Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(vida777 @ 2007 07 12, 21:45)
user posted image
o ten, kur parduoda, nezino kaip zydi?

Graziai kaip atrodo bigsmile.gif Siap as salta jukom, bet jau baigiat mane ikalbeti kitaip i jas paziureti ax.gif
Vida, turetum buti pirmam plane foto, o ne antram tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 12, 20:53)
Vida, turetum buti pirmam plane foto, o ne antram  tongue.gif

nesu dar tokia grazi kaip juka tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 11, 22:21)
renku renku kaskart į kibirėlį, išnešu į mišką, a tik palik kelioms dienoms vienas ir va ką daro:

QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 11, 22:27)
Čia iš laimės tos, kurių neišnešei, o kurias išnešei - eina su tavim lenkčių: kas greičiau grįš iš miško  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu prajuokinot - vietoj naktinės pasakitės thumbup.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 12, 18:02)
Šiandien važinėjau po sodybas (renkam gražiausią) tai įmesiu kelias foto kur labiausiai patiko.

Kad taip man tiek fantazijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 12, 19:02)
...grazu..., o kokiais dazais idomu  g.gif , kaimynas siena malevojo?

aha, gražu thumbup.gif tik čia jau ne maliavota, čia jau sakyčiau rimta užuomina į dailę bigsmile.gif

QUOTE(Tina* @ 2007 07 12, 21:11)
...O cia mano draugele sodininke sugryzo ir belde i langa ryte su snapeliu:  biggrin.gif  Is kur jipas mus uzklysta pastoviai?  blink.gif

tai gal ir visai smagu turėti tokią kompanjonę, pripažįsta už savus, vadinasi, jei sukus apsukus vis sugrįžta biggrin.gif o tu ją tik stebi, ar kartais ir kokį trupinuką patieki? smile.gif
o aš tai šįryt juokiausi iš šuns reakcijos - pas mane žadintuvas nustatytas mobiliajame telefone ir ne šiaip koks, o tikro kaimiško gaidžio ka-ka-rie-kū, tai pastebėjau, kad anksčiau šuo pradėdavo loti anksčiau nei mes keliamės, o paskutiniu metu tik nuskamba tas ka-ka-rie-kū ir šuo iki tol tylėjęs čia pat kaip aidas atkartoja au-au au-au, nors jis, kol voljeras neįrengtas, naktį uždarytas garaže, kuris nėra tiesiai po miegamuoju, bet va šuniški lokatoriai kaip dirba thumbup.gif
Atsakyti
o štai gal kas vakar delfyje nešmirinėjot - straipsnis apie vejos priežiūrą
Atsakyti
QUOTE(Roventa @ 2007 07 12, 21:16)
oi laukiam laukiam mes svetelių laukiam mirksiukas.gif

Ech jei ne tas lietus...

QUOTE(jolaxus @ 2007 07 13, 08:04)
o tu ją tik stebi, ar kartais ir kokį trupinuką patieki? smile.gif

Lesinam ja kai uzsuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 liepos 2007 - 07:53
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 13, 07:04)
o aš tai šįryt juokiausi iš šuns reakcijos - pas mane žadintuvas nustatytas mobiliajame telefone ir ne šiaip koks, o tikro kaimiško gaidžio ka-ka-rie-kū, tai pastebėjau, kad anksčiau šuo pradėdavo loti anksčiau nei mes keliamės, o paskutiniu metu tik nuskamba tas ka-ka-rie-kū ir šuo iki tol tylėjęs čia pat kaip aidas atkartoja au-au au-au, nors jis, kol voljeras neįrengtas, naktį uždarytas garaže, kuris nėra tiesiai po miegamuoju, bet va šuniški lokatoriai kaip dirba thumbup.gif

nu ivarysi shunui kompleksa - nebedrysta jau pirmas lot, kol gaidys nenugiedojo.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 13, 09:07)
nu ivarysi shunui kompleksa - nebedrysta jau pirmas lot, kol gaidys nenugiedojo.

nu ir teisingai, tegul susivokia, kad jis ne gaidys, o šuva biggrin.gif
ir kasryt man rūpi jo uodegą parišt kaip nors, nes kai išleidžiu į laisvę, tai iš laimės taip pradedą ją sukti, kad tik spėk stebėti kad per kokią netoli stovinčią gėlę neužvanotų, jau ne viena taip nukentėjo, doh.gif o jis gi tai nemato kas jam pauodegy dedasi, sunkiai supranta ko aš taip aistringai puolu jį raminti biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, žiūrėkit, kokį grožį aptikau Gedimino prospekte! wub.gif gaila, kad kokybė tokia prasta (su mobilka fotkinau).. Gal žinote, kaip šita grožybė vadinasi???? Jau taip užzimaniauuuuu..... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 13, 10:21)
Mergaitės, žiūrėkit, kokį grožį aptikau Gedimino prospekte!  wub.gif  gaila, kad kokybė tokia prasta (su mobilka fotkinau).. Gal žinote, kaip šita grožybė vadinasi???? Jau taip užzimaniauuuuu..... ax.gif

tai LANTANA - pagooglink, tikrai rasi info mirksiukas.gif
mačiau Šveicarijoj gėlynuose, labai puikiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 13 liepos 2007 - 09:23
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 13, 10:23)
tai LANTANA - pagooglink, tikrai rasi info mirksiukas.gif
mačiau Šveicarijoj gėlynuose, labai puikiai atrodo wub.gif

ajėzau, koks grožis!!! wub.gif aciuks.gif , Jolaxus! Kaip gerai, kad moki gėlių pavadinimus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 13, 08:15)
nu ir teisingai, tegul susivokia, kad jis ne gaidys, o šuva biggrin.gif
ir kasryt man rūpi jo uodegą parišt kaip nors, nes kai išleidžiu į laisvę, tai iš laimės taip pradedą ją sukti, kad tik spėk stebėti kad per kokią netoli stovinčią gėlę neužvanotų, jau ne viena taip nukentėjo, doh.gif  o jis gi tai nemato kas jam pauodegy dedasi, sunkiai supranta ko aš taip aistringai puolu jį raminti biggrin.gif

kai sausa, tu jam vandens shlanga su purkstuku pritaisyk, bus ir smagu, ir naudinga lotuliukas.gif .
Atsakyti