Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(vida777 @ 2007 07 09, 12:43)
...Vakar nufotkinau - vienintelis issigelbejimas nuo potvyniu! O jei stogas siaurinej pusej, tai ir saule neisdegintu  4u.gif ...

nu nieko sau vaizdelis thumbup.gif net puoliau ieškoti įrodymų, kad tai ne fotomontažas, lotuliukas.gif bet kadangi teko girdėti ir skaityti apie stogų apželdinimą, tai nusiraminau biggrin.gif
Wolke, o dar kiek žiedelių pakeliui link žydėjimo matosi smile.gif prašom mums visą sužydusį medį į eterį, kai bus tinkama stadija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 09 liepos 2007 - 12:09
QUOTE(Wolke @ 2007 07 09, 13:05)
kas pas mane prazydo

Wolke, wub.gif o kaip ši gėlė (krūmas) vadinasi???
Atsakyti
brugmansia,durnarope,angelo varpai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 07 09, 13:10)
brugmansia,durnarope,angelo varpai  4u.gif

čia durnaropė????? vadinas, ir aš tokią turiu.... blush2.gif lotuliukas.gif
tik dar nežydi..
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 09, 13:07)
nu nieko sau vaizdelis  thumbup.gif net puoliau ieškoti įrodymų, kad tai ne fotomontažas, lotuliukas.gif bet kadangi teko girdėti ir skaityti apie stogų apželdinimą, tai nusiraminau biggrin.gif
Wolke, o dar kiek žiedelių pakeliui link žydėjimo matosi smile.gif prašom mums visą sužydusį medį į eterį, kai bus tinkama stadija mirksiukas.gif

priminė kaimyną lotuliukas.gif žodžiu vyrukas statosi namą, pastoviai uždarbiauja Norvegijoje (o ten tokių stogų sakė čiut ne kas antras). ir parsivežė sėklos, užleido tokį nuožulnų ūkinio pastato stogą, visiems aiškindamas kad čia spec sėklos, spec parsivežė, žodžiu spec....nei ravėti, nei šienaut..o grožis thumbup.gif ale žiūrim vasaros vidury mūsų kaimynėlis su dalgiu ant stogo kad lupa, kad lupa...nu vaizdelis išties buvo thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Brugmansija siaip nuo durnaropes skiriasi, jei nemaisau.
Atsakyti
Kaip manot, jei as dabar patresiu augalus lauke, nes jau laikas, bus nauda po tokio lietaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 09, 18:34)
Kaip manot, jei as dabar patresiu augalus lauke, nes jau laikas, bus nauda po tokio lietaus?  g.gif

o tu tręšk sausom trąšom, bus tikrai nauda! net jei nebepalis (ko prognozės tikrai nežada), žemė pakankamai drėgna ir jos puikiausiai ištirps. Aš taip rožėms padariau. Ant pakuotės buvo parašyta išbarsčius 'palaistyti', bet tokiu oru tas negalioja ir tik darbo susitaupo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 07 09, 12:05)
kas pas mane prazydo

user posted image

as irgi tokia turiu tongue.gif dabar 8 zydintys ziedeliai rolleyes.gif
kadangi ji pas mane sklype auga vazone, tai per situs didelius lietus inesem i nama. siandien nuvaziuoju-o jau kvapas visam name wub.gif net tinko kvapa uzmuse wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 09 liepos 2007 - 19:36
QUOTE(Tina* @ 2007 07 09, 18:13)
Brugmansija siaip nuo durnaropes skiriasi, jei nemaisau.

akurat doh.gif citata iš rojaus sodų: "Brugmansijos dažnai painiojamos su savo giminaitėmis durnaropėmis, kurios taip pat auginamos mūsų gėlynuose."
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 09, 20:55)
akurat doh.gif  citata iš rojaus sodų: "Brugmansijos dažnai painiojamos su savo giminaitėmis durnaropėmis, kurios taip pat auginamos mūsų gėlynuose."

Nuo pernai metų mokslininkai durnaropes ir burgmansijas ( atskyrė prieš kokius 10 metų) vėl sujungė į vieną grupę. Pernai Berlyne kasmetiniame seminare pranešė. O taip pat Vėlyvius sujungė su bulbokodiumais. Jaučiu patys nebegalėjo atskirti kur kurie. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 09, 21:33)
Nuo pernai metų mokslininkai durnaropes ir burgmansijas ( atskyrė prieš kokius 10 metų) vėl sujungė į vieną grupę.  Pernai Berlyne kasmetiniame seminare pranešė. O taip pat Vėlyvius sujungė su bulbokodiumais. Jaučiu patys nebegalėjo atskirti kur kurielotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikriausiai! lotuliukas.gif
o prie vėlyvių ir tų bulbų krokai priklauso?
Atsakyti