O dar sugalvojau variantą! Apsirengi namų darkytojos chalatėlį, pasiimi kibirėlį, gumines pirštines ir šluotą. Jei kas klaus, ką veiki šalia vazono, atsakai, kad tu čia išskini tik peržydėjusius žiedus, t.y. darai tvarką. Ai, dar būtinas atributas - skarutė ant galvos. Vo , taip ir prišienausi čia visai temos kompanijai
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 13, 17:50)
O dar sugalvojau variantą! Apsirengi namų darkytojos chalatėlį, pasiimi kibirėlį, gumines pirštines ir šluotą. Jei kas klaus, ką veiki šalia vazono, atsakai, kad tu čia išskini tik peržydėjusius žiedus, t.y. darai tvarką. Ai, dar būtinas atributas - skarutė ant galvos. Vo , taip ir prišienausi čia visai temos kompanijai
šitu atveju paprasčiau būtų iškasti ir, užėjus už kampo, bėgti! ))
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 13, 15:27)
Knifofija, kokiu tu cia grozybiu vel pridejus .
As turiu kazkoki margalapi vilgdalgi, zydinti geltonai vid. didumo ziedeliais, bet lapai margi buna tik anksti pavasari, o po to pazaliuoja, ir tampa vienspalviai. Auginu ir saulej, ir pavesy - visur tas pats. Tai kazi kodel taip ? Taviskis grazuolis .
O kur jus renkat graziausia sodyba, rajone ar placiau?
QUOTE(vida777 @ 2007 07 13, 18:09)
Knifofija, kokiu tu cia grozybiu vel pridejus .
As turiu kazkoki margalapi vilgdalgi, zydinti geltonai vid. didumo ziedeliais, bet lapai margi buna tik anksti pavasari, o po to pazaliuoja, ir tampa vienspalviai. Auginu ir saulej, ir pavesy - visur tas pats. Tai kazi kodel taip ? Taviskis grazuolis .
Šitas vilkdalgis margumą išlaiko visą sezoną. galima auginti tiek saulėje tiek pavėsyje (svarbu, kad būtų sausa).Taviškis margumą laiko iki vasaros vidurio, gali augti šlapiai.
Sodybas renkame savo mieste.
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 13, 18:29)
Tai ten pas jus i miesta kaip i ekskursija vaziuot galima Kaip ne sodyba, tai meno kurinys O tas zvyras tai pasaka Po kiekvieno lietaus reikia atnaujinti kurini
Stai ikeliu special for Sraunius savo serbentus
P.S tik tiek uogu, nes saldziau is ryto o fotikas atkeliavo i namus katik, tai palikau kelias uogas nuotraukai. Visos uogos vienodo dydzio. Garbes zodis o
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 13, 20:44)
Tai ten pas jus i miesta kaip i ekskursija vaziuot galima Kaip ne sodyba, tai meno kurinys O tas zvyras tai pasaka Po kiekvieno lietaus reikia atnaujinti kurini
P.S tik tiek uogu, nes saldziau is ryto o fotikas atkeliavo i namus katik, tai palikau kelias uogas nuotraukai. Visos uogos vienodo dydzio. Garbes zodis o
Man tų ekskursijų netrūksta.Per savaite bent dvi apturiu.Prašum atvažiuoti pravesiu ir jums ekskursiją.
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 13, 21:44)
as irgi noriu tokiu serbentu....kokia cia rusis? kur ju galima tokiu gaut?
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 13, 19:44)
Serbentai super .
Juoduju serbentu as neipatingai megstu, bet agrastiniai serbentai tai labai patinka . Kaimyne turi, tai uogos didziules, o ir skonis labai geras.
Pas mus tokie pat juodieji serbentai.Ypac skanus.Mano maziukas juos labai megsta tiesiai nuo krumo valgydavo.
Sveikos merginos..
Prasau pagalbos, o tiksliau prasau ir vel kritikos ir patarimu
darzas
gavau visas gelytes ir krumus nemokamai.. tai gaila ismest buvo, o i viena kruva sutalpinus man berysio atrodo.. spalvu per daug.. patarkit ka kur perkelt galeciau kad mano darzas vaizda normalu igautu..
kur tas celiosijas perkelt?
noriu grazaus gelynelio..
Prasau pagalbos, o tiksliau prasau ir vel kritikos ir patarimu
darzas
gavau visas gelytes ir krumus nemokamai.. tai gaila ismest buvo, o i viena kruva sutalpinus man berysio atrodo.. spalvu per daug.. patarkit ka kur perkelt galeciau kad mano darzas vaizda normalu igautu..
kur tas celiosijas perkelt?
noriu grazaus gelynelio..
Merginos gal galite padėt? NOrs čia ne visai tinkama tema, bet turite daug patirties ir žinosite, ką daryti.
Pradėjo gelsti petunijų lapeliai.. jie po biskuti praranda žalumą, paskui nugelsta ir visai sudžiūna.
Lapeliai gelsta apie petunijos vidurį, nors kitas augalas, tai visas ne toks žalias.
Tai nežinau ar joms per drėgna? kažkur skaičiau kad gali būti neteisingai tręšiama magniu, bet trąšose, kuriomis tręšiu jo iš vis nėra (schultz Plant Food plus 10-15-10)?
Ar čia chlorozė ir reikia geležies?
Net nežinau ka daryti, nes gėlės gelsta ir nyksta, o aš net nežinau nuo ko...
Pradėjo gelsti petunijų lapeliai.. jie po biskuti praranda žalumą, paskui nugelsta ir visai sudžiūna.
Lapeliai gelsta apie petunijos vidurį, nors kitas augalas, tai visas ne toks žalias.
Tai nežinau ar joms per drėgna? kažkur skaičiau kad gali būti neteisingai tręšiama magniu, bet trąšose, kuriomis tręšiu jo iš vis nėra (schultz Plant Food plus 10-15-10)?
Ar čia chlorozė ir reikia geležies?
Net nežinau ka daryti, nes gėlės gelsta ir nyksta, o aš net nežinau nuo ko...