Įkraunama...
Įkraunama...

Favorites

QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 15, 10:02)
Apie šį vokelį kalbi? user posted image? Kaip Auges rašo, atsidarius temą, galima ją įsikelt į favoritus paspaudus ant "Įtraukti/Pašalinti Favorites" wink.gif

apie šitą smile.gif man nei vokeliu, nei Įtraukti/pašalinti favoritus neleidžia naudotis mastau.gif ir svarbiausia, kad savo profilį jau visaip ir visur peržiūrėjau, niekur nieko apie jokius favoritus nerandu, kad galėčiau uždėt ar nuimti kokią nors varnelę mastau.gif
gal aš kokį įspėjimą gavus ar ką unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Auges @ 2007 11 14, 19:58)
Oho, aš net ir nežinojau apie tokią funkciją  lotuliukas.gif

vis šiokia tokia nauda iš manęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 15, 10:15)
apie šitą  smile.gif man nei  vokeliu, nei  Įtraukti/pašalinti favoritus neleidžia naudotis mastau.gif ir svarbiausia, kad savo profilį jau visaip ir visur peržiūrėjau, niekur nieko apie jokius favoritus nerandu, kad galėčiau uždėt ar nuimti kokią nors varnelę mastau.gif
gal aš kokį įspėjimą gavus ar ką  unsure.gif
Papildyta:
vis šiokia tokia nauda iš manęs  ax.gif

Nu tu muminuk ir kankinies čia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
cūdų cūdai blink.gif netyčia užėjau į Aš nėščia skyrelį su kitu skinu, ir ten yra mano favoritai blink.gif bet man neleidžia jų atsidaryti bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 15, 16:17)
cūdų cūdai  blink.gif netyčia užėjau į Aš nėščia skyrelį su kitu skinu, ir ten yra mano favoritai  blink.gif bet man neleidžia jų atsidaryti bash.gif bash.gif

Tai visa problema ir buvo skin'o pakeitimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 15, 17:15)
Tai visa problema ir buvo skin'o pakeitimas  rolleyes.gif

tai tebėra ta problema g.gif
o tai tas pagrindinis SM skinas su lapeliais - nupirktas? blink.gif tai tik kai kuriems favoritų nerodo, kai išpirktas skinas? ir man būtent rodo favoritus tame skyrelyje, kurio skinas su canpol g.gif bet neleidžia nei įeiti į juos, nei įdėti/išimti temų? kodėl??? 000189.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 12, 12:01)
dar patikslinu:
prisijungusi kaip muminukas pačiame lango viršuje matau:
Galerija Pagalba Paieška Nariai Kalendorius

paprašiau pusseserės mano kompiuteriu prisijungti savo vardu, tai jai rodo to paties pagrindinio puslapio viršuje:
Paieška Pagalba Dienoraščiai GAelrija Favorites Nariai Kalendorius Fotokonkursai

visi skinai tokie patys, su lapais, pagrindinis SM puslapis  g.gif

QUOTE(muminukas @ 2007 11 12, 17:12)
tai va, kad lyg ir ne - jie dingo tiesiog atsakant į temą. bandau ieškoti savo nustatymuose kažko panašaus, bet nieko nerandu mastau.gif
ir, pvz., negaliu įsidėti kad ir šitos temos į favoritus, nieko negaliu išimti iš jų (kai randu savo paryškintą favoritinę temą).

aš turiu lygiai tą pačią problemą, dingo favoritai kaip nerianu kur...
kaip juos surasti????
atsidarius temų sąrašą matau savo paženklintas temas, bet kiekvieną kart ieškoti kur jos yra doh.gif
tik, kad ir fotokonkursų aš nematau g.gif

gelbėkit!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiliuke: 16 lapkričio 2007 - 15:44
QUOTE(Rugiliuke @ 2007 11 16, 15:43)
aš turiu lygiai tą pačią problemą, dingo favoritai kaip nerianu kur...
kaip juos surasti????
atsidarius temų sąrašą matau savo paženklintas temas, bet kiekvieną kart ieškoti kur jos yra  doh.gif
tik, kad ir fotokonkursų aš nematau  g.gif

gelbėkit!!!!!!!!!!!!!!

drinks_cheers.gif console.gif man lygiai tas pats drinks_cheers.gif
aš fotokonkursų irgi nematau, bet man nebuvo aktualu, tai ir nepastebėjau, kad dingo ax.gif
o favoritai tau irgi bac-ir dingo, tiesiog kažkokioj temoj atsakinėjant ar pan.?
Atsakyti
pas mane ta pati bėda. Visa apvalkuose bėda. pasikeiti į Supermamos, tik nueini į kokį skyrių, kur kitas, ir , nors dega lapukais apvalkas, bet lieka ne Supermama, o kažkoks bank apvalkas.. Va tada ir dingsta. Pažiūrėkit, mergaitės, kai nerodo, ar tikrai Supermamos apvalkas dega mirksiukas.gif

Užknisa tie apvalkai unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
kažkur dingo favorites,jungiu išmeta baltą lapą ir nieko nevyksta g.gif
Atsakyti
pas jus šito nėr ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2008 01 19, 22:05)
kažkur dingo favorites,jungiu išmeta baltą lapą ir nieko nevyksta  g.gif

O ar tu nusistačius SM skin'ą?
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 01 20, 01:23)
O ar tu nusistačius SM skin'ą?

4u.gif dėkui ...kažinko jis man buvo pabėgęs.... g.gif
Atsakyti