Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 29, 17:18)
Supo, o gelynas taip ir bus prie pat pamato?  g.gif

niu juo.. o ka nekaip ziurisi kai prie pat pamato? unsure.gif
jetau uzsikroviau vargeli ant galvos.. o jum irgi vargo bus su manim kai pradesiu galini kiema tvarkyt.. doh.gif
Atsakyti
o cia http://public.fotki....rencija2/sodas/
mano sodas ax.gif
pradetas kurti praeitais metais wub.gif , pasigirsiu, kad PATI VISKA DARIAU tongue.gif
vyras tik bortelius sudejo, o as trinkeles, zemes lyginau, zole sejau, trinkelemis gelynus atskyrinejau, tvenkini issikasiau, zvyra issisijojau, nes akmenu reikejo... biggrin.gif zodziu viskas apciupineta mano rankomis ax.gif
kai bent sudigs zole ir kitose namo vietose, dadesiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Laurencija2, laaabai grazu viskas.. wub.gif
nu as pasiziurau tokiu vaizdu ir matau kad neturiu fantazijos.. ir ne man gelininkauti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2007 06 30, 00:51)
Laurencija2, laaabai grazu viskas..  wub.gif
nu as pasiziurau tokiu vaizdu ir matau kad neturiu fantazijos.. ir ne man gelininkauti..  verysad.gif

tam ir esam cia, kad padetume mirksiukas.gif
tik manau, kad si rudeni labai daug kas keliau kazkur....pradeda jau man nepatikti kitos kompozicijos
gyveni ir matai, kad kazka kazkur netinka blink.gif
nesibaigiantis kurybos procesas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 06 29, 23:55)
tam ir esam cia, kad padetume  mirksiukas.gif
tik manau, kad si rudeni labai daug kas keliau kazkur....pradeda jau man nepatikti kitos kompozicijos
gyveni ir matai, kad kazka kazkur netinka  blink.gif
nesibaigiantis kurybos procesas    biggrin.gif

Nors ir vasara,bet aš irgi pamažu dėlioju savo augalėlius,kol gausis tai,ko iš tikrųjų norisi,kad būtų vaizdas,o ne turgaus aikštė bigsmile.gif Ką tik užbėgau pasikapsčius po gėlyną ir vėl ten lekiu.
Atsakyti
O man labai grazu pas Knifofija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 06 30, 11:06)
Nors ir vasara,bet aš irgi pamažu dėlioju savo augalėlius,kol gausis tai,ko iš tikrųjų norisi,kad būtų vaizdas,o ne turgaus aikštė bigsmile.gif Ką tik užbėgau pasikapsčius po gėlyną ir vėl ten lekiu.

tai vat...kad delioji delioji
va kabar matau, kad kiton vietoj reikia perkelti viena viszali, noriu kuo greiciau, bet lauksiu slapio slapio oro, o tada bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2007 06 30, 00:51)

nu as pasiziurau tokiu vaizdu ir matau kad neturiu fantazijos.. ir ne man gelininkauti..  verysad.gif

Jei fantazuoti neiseina - geriausia iseitis sodinti augalus pagal shemas, kurios buna knygose ar zurnaluose - jei skaitai rusiskai, tai visai geru buna - "Moi prekrasnyj sad", tada nereikes sukti galvos.
O prie pamato gelynas tai negerai del pacio namo - juk pamatus reikia kuo daugiau izoliuoti nuo dregmes ir todel paprastai ir daromi takeliai aplink nama.
Papildyta:
Turiu klausimeli - pradejo dziuti trecius metus augantis geltonlapis klevelis - pradejo masiskai dziuti ir kristi lapai. Laistomas reguliariai. Ar gali buti priezastis - kai laisciau, tai perdaug nuploviau saknis - prie pat kamieno jos kazkaip pavirsiuje islindusios?
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 06 29, 23:29)
pradetas kurti praeitais metais  wub.gif , pasigirsiu, kad PATI VISKA DARIAU  tongue.gif

Pagarba tau, Laurencija, didziausia 4u.gif 4u.gif 4u.gif !
O tu esi megeja, ar ptofesionale, kad taip graziai wub.gif tvarkaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 30 birželio 2007 - 11:48
Grazu pas tave Laurencija. wub.gif o dar kai pati ir trinkeles dejais ir baseiniuka rausei (as ir pati rausiau tik pas mane lengviau )blush2.gif tai visai sveikinu
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 06 30, 12:22)
O prie pamato gelynas tai negerai del pacio namo - juk pamatus reikia kuo daugiau izoliuoti nuo dregmes ir todel paprastai ir daromi takeliai aplink nama.

pas mane irgi `gelynai `prie pamato is dvieju namo pusiu ax.gif kadangi pamatai siais laikais buna izoliuojami ( nors musu senas namas,mes ta padarem) ir jiems dregme nebaisi,nezinau kodel dar reiketu bijot gelyno prie namo ,geliu saknys nera tokios galingos kad pazeistu pamata... cia tik mano pamastymai mirksiukas.gif
Laurencija,keliu kepure pries tave,darbstuole,grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 06 30, 00:29)
o cia http://public.fotki....rencija2/sodas/
mano sodas  ax.gif
pradetas kurti praeitais metais  wub.gif , pasigirsiu, kad PATI VISKA DARIAU  tongue.gif
vyras tik bortelius sudejo, o as trinkeles, zemes lyginau, zole sejau, trinkelemis gelynus atskyrinejau, tvenkini issikasiau, zvyra issisijojau, nes akmenu reikejo...  biggrin.gif zodziu viskas apciupineta mano rankomis  ax.gif
kai bent sudigs zole ir kitose namo vietose, dadesiu foto  mirksiukas.gif

Labai gražu ir skoninga wub.gif tik pakeisčiau plasmasinius vazonus į molinius ar šamotinius ir apie baseinėlį nuimčiau vyteles (Tai kaimiškas stiliu, o pas tave modern) 4u.gif
Atsakyti