Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Prisiregistruoju.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 06 27, 12:11)
Norejau Manykos paklausti kokios ten pas tave geles trecioj nuotraukoj, sidarbrines spalvos alpai ir stiebas, ziedeliai bordiniai?

žinok, nežinau.... blush-anim-cl.gif klausiau mamos (nes ji ją man į kaimą atitarabanijo), bet ir jinai nežino.... viena, ką žinau, tai kad galiu duot "atsilaužt" biggrin.gif
Atsakyti
Pasisodinau dar viena gele ikelma, tik pavadinimas kad uzkrito, kuri man sake doh.gif gal kuri zinot?
Papildyta:
O cia mano kiskio kopusteliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 06 27, 16:42)
Hiacintai iškasami,kada pageltonuoja lapai (lapai nukerpami)

Aš tai išvis gerai padariau - ištraukiau visus hiacintų lapus, o dabar neatrenku, kurioj vietoj jie augo! doh.gif Būtų paprasta imt, ir visą tą vietą perkast, bet paviršiuj taaaiiiip gražiai samanėlė subujojo, kad gaila ją išdraskyt doh.gif varna.. fool.gif
Atsakyti
O dar cia baltaziede roze pirkta is latviuko.
Papildyta:
Dar veigelytes nebuvau parodziu, kai zydejo smile.gif Na stai ir prisigyriau blush2.gif
Atsakyti
Kelme auganti geltona gėlytė - tai sanvitalija mirksiukas.gif
Nors ne į temą, bet pasigirsiu - pas mus gale sodo po liepom jau pridygo voveruškų ax.gif , o vakarykštė audra sugadino nuotaiką - aplaužė gėles. Dabar kol atsigaus vargšelės verysad.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Labai norėčiau prie jūsų prisijungti, galima? blush2.gif Jeigu galima tai labai norėčiau rolleyes.gif . Tai va jeigu leidžiat tai prisijungsiu. Ryt važiuosiu į sodą tai pervešiu nuotraukėlių. Neseniai pasėjau varpelius tai išdygo per savaitę blink.gif . Ir labai gražūs reikės ryt apsitvarkyt nes kažin kaip ten po tos vakarykštės audros doh.gif
Atsakyti
nužydėjo dekoratyvinis česnakas.
Ką daryt su tais žiedkočiais?
Ar jų žieduose užauga sėkliukės(kaip paprastuose česnakėliuose) ir ar jų galima taip pasidaugint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 27, 18:12)
Pasisodinau dar viena gele ikelma, tik pavadinimas kad uzkrito, kuri man sake  doh.gif gal kuri zinot?
Papildyta:
O cia mano kiskio kopusteliai smile.gif

labai grazu. o gal tu tusciaviduriu kelmu dar turi kartais...arba zinai kur gaut.. ax.gif ?
Atsakyti
Sveikutės. "Debiutuoju" ir aš šioje temelėje blush2.gif
Pas save neturiu kur reikštis, tai pas mamką Kaune "šeiminynkauju" biggrin.gif
Mano stilius- "tinginio". Vaizdas kol kas skurdokas, bet kai riebiai užbersiu mulčo, kur ne kur įterpsiu šliaužiančių kilimukų bei kai galutinai sužels žolytė, situacija turėtų pagerėti ax.gif
Dedu vaizdus
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2007 06 27, 19:08)
Sveikos mamytės,
Labai norėčiau prie jūsų prisijungti, galima? blush2.gif

QUOTE(burundu @ 2007 06 27, 20:57)
Sveikutės. "Debiutuoju" ir aš šioje temelėje blush2.gif

SVEIKOS ATVYKUSIOS! mirksiukas.gif
Miela ir smagu, kad mūsų būrys didėja! drinks_cheers.gif
Atsakyti