Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Burundu o kaip tu idejai foto jei tik po simto zinuciu galima? As ir noriu idet savo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 06 27, 21:14)
Burundu o kaip tu idejai foto jei tik po simto zinuciu galima? As ir noriu idet savo  verysad.gif

jos nuotraukėlės turi nuorodą į photobucket,-vadinas krautos ne iš PC thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 06 27, 21:14)
Burundu o kaip tu idejai foto jei tik po simto zinuciu galima? As ir noriu idet savo  verysad.gif

Va taip- iš pirmo karto pavyko biggrin.gif Ir aš nesitikėjau, kad iš karto vaizdus įdės, galvojau, kad tik nuorodos matysis...
Dariau, kaip buvo rekomenduota: sukėliau foto į http://s181.photobucket.com/, po to parašius žinutę paspaudžiau IMG (mygtukas viršuje), nurodžiau foto adresiuką ir paspaudžiau ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 27, 18:21)
O dar cia baltaziede roze pirkta is latviuko.
Dar veigelytes nebuvau parodziu, kai zydejo smile.gif Na stai ir prisigyriau  blush2.gif

gražu mirksiukas.gif

QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2007 06 27, 19:08)
Sveikos mamytės,
<...>

Sveika wink.gif 4u.gif

QUOTE(burundu @ 2007 06 27, 20:57)
Sveikutės. "Debiutuoju" ir aš šioje temelėje blush2.gif
<...>

katinas superinis thumbup.gif ( seniai mąstau apie tokį patį)
Atsakyti
katinas superinis  ( seniai mąstau apie tokį patį)

Ten tie katinai yra du, tik antras nesimato...Aš pro juos senukuose irgi nuo seniai negalėdavau ramiai praeiti- čiupinėjau, čiupinėjau ir pagaliau nusipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aisku tada.Dekui uz atsakyma Burundu.Tai leksiu photo.gif savo gelyciu ir bandysiu kelt .Laikykit kulokus kad iseitu smile.gif
Atsakyti
Na šiaip netaip prisėdau prie kompo. O dabar žadėtosios foto

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 27, 22:56)
O dabar žadėtosios foto

user posted image wub.gif
niu liabai grazu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Knifofija,2007 06 27, 22:56]
Na šiaip netaip prisėdau prie kompo. O dabar žadėtosios foto

...yra kur akis paganyti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 27, 18:21)
...Dar veigelytes nebuvau parodziu, kai zydejo smile.gif...

tokia mažiuliukė o jau žydi, stengiasi wub.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 06 27, 18:33)
...Nors ne į temą, bet pasigirsiu - pas mus gale sodo po liepom jau pridygo voveruškų  ax.gif ...

nu fantastika - nė kojos kelt iš kiemo nereikia, kad prisigrybaut thumbup.gif

QUOTE(burundu @ 2007 06 27, 20:57)
...kai riebiai užbersiu mulčo, kur ne kur įterpsiu šliaužiančių kilimukų bei kai galutinai sužels žolytė, situacija turėtų pagerėti ax.gif ...
...Ten tie katinai yra du, tik antras nesimato...Aš pro juos senukuose irgi nuo seniai negalėdavau ramiai praeiti- čiupinėjau, čiupinėjau ir pagaliau nusipirkau lotuliukas.gif

sveikos, debiutantės 4u.gif burundu, fotkės šiek tiek mažokos, kai sužels ir suvešės lauksim didesnioų, kad galėtumėm ką-ne-ką nusižiūrėt, bo dabar nelabai įžiūrėt, bet kad bus gražu jau tikiu bigsmile.gif
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 27, 22:56)
Na šiaip netaip prisėdau prie kompo. O dabar žadėtosios foto...

Knifofija, kaip visada pranoksti lūkesčius thumbup.gif o ten kur namo fasado fone berods balsva surfinija žydi, kas ten per sieną "lipa"? ar ten kažkoks nudžiūvęs augalas? atrodo kaip dekoracija, kad taip ir tūri būti kaip sienos akcentas thumbup.gif o gal taip ir yra? rolleyes.gif
ir dar labai gražiai man žiūrisi ta sidabrinė eglutė su melsve thumbup.gif o ta eglutė tai kažkokia yra rutulinė forma, ar tiesiog čia genint suformuota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 birželio 2007 - 07:00
Tikrai gražu pas visas.

Dėl hiacintų - niekad nekasiau (minimum 5 metai jau), auga, žydi, peržydi ir pamirštu - vat kas būna kai gėlynus paveldi, o ne savo krumpliais darai.

Sidabražolę (sidabrakrūmį) turiu ir žydi jinai pas mane tokiais labai pavieniais žiedais, visai ne taip kaip google paveikslėliuose, gal kaip pamaloninti ją reik? Gal kokių patarimų turit - augimo sąlygos lyg ir atitinka rekomenduojamas, tik nežinau kokį rūgštingumą mėgsta g.gif

Knifofija, Jūsų spygliuočiai kai suaugs ar tų išpuosėlėtų gėlynų neužgoš? Ar čia tokios formos kur nelabai augios? Noriu ir aš keliais spygliuočiais pasipuošti (vieta saulėta ir sausa), tik niekaip neišsirenku ir kaip tik norėčiau kelių tokių pažeme. Gal paprotinsit?

Dar ne į temą, bet vyras iš vaistinės nuo uodų ir moškių parnešė gvazdikėlių aliejų, tai vaikus dabar ne chemikalais purškiu, o natūralia priemone - o jau kvapo siprumas. Vaistininkė (pažįstama nuo seno) sakė, kad tai pati efektyviausia priemonė.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 28, 08:37)
...Sidabražolę (sidabrakrūmį) turiu ir žydi jinai pas mane tokiais labai pavieniais žiedais, visai ne taip kaip google paveikslėliuose, gal kaip pamaloninti ją reik? Gal kokių patarimų turit - augimo sąlygos lyg ir atitinka rekomenduojamas, tik nežinau kokį rūgštingumą mėgsta g.gif
...
Dar ne į temą, bet vyras iš vaistinės nuo uodų ir moškių parnešė gvazdikėlių aliejų, ...

dėl sidabražolės aš irgi panašios nuomonės - kai domėjausi ką sodinti pas save tai buvo akis užkliuvusi, paveikslėliuose gražu, bet paskui kiek teko matyti "gyvą" įkurdintą kiemuose, kažkaip nepadarė įspūdžio... gal tikrai jai reikia kažkokių specifinių sąlygų g.gif taip kol kas aš jos ir neturiu, nors literatūroje labai dažnai ją proteguoja kaip ilgai ir gausiai žydintį krūmelį... tiesa, reklamistė lyg džiaugėsi savąja, gal mums čia prie progos papasakos ką iš patirties rolleyes.gif

o tas gvazdikėlių aliejaus kvapas nėra labai intensyvus? neerzina uoslės, nealergizuoja odos? vaikai nepurkštauja nuo tokios priemonės? nors ir chemija gi aštriai kvepia... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 birželio 2007 - 07:51