Įkraunama...
Įkraunama...

Favorites

Noriu paklausti ar yra kur nors tokia funkcija, kad pazymejus visas pasirinktas temas (Favorites), vienu paspaudimu butu imanoma jas visas draugiskai istrinti?
Atsakyti
QUOTE(com @ 2008 07 28, 15:26)
Noriu paklausti ar yra kur nors tokia funkcija, kad pazymejus visas pasirinktas temas (Favorites), vienu paspaudimu butu imanoma jas visas draugiskai istrinti?

Kiek žiūrėjau, įmanoma tik po vieną ištrint.
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2008 07 22, 19:46)
As dar naujoke... blush2.gif Kazkas nutiko??????? Kazka negerai padariau?????!!!!!! Help!!!!! Nerodo mano Favoriciu "temu.Jau turejau kelias ...dabar kai uzeinu baltas langas ....ir nieko...... KU DARYT  g.gif

ir man tas pats dingo vieną dieną favorites ir taip neatsiranda, nieko nesuprantu????

QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 07 22, 20:44)
Užsidėk SM apvalkalą.  4u.gif

kaip užsidėti tą apvalkalą??? Hellllp? blink.gif
Atsakyti
Galvytę truputuką "pakelkit", mano žinutėje įkeltas paveikslėlis, kur pakeist wink.gif
Atsakyti
laba diena. tai, kaip supratau, jei užsidedi dobilą ar margariną apvalkale, tai favotitų nėr? gaila....nes jau atsibodo tos snaigės ir lauke ir sm 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Jau antra diena, kaip neatidaro "Favorites" puslapio. Ar čia man vienai, tik taip??
Papildyta:
thumbup.gif Paskaičiau temoje ir radau blush2.gif tereikia pasikeisti SM apvalkalą. Jau veikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva-ema @ 2009 02 15, 16:52)
laba diena. tai, kaip supratau, jei užsidedi dobilą ar margariną apvalkale, tai favotitų nėr? gaila....nes jau atsibodo tos snaigės ir lauke ir sm  4u.gif

Laba diena.
Aš ir su ta problema susidūriau... Kaip matau ši problema yra jau senoka... Moderatoriai, būkit geri, sutvarkykit g.gif Kam tuomet tie kiti apvalkalai, jei negalima naudotis visomis galimomis funkcijomis g.gif
Atsakyti
Labas,
aš perskaičiau 1)"pašnekėkime apie problemas su forumu" (50 psl)
2)"Favorites", kaip matyti mylimiausias temas (16psl)
3) Forumo tipas "skin" (5psl)
ir visą vakarą, beveik naktį, sugaišusi tiek laiko negaliu naudotis favorites, nes paspaudus ant favorites pasidaro baltas lapas. Apačioje kur paspaudžiu "step" negaliu įjungti "superMama" nelaiko tuoj išmeta ir vėl rodo žodį "step". g.gif
Padėkite kas nors susitvarkyti Favorites!!!Labai prašau.

Atsakyti
QUOTE(konservatore @ 2009 03 23, 21:59)
Labas,
aš perskaičiau 1)"pašnekėkime apie problemas su forumu" (50 psl)
2)"Favorites", kaip matyti mylimiausias temas (16psl)
3) Forumo  tipas "skin" (5psl)
ir visą vakarą, beveik naktį, sugaišusi tiek laiko negaliu naudotis  favorites, nes paspaudus ant favorites pasidaro baltas lapas. Apačioje kur paspaudžiu "step" negaliu įjungti "superMama" nelaiko tuoj išmeta ir vėl rodo žodį "step". g.gif
Padėkite kas nors susitvarkyti Favorites!!!Labai prašau.

Peduota administracijai. Čia jau technikų darbas, ne moderatorių. Tam yra skirtas spec.skyrelis Pasiūlymai supermamų forumui.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 03 24, 20:09)
Peduota administracijai. Čia jau technikų darbas, ne moderatorių. Tam yra skirtas spec.skyrelis Pasiūlymai supermamų forumui.

Peržiūrėjau "Pasiūlymus mamų skyreliui" ir nesupratau, kur aš turiu parašyti(į kokią temą), ir ką man berašyti, techniko ten neradau, kam tada berašyti, dėl to favorites.
Atsakyti
QUOTE(konservatore @ 2009 03 24, 22:04)
Peržiūrėjau "Pasiūlymus mamų skyreliui" ir nesupratau, kur aš turiu parašyti(į kokią temą), ir ką man berašyti, techniko ten neradau, kam tada berašyti, dėl to favorites.

Šiaip, dažnai favorites neveikia dėl SM fono pakeitimo... ax.gif Gal nustatėte kitokį?
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2009 03 24, 22:10)
Šiaip, dažnai favorites neveikia dėl SM fono pakeitimo... ax.gif Gal nustatėte kitokį?

Nenustačiau kitokio o yra toks koks jis pats nori , bėda ta kad aš jo negaliu pakeisti, neklauso, gryžta ant step ir viskas
Atsakyti