Įkraunama...
Įkraunama...

Favorites

QUOTE(grange @ 2007 08 17, 15:24)
Paliko idomu, kokia tvarka rusiuojamos temos favourituose? galvojau, kad pagal paskutines paskelbtas zinutes ar pagal abecele. bet nei pagal ta ar ta.  g.gif  tai jei isidedu tema i favourites tai ji nebus visa laik vienoj vietoj, tai nuo ko cia keicias?

klausiau seniau, bet gal dabar kas pasakys, tiesiog įdomu, kaip ir pagal ką susirūšiuopja temos favourituose? gal pagal paskelbimo datą temos? g.gif nes pagal nieką kitą neatseku, nei pagal laiką, kada pask. rašyta, nei pagal abecėlę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 28, 21:17)
klausiau seniau, bet gal dabar kas pasakys, tiesiog įdomu, kaip ir pagal ką susirūšiuopja temos favourituose? gal pagal paskelbimo datą temos? g.gif  nes pagal nieką kitą neatseku, nei pagal laiką, kada pask. rašyta, nei pagal abecėlę  rolleyes.gif

Ir man labai idomu. smile.gif Niekaip neikertu sios misles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 03 28, 20:53)
Ir man labai idomu. smile.gif Niekaip neikertu sios misles  blush2.gif

Man atrodo,kad automatiškai jos susidėlioja tam tikra tvarka g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 28, 20:17)
klausiau seniau, bet gal dabar kas pasakys, tiesiog įdomu, kaip ir pagal ką susirūšiuopja temos favourituose? gal pagal paskelbimo datą temos? g.gif  nes pagal nieką kitą neatseku, nei pagal laiką, kada pask. rašyta, nei pagal abecėlę  rolleyes.gif

O koks ksirtumas, kokia tvarka? smile.gif Aš favoritais nesinaudoju, tai nežinau....
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 30, 19:55)
Man atrodo,kad automatiškai jos susidėlioja tam tikra tvarka g.gif

kaži g.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 31, 14:54)
O koks ksirtumas, kokia tvarka? smile.gif Aš favoritais nesinaudoju, tai nežinau....

a va šiaip įdomu blush2.gif nu atrodo jau viskas aišku, o tas įdomu. nu bet tiek to.

o kodėl nesinaudoji? unsure.gif negi nepatogu?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 28, 21:17)

Jei teisingai pastebėjau, tai rūšiuojamos pagal datą, kada tema buvo įkelta į tavo favoritus. T.y., tema, kurią įsikėlei paskutinę, visada ir bus paskutinė. Čia tas galioja bent jau toms temoms, kuriose yra naujų atsakymų, kaip kitose - nežinau, nes niekad neatkreipiau dėmesio. Tikiuosi, aiškiai aš čia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 02, 00:41)
o kodėl nesinaudoji?  unsure.gif  negi nepatogu?

Aš seku temas, nors ir tai mažai pas mane tokių smile.gif
Atsakyti
as visada galedavau isideti temas i favoritus, o dabar nebeisideda g.gif ka daryti? ka galejau nureguliuoti?
Atsakyti
Labas 4u.gif Noriu paklausti, ar favoritų skaičius ribojamas, nes aš noriu bendrauti įvairiuose forumuose. Ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 04 07, 09:19)
Labas 4u.gif  Noriu paklausti, ar favoritų skaičius ribojamas, nes aš noriu bendrauti įvairiuose forumuose. Ačiū už atsakymą

na pas mane jų virš 20. Matyt neribojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 04 07, 09:50)
na pas mane jų virš 20. Matyt neribojama 4u.gif

Bet man kažkodėl paspaudus ant favoritų itraukimo - neišsisaugo. Forumai išsisaugojo tik 2, o temos gal 5-6 g.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 04 07, 10:13)
Bet man kažkodėl paspaudus ant favoritų itraukimo - neišsisaugo. Forumai išsisaugojo tik 2, o temos gal 5-6 g.gif

Pas mane į Favorites sukelta gal virš 100 doh.gif .Nemanau,kad ribojama.
Atsakyti