Aciu Supermama. Tu saunuole!!!
QUOTE(Perliukas @ 2005 01 25, 18:24)
Elena , tu tikriausiai turi pasidarius [Linear+] , tada nerodo uzraso Įtraukti/Pašalinti Favorites , reikia pasidaryti [Standard] , tada pamatysi , man tokia pati beda buvo ....
Taip ir buvo
Ačiū merginos už pagalbą
QUOTE(Perliukas @ 2005 01 25, 18:24)
O kur cia reikia pasidaryti [standart] Nes man irgi favoritu neberodo
QUOTE(virgyte @ 2005 02 20, 20:19)
O kur cia reikia pasidaryti [standart] Nes man irgi favoritu neberodo
tai negi niekas nepadės
Paskutiniu metu mano Favoritai pradėjo keistai elgtis . Kai kurios temos atsijungia normaliai, pirmas neskaitytas postas. O kai kurios streikuoja, atsijungia paskutinis tos dienos postas . Tai jei per dieną prirašyta keli puslapiai, tenka pavartyt lapus kol surandu tą vietą, nuo kurios neskaičiau . Gal dar kam nors taip yra, ar buvo? Ką daryt, kad būtų kaip anksčiau? Padėkit, patarkit.
QUOTE(LinaBoo @ 2005 07 12, 21:05)
Paskutiniu metu mano Favoritai pradėjo keistai elgtis . Kai kurios temos atsijungia normaliai, pirmas neskaitytas postas. O kai kurios streikuoja, atsijungia paskutinis tos dienos postas . Tai jei per dieną prirašyta keli puslapiai, tenka pavartyt lapus kol surandu tą vietą, nuo kurios neskaičiau . Gal dar kam nors taip yra, ar buvo? Ką daryt, kad būtų kaip anksčiau? Padėkit, patarkit.
Taip, man irgi kartais taip būna. Nežinau kodėl