Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(une @ 2007 07 07, 01:42)
merginos, nesijuokit tik, bet nezinau kaip kitaip "atkasti"  savo svajoniu augalo pavadinima  blush2.gif  maciau ji du kartus nu ir taip uzkabino, kad tiesiog akyse stovi  wub.gif  perverciau visas knygeles su augaliukai-nerandu tokio  g.gif
gal kazkam kazka primins  smile.gif : kokiu 3 metru aukscio medelis, toks nei tamsiai bordinis, nei tamsiai violetinis, ir visas aplipes tokias lyg pukais tos pacios spalvos.  (na ziurint is toli smile.gif  )  atrodo toks pukuotas pukuotas visas smile.gif gal ka nors sako?  g.gif  4u.gif

Tavo augalo vardas - Europinis Pūkenis "Royal Purple"
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 07, 08:27)
g.gif Galvojau gal ricinmedis, bet jis nepukuotas lygtais   g.gif

p.s. Pas mus jau pila kaip is kibiro nuo 21 vakaro  doh.gif jau daugiau nei 12 val  unsure.gif Lauke kibiras stovi, tai jau kaip ir baigia ji prilyti per para laiko  blink.gif

aciu uz pastangas, bet nea smile.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 07 07, 10:33)
gal tavo svajoniu medis - Europinis pukenis (Cottinus coggygria)  g.gif ?

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 07, 10:34)
Tavo augalo vardas - Europinis Pūkenis "Royal Purple"

taaaaaaaip !!! aciu dideliausias. einu ieskot dabar info thumbup.gif thumbup.gif
viena karta as ji maciau, kaip medeli, kita -kruma ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 07 liepos 2007 - 10:57
QUOTE(vida777 @ 2007 07 07, 11:33)
gal tavo svajoniu medis - Europinis pukenis (Cottinus coggygria)  g.gif ?
user posted imageuser posted image

bigsmile.gif koks idomus. Pirma karta toki matau blink.gif
jaučiu, kad ilgai tokie orai bus, nes dar prieš mėnesį su mama atkreipėm dėmesį į tai, kad skruzdės ne į žemę savo skruzdėlynus rengia, o tiesiog kelia juos į viršų palei žoles

Aha ir as toki reiskini pastebejau, ko anksciau nematydavau g.gif dabar zinosiu, kuo tai kvepia cool.gif
Atsakyti
Jei neklystu, tai pas mus stovi tokis dubenėlis žalias ( 200 L talpos), tai nuo vakar vakaro iki šian pietų tas dubenėlis, du kibirai po 15L ir dar balėja nuo stogo prisipildė pilnai. Kiba reiks traukti vaiko pripučiamą valtį cool.gif
Pakrikštijau šian savo waterproof'ą - uogas rinkti per tokį orą puikiai tiko bigsmile.gif
Atsakyti
vakar buvau gamtoj.... laksciau po pievas.... tai skruzdelynu labai daug ir visi mazdaug apie 40 cm i virsu islinde virs zemes.... kazkaip keistai pasirode kad skrudelynai tokie auksti....pagalvojau negi tiek daug skruzdeliu privios kad tokie dideli skruzdelynai...dabar zinosim kad tai pranasauja lietu..... verysad.gif beje eidama pievom pastebejau kda beveik is po koju isskrido mazas pauksciukas.....ogi pasilnkiau pasiziurejau....po zolytemis, tiesiai ant zemes, buvo susuktas labai jaukus lizdelis su keturiais mazyciais melynais kiausinukais.... thumbup.gif dziaugiausi kad neuzmyniau....greit pabegau kad kiausinukai neataustu ir paksciukas galetu vel sildyti juos...va... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 07 07, 18:41)
vakar buvau gamtoj.... laksciau po pievas.... tai skruzdelynu labai daug ir visi mazdaug apie 40 cm i virsu islinde virs zemes.... kazkaip keistai pasirode kad skrudelynai tokie auksti....pagalvojau negi tiek daug skruzdeliu privios kad tokie dideli skruzdelynai...dabar zinosim kad tai pranasauja lietu.....  verysad.gif beje eidama pievom pastebejau kda beveik is po koju isskrido mazas pauksciukas.....ogi pasilnkiau pasiziurejau....po zolytemis, tiesiai ant zemes,  buvo susuktas labai jaukus lizdelis su keturiais mazyciais melynais kiausinukais....  thumbup.gif  dziaugiausi kad neuzmyniau....greit pabegau kad kiausinukai neataustu ir paksciukas galetu vel sildyti juos...va... blush2.gif

Nu tu tikra šaunuolytė, nors ne į temą bet papasakosiu. Pernai pas mane serbentų krūme perėjo lakštingala, tai aš visą galą daržo palikau neravėjus, kad neišbaidyčiau paukščiukų. Tai visi atėję labai stebėjosi, kodėl visas daržas nuravėtas, o tas mažas galiukas prie serbento ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kai išsirite lakštingaliukai pradėjo skraidinėti tai būdavo juoko, aš raviu, o jie aplink šokinėja ir į kibirą išokdavo. Kažkokie jaukūs buvo, gal, kad stengėmės jų neišbaidyti, net sūnui buvo uždrausta toje pusėje kamuoliu žaisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 07, 19:47)
Nu tu tikra šaunuolytė, nors ne į temą bet papasakosiu. Pernai pas mane serbentų krūme perėjo lakštingala, tai aš visą galą daržo palikau neravėjus, kad neišbaidyčiau paukščiukų. Tai visi atėję labai stebėjosi, kodėl visas daržas nuravėtas, o tas mažas galiukas prie serbento ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet kai išsirite lakštingaliukai pradėjo skraidinėti tai būdavo juoko, aš raviu, o jie aplink šokinėja ir į kibirą išokdavo. Kažkokie jaukūs buvo, gal, kad stengėmės jų neišbaidyti, net sūnui buvo uždrausta toje pusėje kamuoliu žaisti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tesingai, nors ne i tema...bet tokie nutikimai baisiai nuotaika pataiso.... tiesiog malonu is arciau susitikti su gamta... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuška @ 2007 07 07, 11:07)
jaučiu, kad ilgai tokie orai bus, nes dar prieš mėnesį su mama atkreipėm dėmesį į tai, kad skruzdės ne į žemę savo skruzdėlynus rengia, o tiesiog kelia juos į viršų palei žoles

man šitos bjaurybės taip gėles iškėlė!!! turiu pasisodinus tokį pavasarį žydinti "kilimėlį" prie akmens, tai šiandie pažiūrėjau - jis visas aukštyn iškeltas!! verysad.gif neįsivaizduoju, ką daryt... iš nevilties cinamono pribarsčiau, nor ir pila kiaurą dieną.. unsure.gif
Atsakyti
Tai kur visos dingot...gal jau paskendot g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 07 08, 11:34)
Tai kur visos dingot...gal jau paskendot  g.gif  g.gif  g.gif

Mes dar ne irnesakyk.gif O skruzdes gali paskesti ?? g.gif ax.gif Jau antra para be perstojimo virs musu namo lyja blink.gif Ir dar kaip, ne rudenio lietutis, o toks normalus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 08 liepos 2007 - 11:28
Kaži kur visos pradingusios, jaučiu gondolomis plaukioja lotuliukas.gif Aš tai į lauką nosies neiškišu, visur šlapia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 08, 18:03)
Kaži kur visos pradingusios, jaučiu gondolomis plaukioja  lotuliukas.gif Aš tai į lauką nosies neiškišu, visur šlapia sad.gif

Aš tik nubėgu žirnių prisiskinti ir viskas hihihi.gif Nes auga kaip ant mielių thumbup.gif Jau reikia serbentus skinti, bet čiau jau užtrūktų doh.gif O jau antra para lyja be perstojimo blink.gif
Atsakyti