Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

welniaz, jos pačios prašosi, kad pradėčiau užsiimti jų veisimu, auginimu ir marinavimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ju.Ju pažiūrėk pirmoj fotkėj kaip jos ten bučiuojasi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 11, 22:30)
Ju-Ju,  o kaip moliūgai? Ar yra užsimezgusių? Aš mačiau, kad pas mane po jų lapais pilna ne tų vynuoginių, bet mažų sraigučių. Kažin, jos neįsiragaus moliūgų?

Moliugeliu jau yra yahoo.gif O usas jau toks ilgas biggrin.gif Jau tamsoka, neleksiu ziuret sraiguciu. Bet kaip ir nekrito i akis, nes salia auga zirniai (is ji neislendu) tai kaip ir pastebeciau. Ryt butinai ikisiu galva po lapais g.gif Jau visiem pasigyriau, kad turesiu sustra moliuga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 11, 22:34)

Ju.Ju pažiūrėk pirmoj fotkėj kaip jos ten bučiuojasi  laugh.gif

Aciu tau brangioji.... malonia tema velyva vakara uzvedei, net su paveiksleliais swoon.gif Turejau grazia foto su vabaliuku meile, gaila dabar nerasiu greit, bet jei ka...ryt vakare idesiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 11, 22:21)
renku renku kaskart į kibirėlį, išnešu į mišką, a tik palik kelioms dienoms vienas ir va ką daro:

Pas mus irgi jų pilna doh.gif Eini per žolę, ir trekšt, trekšt unsure.gif Mano draugai jau rezga mintį jas į puodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 11, 21:21)
renku renku kaskart į kibirėlį, išnešu į mišką, a tik palik kelioms dienoms vienas ir va ką daro:

vot eto da bigsmile.gif ir discover'io nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 11, 19:11)
Ką tik parlėkiau iš kiemuko, žiūrėkit ko prifotkinau.
...
Akantas

user posted image

Visi žiedai fantastiško grožio, bet va tas akantas ir mane užkabino. Gal šiek tiek daugiau apie jį galėtum parašyti, kas jis per paukštis, nes lietuviškuose www resursuose ne kažin kas yra... ax.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 07 11, 22:21)

oi, kaip sexy lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodo as nusipirkau ne misrune nakvisa, o misurine doh.gif ne taip perskaiciau doh.gif o vakar tai isvis gerai pirkau rausvaziede eziuole, labai norejau rozines, o ji pasirodo yra alba https://www.rakuten....0111614924.jpeg
Ne pirkiniu savaite man...
Sakykit o margalape juka labai neatspari salciui? Ji juk skiriasi nuo pluostines.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 12, 07:31)
Visi žiedai fantastiško grožio, bet va tas akantas ir mane užkabino. Gal šiek tiek daugiau apie jį galėtum parašyti, kas jis per paukštis, nes lietuviškuose www resursuose ne kažin kas yra... ax.gif

nu va as irgi vakar pasikuiciau apie ji, nes ziauriai man jis patiko rolleyes.gif

tai va siek tiek gali pasiskaityti, jei skaitai angliskai: akantas
Atsakyti
O pas mus buna ju pirkt ar reikia paieskoti?
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 07 12, 10:58)
nu va as irgi vakar pasikuiciau apie ji, nes ziauriai man jis patiko  rolleyes.gif

tai va siek tiek gali pasiskaityti, jei skaitai angliskai: akantas

Ačiū, paslebizavosiu ir ten, bet aš dar iš tos kartos, kur ruskai lengviau skaitau, o angelskai kai aplinkybės verčia ax.gif nors vis priverčia, žiūriu, kad jau tobulėju biggrin.gif
aš va jau rusiškus resursus prakrėčiau, gal irgi kam rūpės: AKANTAS
Atsakyti
O man rusu nea schmoll.gif , nors ir moku skaityt bei suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 12, 11:12)
O man rusu nea schmoll.gif , nors ir moku skaityt bei suprantu.

g.gif Cia principai ar kas? rolleyes.gif
Pati tai labai daug naudingos info randu rusu puslapiuose thumbup.gif Ko ten tik nera blink.gif Ypac kai reikia kokio augalelio foto rasti ir trumpa aprasyma. tai amzinai uzsiraunu ant kokio nors forumo, kur vos ne apie kiekviena zole karstos dikusijos verda biggrin.gif
Atsakyti
Megaites , reikia patarimo , tas prakeiktas lietus , nudauze visas petunijas darzelyje , baisia atrodo o tenai daugiau nieko neturiu pasodinusi , sakykit ar jos atsigaus dar , nes keleta ziedeliu dar yra , ar man kokiu serenciuku prikisti i tarpus . kad mano darzeliukas neatrodytu tuscias. Norejau israuti , bet sako kad jos subrandina seklyte ir ju prisirinkus kitais metais galima seti. Ir dar prisiminiau , siemet nusipirkau irisu , kaip jus patarete nupjoviau dali lapu ir ziedus , bet dab jie tokie apdziuve ir negrazus , gal galite kas nors patarti ka galeciau prie ju pasodinti , kad juos uzstotu ar pagyvintu , o gal galima juos iki pat zemes nupjauti .Aciu tikrai zoplas naujas gelininkas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti