labas rytelis
eilinį kartą po išeiginių tiek visko gražaus užderėjo čia pas mus, ypač tas sugrėbto žvyro bordiūrėlis negali už akies neužkliūti
o aš dūsauju, kad žemė pas mus akmenuota, va kaip reikia skurdžią žemę tvarkyti ir panaudoti jos skurdumą kaip privalumą
QUOTE(Žydriausia @ 2007 07 15, 15:16)
...O dabar turiu is MB uzduoti sutvarkyt kelis nedidelius plotelius taip kaip noriu, bet kad as nesiorientuoju, tai tikiuos man padesit
Gal ryt ikelsiu fotro, tai man patarsit ka ir kaip susodint...
O dabar turiu uzduoti isrinkti veja, prisikaiciau info internete, veju seklu yra ivairiausiu, tai nezinai net ka issirinkt
reikia vejos plotui, kuriame bus daug vaikciojama-tiesiog pagrindinis kieimas kuriame ir vaikai zais, ir stalas bus. Toje vietoej buna ir saules ir pavesio. Kokia vejam man geriausia rinktis?
visada prašom klausinėti ir visada galim patarti, tik iš anksto keli universalūs patarimai renkantis, ką norėsi sodinti:
1. įvertink kiek laiko galėsi skirti gėlyno priežiūrai, jei turėsi noro ir laiko kapstytis dažniau, rinkis žolinius augalus, jei nori grožėtis tačiau rečiau rankelę pridėdama - rinkis medelius, kurių fone viena kita žydinti vienmetė gėlė irgi užtikrins gerą vaizdą
2. rinkdamasi augalus nepasikliauk vien vizualiniu vertinimu "patinka/nepatinka", pirmiausia įvertink kur patinkantį augalėlį planuotum sodinti, ir kokios ten sąlygos - šešėlis, saulės atokaita, smėlis, molis ir t.t.
3. apie veją jei jau prisiskaitei, tai jau ne kažin ką ir pridėti įmanoma, visi mišiniai turi rekomendacijas kur labiausiai tinkami, sakyčiau belieka išsirinkti reikalavimus atitinkantį sėklų mišinį kuris būtų prieinamas ir pagal kišenę, nes skirtingų firmų mišiniai nors ir panašiai charakterizuojami kainos požiūriu visvien šiek tiek skiriasi...
o kai jau turėsi konkrečių klausimėlių, junkis į musų dikusijas