QUOTE(jolaxus @ 2007 06 28, 07:57)
tokia mažiuliukė o jau žydi, stengiasi
nu fantastika - nė kojos kelt iš kiemo nereikia, kad prisigrybaut
sveikos, debiutantės
burundu, fotkės šiek tiek mažokos, kai sužels ir suvešės lauksim didesnioų, kad galėtumėm ką-ne-ką nusižiūrėt, bo dabar nelabai įžiūrėt, bet kad bus gražu jau tikiu
Knifofija, kaip visada pranoksti lūkesčius
o ten kur namo fasado fone berods balsva surfinija žydi, kas ten per sieną "lipa"? ar ten kažkoks nudžiūvęs augalas? atrodo kaip dekoracija, kad taip ir tūri būti kaip sienos akcentas
o gal taip ir yra?
ir dar labai gražiai man žiūrisi ta sidabrinė eglutė su melsve
o ta eglutė tai kažkokia yra rutulinė forma, ar tiesiog čia genint suformuota?
Taip tai sienos akcentas, vėliau nufotkinsiu, o eglutė čia sidabrinės eglės rutulinė forma "Gliauca"
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2007 06 28, 08:37)
Tikrai gražu pas visas.
Dėl hiacintų - niekad nekasiau (minimum 5 metai jau), auga, žydi, peržydi ir pamirštu - vat kas būna kai gėlynus paveldi, o ne savo krumpliais darai.
Sidabražolę (sidabrakrūmį) turiu ir žydi jinai pas mane tokiais labai pavieniais žiedais, visai ne taip kaip google paveikslėliuose, gal kaip pamaloninti ją reik? Gal kokių patarimų turit - augimo sąlygos lyg ir atitinka rekomenduojamas, tik nežinau kokį rūgštingumą mėgsta
Knifofija, Jūsų spygliuočiai kai suaugs ar tų išpuosėlėtų gėlynų neužgoš? Ar čia tokios formos kur nelabai augios? Noriu ir aš keliais spygliuočiais pasipuošti (vieta saulėta ir sausa), tik niekaip neišsirenku ir kaip tik norėčiau kelių tokių pažeme. Gal paprotinsit?
Dar ne į temą, bet vyras iš vaistinės nuo uodų ir moškių parnešė gvazdikėlių aliejų, tai vaikus dabar ne chemikalais purškiu, o natūralia priemone - o jau kvapo siprumas. Vaistininkė (pažįstama nuo seno) sakė, kad tai pati efektyviausia priemonė.
Tikrai taip spygliuočiai parinkti lėtai augantys, o į tarpus pasodinti kiliminiai augalai, kurių plotą visada galima sumažinti.