Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 07 12, 08:31)
Visi žiedai fantastiško grožio, bet va tas akantas ir mane užkabino. Gal šiek tiek daugiau apie jį galėtum parašyti, kas jis per paukštis, nes lietuviškuose www resursuose ne kažin kas yra... ax.gif

drinks_cheers.gif to paties norejau pakalust, labai grazus augalas. Knifofija, gal tarsit zodi kita..? ax.gif
Atsakyti
Del rusu k. ne principai, tiesiog moku skaityt, bet nemiela man ta kirilica, t.y. letai skaitosi blush2.gif O as kantrybes daznai neturiu, megstu viska greitai akim permest.
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 07 12, 13:54)
Megaites , reikia patarimo , tas prakeiktas lietus , nudauze visas petunijas darzelyje , baisia atrodo o tenai daugiau nieko neturiu pasodinusi , sakykit ar jos atsigaus dar , nes keleta ziedeliu dar yra , ar man kokiu serenciuku prikisti i tarpus . kad mano darzeliukas neatrodytu tuscias. Norejau israuti , bet sako kad jos subrandina seklyte ir ju prisirinkus kitais metais galima seti. Ir dar prisiminiau , siemet nusipirkau irisu , kaip jus patarete nupjoviau dali lapu ir ziedus , bet dab jie tokie apdziuve ir negrazus , gal galite kas nors patarti ka galeciau prie ju pasodinti , kad juos uzstotu ar pagyvintu , o gal galima juos iki pat zemes nupjauti .Aciu  tikrai zoplas naujas gelininkas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pas mane irgi panašiai,žiedeliai menki,saulytės mažai,aš tai užbėriau trąšų žydinčiom gėlėm.Na manau sulauksim šiltų dienelių ir gražių žiedelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 07 11, 21:59)
oi, Knifofija, kaip man tas Akantas patiko  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o situ leliju (fata morgana) kaip tik siandien sumasciau, kad noreciau visai  bigsmile.gif

o gal tu zinai kas augina virzius pardavimui?  ax.gif

Fata morgana turiu pakankamai, o štai kas augintų viržius Lietuvoj nežinau, tik lenkus pažystu. Bet rudenį jų pasirodys visuose turguose, kai tik pradės žydėt priveš sočiai.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 07 12, 08:33)
Pasirodo as nusipirkau ne misrune nakvisa, o misurine  doh.gif ne taip perskaiciau  doh.gif o vakar tai isvis gerai pirkau rausvaziede eziuole, labai norejau rozines, o ji pasirodo yra alba https://www.rakuten....0111614924.jpeg
Ne pirkiniu savaite man...
Sakykit o margalape juka labai neatspari salciui? Ji juk skiriasi nuo pluostines.

Margalapė yra pluoštinės jukos margalapė forma. Žiemoja be problemų, tik žinoma pirk lietuvišką, o ne lenkišką užaugintą šiltnamyje. Iš tokios tai nieko gero pora metų skurs paskui augti pradės.
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 12, 08:31)
Visi žiedai fantastiško grožio, bet va tas akantas ir mane užkabino. Gal šiek tiek daugiau apie jį galėtum parašyti, kas jis per paukštis, nes lietuviškuose www resursuose ne kažin kas yra... ax.gif
oi, kaip sexy lotuliukas.gif

Žiemoja nedengiamas, gali augti tiek saulėje tiek pavėsyje, mėgsta laidžią derlingą dirvą, užauga iki 1 metro (su žiedais) tinka sausoms puokštėms, merkimui taip pat. nereiklus apsoliučiai tik nemėgsta persodinimų. Vienoj vietoj gali augti 50 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 12 liepos 2007 - 16:37
Šiandien važinėjau po sodybas (renkam gražiausią) tai įmesiu kelias foto kur labiausiai patiko.

Raganė

user posted image

Papuošė kaimynų sieną user posted image

jukos žydi

user posted image
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Na tas gėlynas prie sienos,tai nerealiai gražus ir žolytė kokia,kaip iš paveiksliuko thumbup.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 12, 17:02)
Šiandien važinėjau po sodybas (renkam gražiausią) tai įmesiu kelias foto kur labiausiai patiko.
Raganė
user posted image

ten ragane lipa ax.gif , o apcioj is lapu niekaip nesupratau kas per augalas blush2.gif ,
grazu..., o kokiais dazais idomu g.gif , kaimynas siena malevojo?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 12, 19:02)
ten ragane lipa  ax.gif  , o apcioj is lapu niekaip nesupratau kas per augalas blush2.gif ,
grazu..., o kokiais dazais idomu  g.gif , kaimynas siena malevojo?

Nagi spėjam ant ko raganė lipa;paprasta sausuolio medžio šaka,tikrai gražiai priderinta.Na dėl kaimyno g.gif ,reiktų paklausti ,kokie ten dažai g.gif
Atsakyti
O ta margalape pluostine juka irgi isaugina ziedyna? Klausineju nes radau pirkt vienoj vietoj. Jei nenuleksiu pas viena forumiete, tai susigundysiu cia vietoj Kaune ir paimsiu. Tiesa per google neradau vaizdu, kad marga zydetu.

O cia mano draugele sodininke sugryzo ir belde i langa ryte su snapeliu: biggrin.gif http://public.fotki....0712043344.html Is kur jipas mus uzklysta pastoviai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 12, 21:11)
O cia mano draugele sodininke sugryzo ir belde i langa ryte su snapeliu:  biggrin.gif  Is kur jipas mus uzklysta pastoviai?  blink.gif

fainutė, kokia! wub.gif ji nori su jumis gyventi! Priimkite ją smile.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2007 07 12, 20:11]
O ta margalape pluostine juka irgi isaugina ziedyna? Klausineju nes radau pirkt vienoj vietoj. Jei nenuleksiu pas viena forumiete, tai susigundysiu cia vietoj Kaune ir paimsiu. Tiesa per google neradau vaizdu, kad marga zydetu.

oi laukiam laukiam mes svetelių laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 12, 20:11)
O ta margalape pluostine juka irgi isaugina ziedyna?

jau karta rasiau, kad maciau pirkt margalape, tai ant to skirtuko, kur vazone ibestas, buvo foto su margais baltais-roziniais ziedais, o kokiu dar buna, tai nzn schmoll.gif .

user posted image
o ten, kur parduoda, nezino kaip zydi?
Atsakyti