Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 07 10, 10:03)
o tu tai priimk kaip pasitikėjimo ženklą - mama žino, kad jos vaikas užaugo ir juo jau galima pasitikėti - neims į burną bile ko lotuliukas.gif

lotuliukas.gif greičiausiai taip ir reikia galvot biggrin.gif
Atsakyti
o gal mama turi viltį, kad nelaimei ištikus, dukra bus pasidomėjus savo augalėlių gydomosiomis savybėmis ir turės po ranka vaistų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 10, 10:12)
o gal mama turi viltį, kad nelaimei ištikus, dukra bus pasidomėjus savo augalėlių gydomosiomis savybėmis ir turės po ranka vaistų  bigsmile.gif

kitaip tariant, numirs nesikankindama??? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=jolaxus,2007 07 10, 09:41]
o tai pirkai ne sėklas, o daigelius? o kur pirkai? pardavėjas nepasakė ką parduoda? unsure.gif
Papildyta:
Zinote Senuku konsultantus ... Geriau neklausti ir streso jiems nevaryti. O siaip tai Oliseviciaus isauginta ta nakvisa, bent ant vazonelio parasyta. Dar gundziaus ant eziuoles, nes kitur jos man baisiai brangios blink.gif O eziuole irgi daugiamete?
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 10, 10:29)
kitaip tariant, numirs nesikankindama???  lotuliukas.gif

nu jau, nuo skausmo vaistus vartoja ne tik prieš mirtį tongue.gif O durnaropė turi antiseptinių savybių bei renkama ne tik durnumui sukelti .
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 10, 10:36)
nu jau, nuo skausmo vaistus vartoja ne tik prieš mirtį tongue.gif O durnaropė turi antiseptinių savybių bei renkama ne tik durnumui sukelti .

Bet, man regis, reikia būti šiek tiek žiniuoniu, kad nutaikytum proporcijas ax.gif na, bent jau aprašas vikipedioj man pasitikėjimo neįkvėpė...
http://lt.wikipedia....toji_durnaropė
Atsakyti
O cia kas - stambiaziede nakvisa g.gif ? Ju yra ir stovinciu, tik daug didesniais ziedais, nei pas Jolaxus foto kur buvo, o mano svyranti irgi daug mazesniais ziedais.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 liepos 2007 - 10:32
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 09, 22:28)
Na va, ivariau soka kaimynam  lotuliukas.gif Kai po dvieju paru lietaus laksciau su laistytuvu ir laisciau augalus. Visi ramiai ir tyliai stebejo  blink.gif  g.gif Uztat be jokiu komentaru ir patarimu  thumbup.gif Nes ka cia be pridursi irnesakyk.gif Nevisiem toks reiskinys yra suprantamas hihihi.gif  cool.gif

Kol perskaiciau pavadinima  lotuliukas.gif O galima suzinoti, kas cia per zveris?  blush2.gif  g.gif

Man tai jau cia, visa daktaro disertacija kviapia  cool.gif

Neistveriau, paieskojau...internetas parode man stai toki bulbakodiuma  g.gif
user posted image
Ne jau cia sios trapios gelytes pavadinimas  unsure.gif

Tikrai čia ji labai gražiai žydi anksti pavasarį. Žiedai ryškiai alyviniai, tiesiog traukia akį.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 07 10, 09:01)
Ir dar atrodo durnaropes nuodingos, o brugmansijos - ne.

Vakar pirkau nakvisa misrune. Idomu ar ji irgi geltona?  g.gif

Misūrinė nakviša geltona. O durnaropės ir burgmansijos vienodai nuodingos abi.
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 10, 09:41)
o tai pirkai ne sėklas, o  daigelius? o kur pirkai? pardavėjas nepasakė ką parduoda? unsure.gif
konstatuoju - pirkai katę maiše, jei pražydus paaiškės, kad tai tarkim adonis, neistebėk biggrin.gif  mirksiukas.gif bet šiaip tai paveikslėliuose gražiai atrodo ir ružavos ir geltonos, nebent tu šalia kažko derinti nori būtent geltonas rolleyes.gif
Papildyta:

būtent, reikia prisivalgyt, tačiau pavojus ir yra toks ir todėl, kad jų vaisiai tokie dailučiai spygliuoti "kaštoniukai", ir ypač vaikus reikia saugoti, kad susidomėję vaizdeliu nepultų ragauti
čia gaunasi natūrali gamtinė tendencija - tas kas nuodingas savo šitą blogąją pusę stengiasi kompensuoti dailia išore smile.gif

Nu jeigu būtų adonis, tai jau džiaukis neišpasakytai nes tai labai brangus augalas. Bet nemanau, kad koks žioplas gėlininkas būtų jas sumaišes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Tina*,2007 07 10, 10:33]
[quote=jolaxus,2007 07 10, 09:41]
o tai pirkai ne sėklas, o daigelius? o kur pirkai? pardavėjas nepasakė ką parduoda? unsure.gif
Papildyta:
Zinote Senuku konsultantus ... Geriau neklausti ir streso jiems nevaryti. O siaip tai Oliseviciaus isauginta ta nakvisa, bent ant vazonelio parasyta. Dar gundziaus ant eziuoles, nes kitur jos man baisiai brangios blink.gif O eziuole irgi daugiamete?
[/quote]
Ežiuolė daugimetė ir vaistinga iki pačių šaknų.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 07 10, 11:30)
O cia kas - stambiaziede nakvisa  g.gif ? Ju yra ir stovinciu, tik daug didesniais ziedais, nei pas Jolaxus foto kur buvo, o mano svyranti irgi daug mazesniais ziedais.

user posted image

Čia ir yra misūrinė nakviša. Bet žiūriu, šiandien čia jau atsigavusios visos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matyt vakar dar plaukiojo. O jau šiandien į krantą išbridusios.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 10, 11:45)
...Nu jeigu būtų adonis, tai jau džiaukis neišpasakytai nes tai labai brangus augalas. Bet nemanau, kad koks žioplas gėlininkas būtų jas sumaišes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir pataikyk tu man šitaip - šoviau pirmą pasitaikiusį mintyse kvietkelį, o pasirodo nenusipiginau hihihi.gif
Atsakyti
O pas mus vėl lietus cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 10, 14:15)
O pas mus vėl lietus  cray.gif

iki liepos 16 žada, kad ir lis... paskui tikimasi, kad nueis šita bjaurastis. ale gi jei tikėt senoliais, tai daba turėtų lyti dar 7 savaites... swoon.gif
Atsakyti
norėčiau užduoti klausimą ne į temą blush2.gif Ar pasinaudotumėte proga pavaišinti draugus vynuoginėm sraigėm ( tinkamai paruošus)? Čia po tų šlapių dienų tiek jų daug atradau, kad galima būtų kaip ir paeksperimentuot bigsmile.gif Ar pačios ragautumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 10 liepos 2007 - 13:58