Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

jau antra diena skinu serbentus ir nieko - sveika gyva. Vyras vakar stebėjosi kaip galima per tokį orą lauke dirbti, a aš tai jau pratus, šian ir pats prisijungė. bigsmile.gif
Ai, tiesa, po vienu krūmu radau melisą, jau kaip užkvipo, uh. flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 08 liepos 2007 - 18:21
Sveikos, mielos mamos!
Mano seima neseniai nusipirko sodyba. Deja, neturiu daug fantazijos ir todel neiseina pasodinti graziu gelynu...
Gal jus galetumet ikelti savo gelynu nuotrauku, kad pasisemciau is jusu idomiu ideju?
is anksto dekoju visoms atsakiusioms
Atsakyti
mes, sakau, tuoj gyvi supusim verysad.gif
man depresucha jau nuo tokio oro doh.gif
nuo lietaus roziu ziedai basiausiai nulinko blink.gif
Atsakyti
Kazkurioj temoj maciau daug idetu nuotrauku, man atrodo, floroj yra tema namo aplinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabegusi nuotaka: 08 liepos 2007 - 20:02
Tokio lietaus senai nemaciau blink.gif Musu pievos galas skest pradejo su visais mano zirniais ir mamos pomidorais verysad.gif Pas kaimyna isvis ezeras. O nakti dar i rusi vandens pribego. Ekstremumai tikri.
Atsakyti
sveikos, kurios dar nepaskendot biggrin.gif
šonai ištino nuo gulinėjimo ir sėdinėjimo per visas išeigines smile.gif užtat dabar rezgu planus ką kur reikės griebti ir persodinti, kai žemė šitaip įlyta rolleyes.gif pas mus tai daržas žemumėlėj, bet kai toks neliūtingas, o tiesiog nuolat lengvai purškiantis lietus, tai kažkaip spėjo susigerti, nepatvino kaip anąkart po liūties.
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 07, 18:47)
...Pernai pas mane serbentų krūme perėjo lakštingala, tai aš visą galą daržo palikau neravėjus, kad neišbaidyčiau paukščiukų. Tai visi atėję labai stebėjosi, kodėl visas daržas nuravėtas, o tas mažas galiukas prie serbento ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet kai išsirite lakštingaliukai pradėjo skraidinėti tai būdavo juoko, aš raviu, o jie aplink šokinėja ir į kibirą išokdavo. Kažkokie jaukūs buvo, gal, kad stengėmės jų neišbaidyti, net sūnui buvo uždrausta toje pusėje kamuoliu žaisti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

klausyk, istorija verta laureato vardo "Sodo spalvų" konkurse "Vieną kartą sode" mirksiukas.gif kodėl jos iki šiol ten neskaitėm? biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif taip, yra daug panašių temų 4u.gif
Atsakyti
nors ne mano sodas biggrin.gif nes tik svajonese jis,bet foto idesiu blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
is tikruju tai nejuokas sitas lietus... pas mama sode iki keliu vandens sad.gif viskas prigere. absoliuciai. is viso sklypo matosi tik bulviu ir svogunu laisku virsuneles vietom unsure.gif kaip jai nesiseka-pernai sudege viskas, siemet paskendo... o ji tokiu retesniu augaliuku megeja, tai po gaisro vel bande pirkinetis, sodinti...
aplamai suvalkijoj tai daugumoje liudnas vaizdas po savaitgalio...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 07 09, 12:12)
is tikruju tai nejuokas sitas lietus... pas mama sode iki keliu vandens sad.gif viskas prigere. absoliuciai. is viso sklypo matosi tik bulviu ir svogunu laisku virsuneles vietom  unsure.gif  kaip jai nesiseka-pernai sudege viskas, siemet paskendo... o ji tokiu retesniu augaliuku megeja, tai po gaisro vel bande pirkinetis, sodinti...
aplamai suvalkijoj tai daugumoje liudnas vaizdas po savaitgalio...

Nu pas mus nėra taip baisu, bet į daržą įeiti jokių šansų. Gėlės guli lysvėse suplaktos, pentiniai išlaužyti, nu kažkoks košmaras.
Atsakyti
Uzuojauta skestancioms verysad.gif .
Vakar nufotkinau - vienintelis issigelbejimas nuo potvyniu! O jei stogas siaurinej pusej, tai ir saule neisdegintu 4u.gif :
user posted image
Atsakyti
kas pas mane prazydo

user posted image
Atsakyti