jau antra diena skinu serbentus ir nieko - sveika gyva. Vyras vakar stebėjosi kaip galima per tokį orą lauke dirbti, a aš tai jau pratus, šian ir pats prisijungė.
Ai, tiesa, po vienu krūmu radau melisą, jau kaip užkvipo, uh.
mes, sakau, tuoj gyvi supusim
man depresucha jau nuo tokio oro
nuo lietaus roziu ziedai basiausiai nulinko
man depresucha jau nuo tokio oro
nuo lietaus roziu ziedai basiausiai nulinko
Kazkurioj temoj maciau daug idetu nuotrauku, man atrodo, floroj yra tema namo aplinka
Tokio lietaus senai nemaciau Musu pievos galas skest pradejo su visais mano zirniais ir mamos pomidorais Pas kaimyna isvis ezeras. O nakti dar i rusi vandens pribego. Ekstremumai tikri.
sveikos, kurios dar nepaskendot
šonai ištino nuo gulinėjimo ir sėdinėjimo per visas išeigines užtat dabar rezgu planus ką kur reikės griebti ir persodinti, kai žemė šitaip įlyta pas mus tai daržas žemumėlėj, bet kai toks neliūtingas, o tiesiog nuolat lengvai purškiantis lietus, tai kažkaip spėjo susigerti, nepatvino kaip anąkart po liūties.
klausyk, istorija verta laureato vardo "Sodo spalvų" konkurse "Vieną kartą sode" kodėl jos iki šiol ten neskaitėm?
šonai ištino nuo gulinėjimo ir sėdinėjimo per visas išeigines užtat dabar rezgu planus ką kur reikės griebti ir persodinti, kai žemė šitaip įlyta pas mus tai daržas žemumėlėj, bet kai toks neliūtingas, o tiesiog nuolat lengvai purškiantis lietus, tai kažkaip spėjo susigerti, nepatvino kaip anąkart po liūties.
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 07, 18:47)
...Pernai pas mane serbentų krūme perėjo lakštingala, tai aš visą galą daržo palikau neravėjus, kad neišbaidyčiau paukščiukų. Tai visi atėję labai stebėjosi, kodėl visas daržas nuravėtas, o tas mažas galiukas prie serbento ne Bet kai išsirite lakštingaliukai pradėjo skraidinėti tai būdavo juoko, aš raviu, o jie aplink šokinėja ir į kibirą išokdavo. Kažkokie jaukūs buvo, gal, kad stengėmės jų neišbaidyti, net sūnui buvo uždrausta toje pusėje kamuoliu žaisti
klausyk, istorija verta laureato vardo "Sodo spalvų" konkurse "Vieną kartą sode" kodėl jos iki šiol ten neskaitėm?
taip, yra daug panašių temų
nors ne mano sodas nes tik svajonese jis,bet foto idesiu
is tikruju tai nejuokas sitas lietus... pas mama sode iki keliu vandens viskas prigere. absoliuciai. is viso sklypo matosi tik bulviu ir svogunu laisku virsuneles vietom kaip jai nesiseka-pernai sudege viskas, siemet paskendo... o ji tokiu retesniu augaliuku megeja, tai po gaisro vel bande pirkinetis, sodinti...
aplamai suvalkijoj tai daugumoje liudnas vaizdas po savaitgalio...
QUOTE(une @ 2007 07 09, 12:12)
is tikruju tai nejuokas sitas lietus... pas mama sode iki keliu vandens viskas prigere. absoliuciai. is viso sklypo matosi tik bulviu ir svogunu laisku virsuneles vietom kaip jai nesiseka-pernai sudege viskas, siemet paskendo... o ji tokiu retesniu augaliuku megeja, tai po gaisro vel bande pirkinetis, sodinti...
Nu pas mus nėra taip baisu, bet į daržą įeiti jokių šansų. Gėlės guli lysvėse suplaktos, pentiniai išlaužyti, nu kažkoks košmaras.
Uzuojauta skestancioms .
Vakar nufotkinau - vienintelis issigelbejimas nuo potvyniu! O jei stogas siaurinej pusej, tai ir saule neisdegintu :
Vakar nufotkinau - vienintelis issigelbejimas nuo potvyniu! O jei stogas siaurinej pusej, tai ir saule neisdegintu :
kas pas mane prazydo