QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 29, 01:29)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lady Dy" data-cid="71165875" data-time="1477668004"><div><p>Nesuprantu matyt norėjo kaip geriau,gavosi kaip visada š....... Favoritų nebėr,norimos temos reikia ieškot per bendrą paiešką,kokia dar nesąmonė</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Amica" data-cid="71166497" data-time="1477682721"><div><p>Moderatorės, kur dingo favorituose esančios temos? Daugiau nei pusės neberodo, net mano pačios asmeninės temos favorituose nebėra. Kas čia darosi?</p></div></blockquote><p></p><p><span>Patikslinkite, kurioje forumo versijoje? Ir kokio konkrečios temos (parašykite bent kelias), kurios dingo iš sąrašo, patikrinsime. </span></p>
Nežinau kokioje versijoje, tiesiog noriu matyti tai, kas buvo išsaugota. Kaip man atsiminti tas konkrečias temas? Nekaupiu jų savo galvoje, nes turėjau favorituose. Bet kai kas taip "patobulino" viską, kad.....
Grąžinkite į favoritus mano asmeninę temą http://www.supermama...owtopic=1020447