O tai kaip dabar vadinasi vienmetes durnaropes, kur ziedai i virsu ziuri (ne zemyn kabo) ?
Čia turbūt iš neturėjimo ką veikti - tai atskiria, tai vėl sujungia Tada atrodo kad labai rimtus kalusimus "gvildena".
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 09, 13:07)
Wolke, o dar kiek žiedelių pakeliui link žydėjimo matosi prašom mums visą sužydusį medį į eterį, kai bus tinkama stadija
pafotkinsiu daugiau kita diena,trecia diena kai nelyja,tai pradejo gana graziai zydet,ji yra pernykste,pasodinta i zeme,labai daug ziedu turi,neskaiciavau kiek o siu metu tai dar nedidele ir ziedu dar nesimato kita pernykste turim puode,manem kad jau nebeatsigaus is po ziemos,bet nieko dabar grazi,bet ziedu dar irgi neturi
Maniskes tai angelo varpai (vokieciuos cia taip sako) brugmansia,o tai kaip atrodo durnaropes
Na va, ivariau soka kaimynam Kai po dvieju paru lietaus laksciau su laistytuvu ir laisciau augalus. Visi ramiai ir tyliai stebejo Uztat be jokiu komentaru ir patarimu Nes ka cia be pridursi Nevisiem toks reiskinys yra suprantamas
Kol perskaiciau pavadinima O galima suzinoti, kas cia per zveris?
Man tai jau cia, visa daktaro disertacija kviapia
Neistveriau, paieskojau...internetas parode man stai toki bulbakodiuma
Ne jau cia sios trapios gelytes pavadinimas
Nuo pernai metų mokslininkai durnaropes ir burgmansijas ( atskyrė prieš kokius 10 metų) vėl sujungė į vieną grupę. Pernai Berlyne kasmetiniame seminare pranešė. O taip pat Vėlyvius sujungė su bulbokodiumais. Jaučiu patys nebegalėjo atskirti kur kurie
Kol perskaiciau pavadinima O galima suzinoti, kas cia per zveris?
Čia turbūt iš neturėjimo ką veikti - tai atskiria, tai vėl sujungia Tada atrodo kad labai rimtus kalusimus "gvildena".
Man tai jau cia, visa daktaro disertacija kviapia
QUOTE(Wolke @ 2007 07 09, 21:27)
Maniskes tai angelo varpai (vokieciuos cia taip sako) brugmansia,o tai kaip atrodo durnaropes
Durnaropių žiedai žiūri į viršų. Kai peržydi - sėklų dėžutė būna dygliuota - panaši į kaštono "apvalkalą", o viduje daug sėklų (tokios kaip pomidoro). Durnaropės pačios ir prisisėja - kitais metais toje vietoje daug pridygsta. Jų būna ir pilnavidurių (geltonų ir mėlynų), ir tuščiavidurių, bet man brugmansijos daug gražesnės.
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 09, 21:28)
Ir aš ramia dūšia ją būčiau vėlyviu pavadinusi
QUOTE(Wolke @ 2007 07 09, 22:27)
o tai kaip atrodo durnaropes
interneto rodo, kad šitaip:
ir šitaip:
Ir dar atrodo durnaropes nuodingos, o brugmansijos - ne.
Vakar pirkau nakvisa misrune. Idomu ar ji irgi geltona?
Vakar pirkau nakvisa misrune. Idomu ar ji irgi geltona?
Tai jau turbut uzragaut
QUOTE(Tina* @ 2007 07 10, 09:01)
....Vakar pirkau nakvisa misrune. Idomu ar ji irgi geltona?
o tai pirkai ne sėklas, o daigelius? o kur pirkai? pardavėjas nepasakė ką parduoda?
konstatuoju - pirkai katę maiše, jei pražydus paaiškės, kad tai tarkim adonis, neistebėk bet šiaip tai paveikslėliuose gražiai atrodo ir ružavos ir geltonos, nebent tu šalia kažko derinti nori būtent geltonas
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 07 10, 09:17)
... įdomu tik, ką reikia padaryt, kad apsinuodytum? Prisiryt?
būtent, reikia prisivalgyt, tačiau pavojus ir yra toks ir todėl, kad jų vaisiai tokie dailučiai spygliuoti "kaštoniukai", ir ypač vaikus reikia saugoti, kad susidomėję vaizdeliu nepultų ragauti
čia gaunasi natūrali gamtinė tendencija - tas kas nuodingas savo šitą blogąją pusę stengiasi kompensuoti dailia išore
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 10, 09:41)
čia gaunasi natūrali gamtinė tendencija - tas kas nuodingas savo šitą blogąją pusę stengiasi kompensuoti dailia išore
siaubas... reiks patardyt mamą, ką ji turėjo omeny man į sodybą šitą tručyzną atveždama!
QUOTE(Manyka @ 2007 07 10, 09:50)
siaubas... reiks patardyt mamą, ką ji turėjo omeny man į sodybą šitą tručyzną atveždama!
o tu tai priimk kaip pasitikėjimo ženklą - mama žino, kad jos vaikas užaugo ir juo jau galima pasitikėti - neims į burną bile ko