Sakykit mergucios, ar kuri auginat šį egzotuką?
Jei taip, tai kaip sekasi jam mūsų klimato sąlygomis augti ir žydėti?
( na ir prijuokinat čia pastoviai; Tina turi draugę varną, a aš kaimynų maža kačiuką: tik nulendu į vieną daržo kampą ravėt, pastoviai atlekia žaist O šuliny pas mus vaizdelis kaip iš siaubiako - vandens pilna ir pliauska plūduriuoja, o ant jos 6 varlės ir viena rupūžė )
Ai, tiesa, kažkada rašiau, kad nudžioviau nuo kaimyno veigelos rausvais žiedukais šakelę ( čia kažkur birželio pradžia buvo), tai jau šian mačiau, kad šaknytes išleido. Uh, laukia sekantis etapas
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 13, 11:06)
( na ir prijuokinat čia pastoviai; Tina turi draugę varną, a aš kaimynų maža kačiuką: tik nulendu į vieną daržo kampą ravėt, pastoviai atlekia žaist O šuliny pas mus vaizdelis kaip iš siaubiako - vandens pilna ir pliauska plūduriuoja, o ant jos 6 varlės ir viena rupūžė )
galim "vykdyti" ne tik žemės terapiją, pasirodo!
Ieškau dar augaliukų savo gėlynėliui, labai pas mane jau žalias- reikia praskaidrint kokiom spalvytėm... Knifofija, niekaip neįžiūriu, kas ten pas tave per baltas krūmiuks (apvedžiau raudonai) ? O ten prie akmenų kartais ne perkūnropės? Labai viskas gražiai žiūrisi...
http://img299.images...e=kasperty3.jpg
Pasirodo as Lantana parsiveziau is Sicilijos. sakute nusiskyniau. ji zydi dabar ir saknis man isleido.
QUOTE(Tina* @ 2007 07 13, 14:48)
Pasirodo as Lantana parsiveziau is Sicilijos. sakute nusiskyniau. ji zydi dabar ir saknis man isleido.
na va, jau žinosim pas ką ūgliukus užsakinėti
tu jau sodink ją, augink, saugok ir daugink
google vaizdus lantanos žiūrinėdama net bonsą iš jos padarytą aptikau:
ir dar vienas
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 13, 15:07)
Tą patį pagalvojau: Tina vistiek arčiau nei Gedimino pr.
kaip kam su tuo gedimino prospektu
blyn, nugi tiksliai, Manyka, prisipažink ar tik nupaveikslavai, nenusignybai ūgliuko?
kuriioje čia gedimino pr. atkarpoje planuoti pasivaikščiojimus?
QUOTE(burundu @ 2007 07 13, 13:52)
Ieškau dar augaliukų savo gėlynėliui, labai pas mane jau žalias- reikia praskaidrint kokiom spalvytėm... Knifofija, niekaip neįžiūriu, kas ten pas tave per baltas krūmiuks (apvedžiau raudonai) ? O ten prie akmenų kartais ne perkūnropės? Labai viskas gražiai žiūrisi...
Baltas krūmas tai margalapis vilkdalgis o kitos tai tikrai perkūnropės, jų ten kokios 8 rūšys, visos įvairiaspalvės.
Margalapis vilkdalgis
Papildyta:
O štai kas šiandien užkliuvo besimalant po sodybas. Čia taip sutvarkytas gatvės pakraštys, tiesiog žvyras sugrėbliuotas nu fantastika ar ne ...
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 13, 15:10)
kaip kam su tuo gedimino prospektu
blyn, nugi tiksliai, Manyka, prisipažink ar tik nupaveikslavai, nenusignybai ūgliuko?
ale jezau, žąsis! taigi tikrai gnybt galėjau!! ale da jauna, kvaila, tai tik nusifotkinau...
jos auga (bent jau prieš kelias savaites augo) prie NOVOTEL viešbučio:) hmmm... reiks gal pirmadienį "praeit" pro šalį...
o jis prigytų nugnybtas? patarkit, mergaitės, kaip vogt!
QUOTE(Manyka @ 2007 07 13, 17:09)
o jis prigytų nugnybtas? patarkit, mergaitės, kaip vogt!
na kaip kaip, pasiimi draugę, geriausiai mamą už parankės - pabus "ant zekso"; tada prieini kuo arčiau, užkeli galvą ir tipo grožiesi architektūra, o ranka apsičiupiji kuo stambesnę šaką ir gnybi; Nenuleisdama galvos toliau grožiesi aplinka ir taip eini išlėto kuo toliau nuo gundančių vazonų
Internete rašo, kad ji kaip ir yra iš verbenų giminės ( nuotraukoj būtų toji mėlynais žiedukais), tai tiesiog įkiši į žemę, užverti sloiniku, svarbu, kad būtų pastoviai drėgna. Kasdiena 10-15 min sloinikėlį nuimi, kad prasivėdintų ir psio. Sėkmės dideliausios žygyje!
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 13, 17:17)
na kaip kaip, pasiimi draugę, geriausiai mamą už parankės - pabus "ant zekso"; tada prieini kuo arčiau, užkeli galvą ir tipo grožiesi architektūra, o ranka apsičiupiji kuo stambesnę šaką ir gnybi; Nenuleisdama galvos toliau grožiesi aplinka ir taip eini išlėto kuo toliau nuo gundančių vazonų
Internete rašo, kad ji kaip ir yra iš verbenų giminės ( nuotraukoj būtų toji mėlynais žiedukais), tai tiesiog įkiši į žemę, užverti sloiniku, svarbu, kad būtų pastoviai drėgna. Kasdiena 10-15 min sloinikėlį nuimi, kad prasivėdintų ir psio. Sėkmės dideliausios žygyje!
nieks nepatikės, kad grožiuosi Novoteliu!
nebent suvaidinsiu, kad iš pasibaisėjimo nualpau ir griūsiu tiesiai ant lantanos!
QUOTE(Manyka @ 2007 07 13, 16:09)
patarkit, mergaitės, kaip vogt!
paziuresim, kuri pirmoji pamokys , as tai patyrus, bet patylesiu...
Ai, nemaciau, kad Sraunius jau pamoke . Man siandien, kad ir patyrusiai, bet koks bajeris buvo . Isejau kaip visuomet i "zygi" su fotiku, prieinu viena kiema, na toks idomus (tiesa, ten daug idomiu buvo) medis, jau ruosiuos , nusitaikiau, nusitaikiau, gi ziuriu , boba lange stovi isiremus, vos fotikas is nagu neiskrito.