Įkraunama...
Įkraunama...

Favorites

QUOTE(muminukas @ 2007 11 12, 17:12)
tai va, kad lyg ir ne - jie dingo tiesiog atsakant į temą. bandau ieškoti savo nustatymuose kažko panašaus, bet nieko nerandu mastau.gif
ir, pvz., negaliu įsidėti kad ir šitos temos į favoritus, nieko negaliu išimti iš jų (kai randu savo paryškintą favoritinę temą).

Mistika g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 12, 21:07)

nu g.gif
ir būtent man neleidžia nei ką nors įkelti į favoritus, nei iškelti iš jų (pvz., uždaryta tema Mano vyras-karininkas, atidaryta nauja, o senosios man neleidžia iškelti - paspaudus ant to vokelio, šsijungia baltas langas ir nebedingsta). ir, kaip jau minėjau, mano kompiuteriu prisijungus kitam dalyviui, problemos su favoritais nėra blink.gif
Atsakyti
kokio vokelio? g.gif
Atsakyti
o man tik namu temoje irgi vyksta nesamones. pvz. matau, kad paskutine zinute konkrecioje temoje parasyta 20.00, bet atidarius tema, rodo zinutes tik iki 19.30 blink.gif kai vakar taip buvo-kadangi aktuali tema, eidavau i to nario profili, spausdavau "rasti visas zinutes" ir ten uzeidavau ant tos zinutes... zodziu ilga kelione per kopas.... doh.gif blogiausia, kad siandien ir tokiu budu neisiena pasiektipaskutiniu zinuciu-nors ir per aplinkkelius ieskau-vistiek ismeta zinutes parasytas tik iki 20.57, nors jau po sio laiko toje temoje pati ne karta rasiau.... blink.gif

pakomentuokit prasau 4u.gif
Atsakyti
une, gali būti, kad naršyklė ima forumą įatmntį, todėl ir nerefreshina psl doh.gif Bandyk F5 spaust, turėtų persikraut jau su naujomis žinutėmis.

QUOTE(muminukas @ 2007 11 13, 08:58)
ir būtent man neleidžia nei ką nors įkelti į favoritus, nei iškelti iš jų (pvz., uždaryta tema Mano vyras-karininkas, atidaryta nauja, o senosios man neleidžia iškelti  - paspaudus ant to vokelio, šsijungia baltas langas ir nebedingsta). ir, kaip jau minėjau, mano kompiuteriu prisijungus kitam dalyviui, problemos su favoritais nėra  blink.gif

Tai kažką jau prispaudinėjai rolleyes.gif Mums sunku ir pasakyt, kas negerai, nematant bendro vaizdo tavo kompiuteryje doh.gif Gal padaryk print screen, kaip viskas atrodo? Gali būti, kad nustatymuose kur varnelę nuėmei ar pakeitei skin'ą, kalbą....
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 13, 09:39)
une, gali būti, kad naršyklė ima forumą įatmntį, todėl ir nerefreshina psl doh.gif Bandyk F5 spaust, turėtų persikraut jau su naujomis žinutėmis.
Tai kažką jau prispaudinėjai rolleyes.gif Mums sunku ir pasakyt, kas negerai, nematant bendro vaizdo tavo kompiuteryje doh.gif Gal padaryk print screen, kaip viskas atrodo? Gali būti, kad nustatymuose kur varnelę nuėmei ar pakeitei skin'ą, kalbą....

nesiginčysiu, gal ir prispaudinėjau, bet kažkaip lyg ir nespaudinėjau g.gif
kai padarau print screen, tai tiesiog visą temą rodo unsure.gif
reik paieškoti tų skinų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 13, 09:39)

aciu uz toki greita sureagavima wink.gif deja nepadeda-jau isbandyta... beja taip nebuna visada-bet kartas nuo karto... tas keisciausia ir tik toj temoj doh.gif
Atsakyti
O gal galit paaiškint kokia tvarka rodo favorites temas, nes tikrai ne pagal laiką. Jei apie tai jau buvo kalbėta, bet aš nesuradau, prašau nuorodos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 11 13, 09:14)
kokio vokelio?  g.gif

tas vokelis būva prieš temos pavadinimą. pvz., atėjus į Bendraminčius, būva temų sąrašas ir prieš kiekvieną pavadinimą yra vokelis. jį paspaudus temą, įdedi į favoritus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 14, 13:53)
tas vokelis būva prieš temos pavadinimą. pvz., atėjus į Bendraminčius, būva temų sąrašas ir prieš kiekvieną pavadinimą yra vokelis. jį paspaudus temą, įdedi į favoritus  unsure.gif

Oho, aš net ir nežinojau apie tokią funkciją lotuliukas.gif
O pačioj temoje viršuje ar yra eilutė "Įtraukti/pašalinti"
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 11 14, 19:58)
Oho, aš net ir nežinojau apie tokią funkciją  lotuliukas.gif
O pačioj temoje viršuje ar yra eilutė "Įtraukti/pašalinti"

yra, bet neleidžia ja naudotis - nei įkelti, nei pašalinti neleidžia.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 14, 13:53)
tas vokelis būva prieš temos pavadinimą. pvz., atėjus į Bendraminčius, būva temų sąrašas ir prieš kiekvieną pavadinimą yra vokelis. jį paspaudus temą, įdedi į favoritus  unsure.gif

Apie šį vokelį kalbi? user posted image? Kaip Auges rašo, atsidarius temą, galima ją įsikelt į favoritus paspaudus ant "Įtraukti/Pašalinti Favorites" wink.gif
Atsakyti