Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jutute @ 2007 06 28, 16:00)
..O kur jų nusipirkti Kaune būtų galima?

kaip jau kažkuri minėjo, panašių dalykų būna Thomas Philips parduotuvėse. Baltų plaukiojančių burbulų ten tikrai esu mačiusi, nežinia kaip su spalvotais... berods ir Kaune tokia parduotuvė yra
o dar į tą pusę dekoro elementų būna ERBI parduotuvėse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 birželio 2007 - 15:09
QUOTE(smth1 @ 2007 06 27, 20:23)
labai grazu. o gal tu tusciaviduriu kelmu dar turi kartais...arba zinai kur gaut.. ax.gif ?

Jau nebeturiu verysad.gif

Kokiu graziu vaizdu cia prisiziurejau wub.gif , ir kaip jums taip iseina.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 28, 07:57)
tokia mažiuliukė o jau žydi, stengiasi wub.gif
nu fantastika - nė kojos kelt iš kiemo nereikia, kad prisigrybaut thumbup.gif
sveikos, debiutantės 4u.gif burundu, fotkės šiek tiek mažokos, kai sužels ir suvešės lauksim didesnioų, kad galėtumėm ką-ne-ką nusižiūrėt, bo dabar nelabai įžiūrėt, bet kad bus gražu jau tikiu bigsmile.gif

Knifofija, kaip visada pranoksti lūkesčius thumbup.gif o ten kur namo fasado fone berods balsva surfinija žydi, kas ten per sieną "lipa"? ar ten kažkoks nudžiūvęs augalas? atrodo kaip dekoracija, kad taip ir tūri būti kaip sienos akcentas thumbup.gif o gal taip ir yra? rolleyes.gif
ir dar labai gražiai man žiūrisi ta sidabrinė eglutė su melsve thumbup.gif o ta eglutė tai kažkokia yra rutulinė forma, ar tiesiog čia genint suformuota?

Taip tai sienos akcentas, vėliau nufotkinsiu, o eglutė čia sidabrinės eglės rutulinė forma "Gliauca"
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2007 06 28, 08:37)
Tikrai gražu pas visas.

Dėl hiacintų - niekad nekasiau (minimum 5  metai jau), auga, žydi, peržydi ir pamirštu - vat kas būna kai gėlynus paveldi, o ne savo krumpliais darai.

Sidabražolę (sidabrakrūmį) turiu ir žydi jinai pas mane tokiais labai pavieniais žiedais, visai ne taip kaip google paveikslėliuose, gal kaip pamaloninti ją reik? Gal kokių patarimų turit - augimo sąlygos lyg ir atitinka rekomenduojamas, tik nežinau kokį rūgštingumą mėgsta g.gif

Knifofija, Jūsų spygliuočiai kai suaugs ar tų išpuosėlėtų gėlynų neužgoš? Ar čia tokios formos kur nelabai augios? Noriu ir aš keliais spygliuočiais pasipuošti (vieta saulėta ir sausa), tik niekaip neišsirenku ir kaip tik norėčiau kelių tokių pažeme. Gal paprotinsit?

Dar ne į temą, bet vyras iš vaistinės nuo uodų ir moškių parnešė gvazdikėlių aliejų, tai vaikus dabar ne chemikalais purškiu, o natūralia priemone - o jau kvapo siprumas. Vaistininkė (pažįstama nuo seno) sakė, kad tai pati efektyviausia priemonė.

Tikrai taip spygliuočiai parinkti lėtai augantys, o į tarpus pasodinti kiliminiai augalai, kurių plotą visada galima sumažinti.
Atsakyti
Tai va grįžaiuiš sodo ir parsivežiau nuotraukų
čia mano lelijos gal biškį ir nekokios bet man tai jos gražios ax.gif user posted image
Atsakyti
user posted image
Nežinau gal vėliau ir daugiau nuotraukų įdėsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš tiesiog aš: 28 birželio 2007 - 18:35
sveikutes visos,jau palikti jusu negalima nei dienelei,vos skaityti speju lotuliukas.gif
ir taip grazu pas jus,kaip gerai kad pries miega nuotraukas paziurejau,taip smagu dabar,o kada pas mane taip bus.........ech,visko norisi cia ir dabar biggrin.gif sekmes darbstuolems 4u.gif
Atsakyti
Pagarba Knifofijai. Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Labai gražios baltos lelijos wub.gif O jos dar ir kvepia stipriai? Turėtų ax.gif

O jau Knifonija grožybės wub.gif Tai visą laiką ir skiri priežiūrai? Bet malonu žiūrėt, ir pačiai norisi kuo greičiau rankas į žemę sukišt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madre @ 2007 06 28, 22:09)
sveikutes visos,jau palikti jusu negalima nei dienelei,vos skaityti speju lotuliukas.gif

Nors nakti biski aprimot karsta.gif Tai pasivijau biggrin.gif Nu ir grozybiu prirodet thumbup.gif
Knifofijos nuotraukos swoon.gif be komentaru blink.gif wub.gif
Neprisimenu jau kas rode blush2.gif , bet katinas ant namo irgi patiko mirksiukas.gif Jau mastau kur ir man toki pritvirtinti tongue.gif
Raganiu derinukas su baltom rozem irgi visai nieko g.gif Jau pradedu mastyti, kad reikia arba dar vieno sklypo, arba namo ax.gif Nes tiek visko prisiziurejus norisi ir pas save padaryti doh.gif
Cia ir dabar kazkaip tai nesigauna unsure.gif Jau supratau, kad siemet daug ko nepadarysim ka planavom verysad.gif Vyras - stabdo dry.gif

Tiesa...vaziavom cia i Vilniu,...tai vis negaliu atsigrozeti i viena nameli autostradoj ax.gif Prie Elektrenu, kai vaziuoji is Vilniaus, po desne... Niu irgi jau tokia gelese paskendusi aplinka wub.gif Tiesiog puosia pilka kelia thumbup.gif Smagu kad zenklas tuoj vietoj 70, tai galima ramia sazine lieciau vaziuot, ir paspoksoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 28 birželio 2007 - 23:06
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 27, 21:56)
Na šiaip netaip prisėdau prie kompo. O dabar žadėtosios foto ...

Pasakiškai grazu 4u.gif
Knifofija, papaskok prašau, kokiu būdu pavyksta sutvarkyti taip gražiai gėlyno ir vejos ribą? Nežinau, ar teisingai išsireiškiau, bet man labai sudėtinga taip padaryti, kad "nenuplauktų" gėlynas į veją ar veja į gėlyną... Na, nebent gėlyno kraštus apriboti medine žema tvorele g.gif
Atsakyti
Knifofija mega_shok.gif nuo grožybių..pirmą nuotrauką pamačius tai išvis vos iš kėdės negriuvau....ale kaip taip išeina g.gif g.gif pas mane tik pirmi metai gėlynas formuojamas, bet ojei kiek toli iki tokių grožių........
Atsakyti
Knifofija, ar as maisau su Reqila, ar tu kazkada buvai davusi parduodamu augaliuku sarasiuka? ax.gif
Atsakyti