Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

O tai kaip dabar vadinasi vienmetes durnaropes, kur ziedai i virsu ziuri (ne zemyn kabo) tongue.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 09 liepos 2007 - 20:49
Čia turbūt iš neturėjimo ką veikti - tai atskiria, tai vėl sujungia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tada atrodo kad labai rimtus kalusimus "gvildena".
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 09, 13:07)
Wolke, o dar kiek žiedelių pakeliui link žydėjimo matosi smile.gif prašom mums visą sužydusį medį į eterį, kai bus tinkama stadija mirksiukas.gif

pafotkinsiu daugiau kita diena,trecia diena kai nelyja,tai pradejo gana graziai zydet,ji yra pernykste,pasodinta i zeme,labai daug ziedu turi,neskaiciavau kiek smile.gif o siu metu tai dar nedidele ir ziedu dar nesimato unsure.gif kita pernykste turim puode,manem kad jau nebeatsigaus is po ziemos,bet nieko dabar grazi,bet ziedu dar irgi neturi

Maniskes tai angelo varpai (vokieciuos cia taip sako) brugmansia,o tai kaip atrodo durnaropes g.gif
Atsakyti
Na va, ivariau soka kaimynam lotuliukas.gif Kai po dvieju paru lietaus laksciau su laistytuvu ir laisciau augalus. Visi ramiai ir tyliai stebejo blink.gif g.gif Uztat be jokiu komentaru ir patarimu thumbup.gif Nes ka cia be pridursi irnesakyk.gif Nevisiem toks reiskinys yra suprantamas hihihi.gif cool.gif
Nuo pernai metų mokslininkai durnaropes ir burgmansijas ( atskyrė prieš kokius 10 metų) vėl sujungė į vieną grupę. Pernai Berlyne kasmetiniame seminare pranešė. O taip pat Vėlyvius sujungė su bulbokodiumais. Jaučiu patys nebegalėjo atskirti kur kurie

Kol perskaiciau pavadinima lotuliukas.gif O galima suzinoti, kas cia per zveris? blush2.gif g.gif
Čia turbūt iš neturėjimo ką veikti - tai atskiria, tai vėl sujungia    Tada atrodo kad labai rimtus kalusimus "gvildena".

Man tai jau cia, visa daktaro disertacija kviapia cool.gif

Neistveriau, paieskojau...internetas parode man stai toki bulbakodiuma g.gif
user posted image
Ne jau cia sios trapios gelytes pavadinimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 09 liepos 2007 - 21:35
QUOTE(Wolke @ 2007 07 09, 21:27)
Maniskes tai angelo varpai (vokieciuos cia taip sako) brugmansia,o tai kaip atrodo durnaropes  g.gif

Durnaropių žiedai žiūri į viršų. Kai peržydi - sėklų dėžutė būna dygliuota - panaši į kaštono "apvalkalą", o viduje daug sėklų (tokios kaip pomidoro). Durnaropės pačios ir prisisėja - kitais metais toje vietoje daug pridygsta. Jų būna ir pilnavidurių (geltonų ir mėlynų), ir tuščiavidurių, bet man brugmansijos daug gražesnės.
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 09, 21:28)
Neistveriau, paieskojau...internetas parode man stai toki bulbakodiuma  g.gif
user posted image
Ne jau cia sios trapios gelytes pavadinimas  unsure.gif

Ir aš ramia dūšia ją būčiau vėlyviu pavadinusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 07 09, 22:27)
o tai kaip atrodo durnaropes  g.gif

interneto rodo, kad šitaip:
user posted image

ir šitaip:
user posted image
Atsakyti
Ir dar atrodo durnaropes nuodingos, o brugmansijos - ne.

Vakar pirkau nakvisa misrune. Idomu ar ji irgi geltona? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 10, 09:01)
Ir dar atrodo durnaropes nuodingos, o brugmansijos - ne.

Durnaropės žiauriai nuodingos! Kai paskaičiau Wikipedijoj, net bloga pasidarė... blink.gif įdomu tik, ką reikia padaryt, kad apsinuodytum? Prisiryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 10 liepos 2007 - 08:18
Tai jau turbut smile.gif uzragaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 10, 09:01)
....Vakar pirkau nakvisa misrune. Idomu ar ji irgi geltona?  g.gif

o tai pirkai ne sėklas, o daigelius? o kur pirkai? pardavėjas nepasakė ką parduoda? unsure.gif
konstatuoju - pirkai katę maiše, jei pražydus paaiškės, kad tai tarkim adonis, neistebėk biggrin.gif mirksiukas.gif bet šiaip tai paveikslėliuose gražiai atrodo ir ružavos ir geltonos, nebent tu šalia kažko derinti nori būtent geltonas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 07 10, 09:17)
...  įdomu tik, ką reikia padaryt, kad apsinuodytum? Prisiryt?  g.gif

būtent, reikia prisivalgyt, tačiau pavojus ir yra toks ir todėl, kad jų vaisiai tokie dailučiai spygliuoti "kaštoniukai", ir ypač vaikus reikia saugoti, kad susidomėję vaizdeliu nepultų ragauti
čia gaunasi natūrali gamtinė tendencija - tas kas nuodingas savo šitą blogąją pusę stengiasi kompensuoti dailia išore smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 10 liepos 2007 - 08:45
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 10, 09:41)
čia gaunasi natūrali gamtinė tendencija - tas kas nuodingas savo šitą blogąją pusę stengiasi kompensuoti dailia išore smile.gif

siaubas... reiks patardyt mamą, ką ji turėjo omeny man į sodybą šitą tručyzną atveždama! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 10, 09:50)
siaubas... reiks patardyt mamą, ką ji turėjo omeny man į sodybą šitą tručyzną atveždama!  g.gif

o tu tai priimk kaip pasitikėjimo ženklą - mama žino, kad jos vaikas užaugo ir juo jau galima pasitikėti - neims į burną bile ko lotuliukas.gif
Atsakyti