Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Laba diena visoms clap.gif clap.gif

Na ir groziai pas Knifofija , net širdis smsrkiau trinkseti pradejo
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 06 28, 09:08)
Na ir groziai pas Knifofija , net širdis smsrkiau trinkseti pradejo

aha.... drinks_cheers.gif man net silpna is balto pavydo pasidarė.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 28, 09:49)
dėl sidabražolės aš irgi panašios nuomonės - kai domėjausi ką sodinti pas save tai buvo akis užkliuvusi, paveikslėliuose gražu, bet paskui kiek teko matyti "gyvą" įkurdintą kiemuose, kažkaip nepadarė įspūdžio... gal tikrai jai reikia kažkokių specifinių sąlygų g.gif taip kol kas aš jos ir neturiu, nors literatūroje labai dažnai ją proteguoja kaip ilgai ir gausiai žydintį krūmelį... tiesa, reklamistė lyg džiaugėsi savąja, gal mums čia prie progos papasakos ką iš patirties rolleyes.gif

o tas gvazdikėlių aliejaus kvapas nėra labai intensyvus? neerzina uoslės, nealergizuoja odos? vaikai nepurkštauja nuo tokios priemonės? nors ir chemija gi aštriai kvepia... rolleyes.gif

Kvapas l.intensyvus. Aš atsidariau buteliuką virtuvėj pauostyti, tai uch kaip virtuvė kvepėjo, bet šiaip vaikams tepu ( tiesiog priliečiu kur kampiuką prie buteliuko ir viskas) drabužėlius, ne odą, tai lauke tas kvapas tikrai nosies nedirgina. O šiaip gvazdikėliai nuo seno naudojama priemonė, jaučiu jų ir palaidų gal truputį patraiškytų į kišenes galima įsidėti. Ant odos rekomenduoja tepti sumaišytą su paprastu aliejumi (atseit atskiestą), sau tepiau - man odos nedirgino. Bet šiaip ši priemonė manau l.gera, kur į mišką lendant, nemanau kad koks uodas kąstų...
Mano vaikai juos cheminiais purškalais išpurškus čiaudėt pradeda, be to vis tiek sukapoti iš kiemo grįždavo, o šita priemonė mums tiko biggrin.gif
Atsakyti
skaiciau,kad siuo metu labai “madinga“ laipiojancias rozes sodinti kartu su raganemis,jos tarsi papildo savo ziedais viena kita...cia keletas vaizdeliu
user posted imageuser posted image

user posted image
Papildyta:
mes i baseiniuka toki plaukiojanti rutuli nusipirkom,na soliarine lempa-kuri vakare keicia spalvas,labai liuks sviecia,ir nebrangi - apie 6eu,jeigu prudas didesnis labai grazu keletas tu sviecianciu spalvotu rutuliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 28, 12:06)

mes i baseiniuka toki plaukiojanti rutuli nusipirkom,na soliarine lempa-kuri vakare keicia spalvas,labai liuks sviecia,ir nebrangi - apie 6eu,jeigu prudas didesnis labai grazu keletas tu sviecianciu spalvotu rutuliu
user posted image

Tomas Philipse visokiu tokiu daiktelių pilna...sodnelį galima apipavidalint kapitaliai rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Wolke,2007 06 28, 12:06]
skaiciau,kad siuo metu labai “madinga“ laipiojancias rozes sodinti kartu su raganemis,jos tarsi papildo savo ziedais viena kita...cia keletas vaizdeliu

Koks geras variantas rozes su raganem , pas mama yra trys vijoklines rozes , atrodo ir veslios ir zydi graziai , bet tarpai kaikurie tustoki o, raganes tikrai tokia vientisa zaluma sudarytu ir dar jeigu kontrastingos spalvos ziedai butu liuks......... Na va kaip visko garsiai prisisvaigau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o kaip su dengimu rožių žiemai? Ar ir vienas, ir kitas į vienus kailinius įsukt? g.gif Šiaip variantas visai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 28 birželio 2007 - 11:31
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 28, 13:30)
o kaip su dengimu rožių žiemai? Ar ir vienas, ir kitas į vienus kailinius įsukt?  g.gif Šiaip variantas visai patiko  bigsmile.gif

Pas mane visa fasadinė tvora vijoklinėm rožėm apaugus, niekad jų nedengiu, apšąlą, pavasarį apkarpau ir žydi kuo puikiausiai. Vienais metais dengiau, tai pavasarį gavau vos ne iki žemės išpjaustyti - sušuto matyt. Paskui kiek domėjausi, visur rašo, kad dažniau sušunta nei realiai iššąla.
O raganę šiemet pirkau - tai sakė apkaupti per gerą sprindį žiemai kokiom durpėm reikia, o patį stiebą palikti likimo valiai, paskui pavasarį iš tos apkauptos vietos nauji ūgliai matyt atauga. Šiaip gal kas patirtimi pasidalins, ką su tom raganėm žiemą daro. Reik kaupt žinias rudeniui biggrin.gif
Atsakyti
as raganes eglisakiais dengiu, nes toje vietoje, kur jos auga daznai sniega nupusto
o stiebus palieku ir is ju isauge ugrliukai jau geguze zydi. tik smulkiaziede nupjaunu, bet cia priklauso nuo veisles, nes yra ant senu ir ant nauju ugliu zydincios raganes
Atsakyti
Na ir gražumėlis pas Knifofiją thumb_yello.gif victory.gif
Beje apie raganių ir laipiančiojų rožių populiarumą,šiandien kaip tik planavau ,kad sode bus pergolė su raganėmiss ir laipiojančiojomis rožėmis ir net nežinojau kad jos populiarios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 28, 11:06)

Kokia gera ideja thumbup.gif , ir kaip grazu.

Maciau keleta gelynu ir miesto zeldiniu, kur rozes (ne laipiojancios) sukomponuotos su levandomis - tikrai grazus derinys - labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 28 birželio 2007 - 14:30
user posted image
[/quote]

O kur jų nusipirkti Kaune būtų galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 28 birželio 2007 - 15:01