Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

ermute- nesupratau, ar ten tos nuotraukos is tavo aplinkos ar siaip pas kazka radai?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 04, 15:09)
Kazkaip keistai man tam paveikslely kelmelis atrodo - kaip puokste , gal cia vienmetes  g.gif . Mano buvo daugiametes apie 30 cm aukscio, bet ziedai tai lygiai tokie pat :

user posted image

Siandien maciau pirkt situ rudbekiju kelmeliu, ir issiaiskinau - tai daugiametes. Ir spalvu ivairesniu buvo, nuo tamsiu iki sviesiu...

Na perskaiciau oru prognozes savaitgaliui LT bigsmile.gif , tai ka, mergiukai, reiks uztvankas statyt construction.gif ?
Atsakyti
Norėčiau savo kiemelyje įsirengti nedidelį baseinėlį su fontanu g.gif ...šiandien sėdžiu prie kompo, bet niekaip nerandu išsamaus darbo plano,gal kuri jau turit įsirengusi pati ir man patartumėt, bėčiau dėkinga biggrin.gif .
Sodybų planuotojai už baseiniuko įregimą paprašytų tikrai nemažai, todėl nusprendžiau savo jėgomis įveikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 07 05, 17:53)
Norėčiau savo kiemelyje įsirengti nedidelį baseinėlį
... todėl nusprendžiau savo jėgomis įveikti lotuliukas.gif

man padejo straipsnis is Rojau sodu
http://www.rojaussod...snis.php?id=416
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 05, 20:27)
man padejo straipsnis is Rojau sodu
http://www.rojaussod...snis.php?id=416

O tu krantus betonavai su akmenimis ir kokį pirkai siurbliuką fontanėliui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 07 05, 20:35)
O tu krantus betonavai su akmenimis ir kokį pirkai siurbliuką fontanėliui? g.gif

Dejau plevele, o po to akmenimis ne tik krastus, bet ir viduje kur nestatus krantai. O fontaneli pirkau is Senuku - ten didelis pasirinkimas, ziurint kokio nori. Plevele pirkau is Schetelig - man paaiskino, kad ten kokybiskesne, ilgiau tarnauja. Ten fontaneliu dar g.gif pasirinkimas, bet kaina g.gif Nuspendziau , kad fontaneli pakeisti lengviau negudidesnis plevele lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimus, bandysiu ir aš ką nors sukurti,o gal turi nuotraukyčių g.gif ...būtų įdomu pažiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 07 05, 21:31)
Dėkui už patarimus, bandysiu ir aš ką nors sukurti,o gal turi nuotraukyčių g.gif ...būtų įdomu pažiūrėti doh.gif

As ne is to galopradejau - dabar tik takelius darau- tai vel visa tvarka suiro - kai atstatysiu,galesiu ideti
Atsakyti
h
QUOTE(jutute @ 2007 07 05, 17:53)
Norėčiau savo kiemelyje įsirengti nedidelį baseinėlį su fontanu g.gif ...šiandien sėdžiu prie kompo, bet niekaip nerandu išsamaus darbo plano,gal kuri jau turit įsirengusi pati ir man patartumėt, bėčiau dėkinga biggrin.gif .
Sodybų planuotojai už baseiniuko įregimą paprašytų tikrai nemažai, todėl nusprendžiau savo jėgomis įveikti lotuliukas.gif

patarinas nr 1 - nusibraizyk su pagaliuku krantus;
nr 2 - neuzmirsk, kad krantas eina max 45 laipsniu kampu
nr 3 - jeigu nera mazu leliuku, daryk gilesni, paprasciau su vandens augalais,
nr 4 - pas mus jau pries 4 metus buvo suplanuotas tvenkinys, tai jau buvo atvesta elektra, isvedziotos slangikes, reikia pie tai pagalvoti
nr 4 - jeigu kils klausimu, rasykit AZ, butinai patarsiu placiau, nes pries pora menesiu su kastuvu pati asmeniskai kasiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2007 07 05, 20:35)

pas mus buvo toks bajeris, kai MB uzsimane akvariumo, nupirkau "didysis akvariumo vadovas". sakiau "perskaityk visa, jeigu nepersigalvosi, perkam" lotuliukas.gif turim 170 litru, bet kito noreciau ne maziau 500 blush2.gif
tada as uzsimaniau tvenkinio, jis nupirko "alpinariumai ir vandens telkiniai", labai nebloga knyga, norintiems isirengti, rekomenduoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(reg @ 2007 07 05, 20:51)
Dejau plevele, o po to akmenimis ne tik krastus, bet ir viduje kur nestatus krantai. O fontaneli pirkau is Senuku - ten didelis pasirinkimas, ziurint kokio nori. Plevele pirkau is Schetelig - man paaiskino, kad ten kokybiskesne, ilgiau tarnauja. Ten fontaneliu dar g.gif  pasirinkimas, bet kaina  g.gif Nuspendziau , kad fontaneli pakeisti lengviau negudidesnis  plevele lotuliukas.gif

kadangi as norejau gilesnio, apie 80 cm, o del dukriuko darem apie 30, tai pirkau pigesne, is senuku, nes po 10 metu tikiuosi gilinti 4u.gif
bet dabar del mazo gylio nesigailiu, nes jau 3 kartus dukra imainavo i tvenkini blink.gif
Papildyta:
QUOTE(reg @ 2007 07 05, 20:51)
Dejau plevele, o po to akmenimis ne tik krastus, bet ir viduje kur nestatus krantai. O fontaneli pirkau is Senuku - ten didelis pasirinkimas, ziurint kokio nori. Plevele pirkau is Schetelig - man paaiskino, kad ten kokybiskesne, ilgiau tarnauja. Ten fontaneliu dar g.gif  pasirinkimas, bet kaina  g.gif Nuspendziau , kad fontaneli pakeisti lengviau negudidesnis  plevele lotuliukas.gif

bet fontaniniu siurbliu kainos, tai panasios. jeigu palyginus galinguma g.gif tiek schetelig, tiek senuku virs 300 Lt bent pagal musu tvenkini g.gif
Atsakyti
Reikės ir man tokią knygutę nusipirkti ir išstudijuoti, o man dar reikės ir kažkaip elektrą atsivesti siurbliukui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 05, 12:14)
vida777  clap_1.gif
cia, man atrodo, grozis neapsakomas  wub.gif
ir as tokio noriu, tik ar man pavyks, jeigu nustibdysiu ar nusutinsiu frusty.gif
Papildyta:
kaip tik vakar nusipirkau  thumbup.gif
kurioje vietoje jusu foto  blush2.gif
kur su guoba? vinvyciu pergole?

ne kur puodynė ant šulnio, su raudonom begonijom.
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 06, 00:47)
bet fontaniniu siurbliu kainos, tai panasios. jeigu palyginus galinguma  g.gif tiek schetelig, tiek senuku virs 300 Lt  bent pagal musu tvenkini  g.gif

Mano is Senuku kainavo 130 Lt, jis nera galingas,bet jau pora metu ramiai tarnauja ir nieko pries ji neturiu - kiek ziurejau Schetelige tai dar + 100 Lt. Tik letai ispumpuoja vandeni kai ji reikia pakeisti,bet turim kia siurbli. O sviestuvus (tokius plaukiojancius burbulus) pirkau Senkuose po 25 Lt, kai Shetelige virs 100.
Atsakyti