Įkraunama...
Įkraunama...

Favorites

QUOTE(Auges @ 2007 11 10, 08:52)
Funkcijos Favorites ir Peržiūrėti naujas žinutes tarpusavyje nesusijusios, ir paryškinti temų neturėtų.
O naują temą puikiai leidžia įdėti. Ką tik pabandžiau  g.gif
Gal pas jūs labai dauga jau jų įdėta?

niu, ką aš žinau mastau.gif sakyčiau, apie 30 unsure.gif
bet ir dingo - tiesiog bac. tai dabar ir sumažinti favoritų temų negaliu, nes neįeinu į juos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 11 10, 08:52)
Gal pas jūs labai dauga jau jų įdėta?

O kiek po teisybei galima įdėt temų į favorites? g.gif
Atsakyti
Namų temoje uždėtas kitas skinas, kadangi vienas reklamos užsakovas išpirko reklaminę vietą šiame skyrelyje.

todėl nors skinas ir atrodo kaip supermamos, iš esmės yra kitoks.
O kituose skinuose kaip jau turėjote galimybę pastebėti neveikia tos Favorites nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 11 10, 12:25)
Namų temoje uždėtas kitas skinas, kadangi vienas reklamos užsakovas išpirko reklaminę vietą šiame skyrelyje.

O kituose skinuose kaip jau turėjote galimybę pastebėti neveikia tos Favorites nuorodos.

kas tas skinas? blink.gif
man favoritų nerodo apskritai, iš eilutės tas žodelis bac ir dingo verysad.gif dabar per brolio kompiuterį prisijungiau, vis tiek favoritų nėra verysad.gif
tai dabar pasakysiu, kaip supratau - per visą reklamos užsakovo išpirktą laiką man nerodys žodelio favorites ir aš negalėsiu naudotis šia paslauga? unsure.gif verysad.gif o kodėl ne visiems jis dingo? mastau.gif
Atsakyti
man veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 11 10, 12:25)

tai gal jus galite atsakyti suprantamai smile.gif t.y. ar cia klaida, ir ji bus pataisyta, ar taip bus tol kol baigis reklamos uzsakovo ispirktas laikas ? ax.gif
Atsakyti
o kas iš to tai firmai, kuri nupirko skiną, kuris yra toks pats kaip buvęs, kad nesimato favorites? blink.gif
Atsakyti
Skinas - tai yra fonas ir visi forumo nustatymai.
Šiuo metu Namų skyrelyje yra nustatytas ne Supermamos skinas, dėl to jame negalima naudotis kai kuriomis funkcijomis. Tos visos funkcijos turi veikti pagrindiniame forumo puslapyje, bei visuose kituose skyreliuose.
Jeigu favoritai ir kitos funkcijos neveikia visur, pagridniniame puslapyje nusistatykite Supermamos forumo apvalkalą.
Plačiau šioje temoje: http://www.supermama...showtopic=80572
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 11 10, 22:24)
Šiuo metu Namų skyrelyje yra nustatytas ne Supermamos skinas, dėl to jame negalima naudotis kai kuriomis funkcijomis. Tos visos funkcijos turi veikti pagrindiniame forumo puslapyje, bei visuose kituose skyreliuose.
Jeigu favoritai ir kitos funkcijos neveikia visur, pagridniniame puslapyje nusistatykite Supermamos forumo apvalkalą.

perskaičiau visą rekomenduotą temą. bet man favoritai dingo visame SM, o ne atskirame skyrelyje.
pvz., kai fauna buvo violetinė, favoritų joje nebuvo, o visur kitur buvo. o dabar favoritų nėra niekur, net ir pagrindiniame SM puslapyje verysad.gif
pvz., kiek suprantu, rašant žinutę šitame skyrelyje, aš turėčiau matyti favorites puslapio viršuje, bet tas žodis dingęs, jo nėra. ir neleidžia temų dėti į favoritus, nors bandžiau ir išimti favoritines, kurias randu eidama per forumą.
atsiprašau, kad gal įkyriu, bet tikrai nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 12 lapkričio 2007 - 10:59
dar patikslinu:
prisijungusi kaip muminukas pačiame lango viršuje matau:
Galerija Pagalba Paieška Nariai Kalendorius

paprašiau pusseserės mano kompiuteriu prisijungti savo vardu, tai jai rodo to paties pagrindinio puslapio viršuje:
Paieška Pagalba Dienoraščiai GAelrija Favorites Nariai Kalendorius Fotokonkursai

visi skinai tokie patys, su lapais, pagrindinis SM puslapis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 11 10, 22:24)

aišku, lauksim, kada tas reklamos išpirkimo laikas baiksis biggrin.gif . Ačiū už paaiškinimą.

Muminuk, gal tu netyčia kažką pas save nustatymuose nusistatei g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 11 12, 16:54)
Muminuk, gal tu netyčia kažką pas save nustatymuose nusistatei g.gif

tai va, kad lyg ir ne - jie dingo tiesiog atsakant į temą. bandau ieškoti savo nustatymuose kažko panašaus, bet nieko nerandu mastau.gif
ir, pvz., negaliu įsidėti kad ir šitos temos į favoritus, nieko negaliu išimti iš jų (kai randu savo paryškintą favoritinę temą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 12 lapkričio 2007 - 17:13