Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

aišku, kai toks orelis, kažin ar kam nors kyla minčių, na bet internete radau saulės laikrodžių:
user posted image
user posted image
Ar turit pas save kažką panašaus? bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai patinka saulės laikrodžiai ax.gif Bet dėje dar jų neturim, nors ir mastėm apie tai. Užtat turim drėgmės laikrodį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 04, 18:42)
aišku, kai toks orelis, kažin ar kam nors kyla minčių, na bet internete radau saulės laikrodžių:
user posted image
user posted image
Ar turit pas save kažką panašaus?  bigsmile.gif

maciau rimi pirma, kazka panasaus ape 15 Lt 4u.gif
o gal ten termometras buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 04, 13:33)
nee, buvau ir toliau nuejus  tongue.gif .
Kai pamaciau sita, galvoju - cia jau Knifofijos darbas  biggrin.gif :
user posted image

ploja.gif karsta.gif
Na ir grozis.... thumbup.gif
pradedu sliauzioti po kiema kai ne taip karsta (jus lietus liudina, mane dziugina blush2.gif ), tai kaip tik galvojau hortenzija isigyt... Maciau Senukuose, bet man tos olandiskos pasitikejimo nekelia g.gif O dalijamos jos rudeni ar pavasari? Dabar zydi, tikrai nerasiu niekur pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 18:51)
ploja.gif  karsta.gif
Na ir grozis.... kaip tik galvojau hortenzija isigyt... Maciau Senukuose, bet man tos olandiskos pasitikejimo nekelia  g.gif O dalijamos jos rudeni ar pavasari? Dabar zydi, tikrai nerasiu niekur pirkti...

Pas mus kaip tik siuo metu luzta prekystaliai nuo hortenziju ivairiausiu, tai turbut dabar tinka sodint g.gif , pasiziurek turgeliuos, gal lietuvisku rasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 liepos 2007 - 19:32
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 19:51)
Maciau Senukuose, bet man tos olandiskos pasitikejimo nekelia  g.gif O dalijamos jos rudeni ar pavasari? Dabar zydi, tikrai nerasiu niekur pirkti...

Ir aš Megos senukuose vaikščiojau aplinkui hortenzijas, net ir nukainuotų nusprendžiau nepirkti schmoll.gif Nesukėlė man pasitikėjimo. Kaina 15 litų, ir turgely tokia pat kaina. Bet gal ten tiksliai lietuviškos? g.gif (turgely)
Atsakyti
Manyka, negaliu tau atsakyt i AZ - 'sako' kad ji pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 07 04, 16:37)
labai graziu foto pridejote  wub.gif

Knifofija, o as tavo sklypo nuotrauka zurnale atpazinau  ax.gif  smile.gif

Jo buvo čia pernai sodo spalvos atvykusios, tik, kad sausra tada baisinė buvo .
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 04, 17:25)
Gal kas žino kur galima nusipirkti tokių vijoklinų aviečių/gervuogių ?  g.gif o gal išvis Lietuvoj nėra dry.gif
Knifofija, turbūt klausimas Jūms  blush2.gif Ar galima iš margalapio skiepyto gluosnio suformuoti ne burbulą o kūgį?  g.gif Nes vis žiūriu aš į jį, na burbulas jau pakankamai didelis, greit bus neproporcionalus kotui  schmoll.gif Gal sakau formuot is jo kūgį? Nes auga šalia koloninių tūjų, kurios irgi smailėja į viršų . Ar įmanoma įgyvendinti mano fantaziją? Ir gal kokių patarimų būtų?  ax.gif Kaip aš suprantu, reikia dabar jį iš apačios karpyti, neleisti augti ir platėti, ir palikti ramybei (retai pakarpius) viršutinius ugliukus.

Galima formuot bet ką , kiek tik jūsų fantazijos leidžia
Atsakyti
[quote=Sraunius,2007 07 04, 11:26]
aišku, grožis yra skonio reikalas, bet man asmeniškai labai patiko internete rastas latviukų psl, kuriame yra surašyti ir pasodintų augalų pavadinimai, pvz.:

Srauniau, o gal galėtum duoti adresiuką to latvių puslapio?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 04, 21:59)
Srauniau, o gal galėtum duoti adresiuką to latvių puslapio?

prašom: http://www_baltezers_lv
Atsakyti
Labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atsiprašau, buvau ne iki galo puslapį perskaičius. doh.gif Kol daskaičiau - ir atsakei blush2.gif
Atsakyti
Nu man tie laikrodzei tai kazkaip nelabai g.gif netureciau kur ikist.
o mes visos kokios siandien velyvos visos smile.gif
Atsakyti