Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 07 04, 14:54)
drinks_cheers.gif vadinasi jau akis pradeda vertinti plačiau, negu tik "matau ir gražu" biggrin.gif kaip sakant žvilgsniai mūsų profesionalėja hihihi.gif

drinks_cheers.gif bet į savo gėlyną bežiūrint man dar "nesuveikia" biggrin.gif
Gal irgi reikės viešam teismui atiduoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 04 liepos 2007 - 13:58
rozes su levandom:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 04, 14:27)
mulcias:

vida777, argi jos negražios? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 04, 14:16)
vida777, argi jos negražios?  biggrin.gif

man is rudbekiju pacios graziausios yra tokios neaukstauges, zydi geltonais - tamsiai raudonais ziedais wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 04, 15:20)
man is rudbekiju pacios graziausios yra tokios neaukstauges, zydi geltonais - tamsiai raudonais ziedais  wub.gif .

geeras, tokių net nežinojau! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 04, 14:26)
geeras, tokių net nežinojau!  ax.gif

Kazkaip keistai man tam paveikslely kelmelis atrodo - kaip puokste , gal cia vienmetes g.gif . Mano buvo daugiametes apie 30 cm aukscio, bet ziedai tai lygiai tokie pat :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 liepos 2007 - 15:10
QUOTE(vida777 @ 2007 07 04, 16:09)
Kazkaip keistai man tam paveikslely kelmelis atrodo - kaip puokste , gal cia vienmetes  g.gif . Mano buvo daugiametes apie 30 cm aukscio, bet ziedai tai lygiai tokie pat :

oi, ačiū, Vida777! ♥ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 04, 13:05)
cia pas kaimynus pafotkinau  tongue.gif ... Kiekviena karta, pro sali eidama galvoju - kas bus, kai tie medeliai suags  g.gif ?

user posted imageuser posted image

Papildyta:
o cia turbut bugienis margalapis, bet labai grazus pasirode  tongue.gif :

user posted image

Čia mahonija.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 07 04, 14:20)
mano akim, tai tik lapuotis. Pasidek tuos 2 centus, ir lauk Knifofijos - bus patikimiau.

Lapuotis, bet tik toks kurio lapų galiukai užsibaigia smailumu. 4u.gif Jokiu būdu ne apvalialapis.
Papildyta:
Buvau vakar vienoj sodyboj, labai patiko iš vamzdžio padaryta kolona ir įsodinta žiemė (plačialapė). O ten toliau, kur matosi juosta tarp akmenukų pripilta pušies konkorežių.

user posted image
Atsakyti
labai graziu foto pridejote wub.gif

Knifofija, o as tavo sklypo nuotrauka zurnale atpazinau ax.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu uz nuoroda apie veigeles
tik ten kiek supratau apie anksti zydincias, bet gal ir manai (per vasar zydinciai) tos pacios genejimo taisykles galios
Atsakyti
Gal kas žino kur galima nusipirkti tokių vijoklinų aviečių/gervuogių ? g.gif o gal išvis Lietuvoj nėra dry.gif
Knifofija, turbūt klausimas Jūms blush2.gif Ar galima iš margalapio skiepyto gluosnio suformuoti ne burbulą o kūgį? g.gif Nes vis žiūriu aš į jį, na burbulas jau pakankamai didelis, greit bus neproporcionalus kotui schmoll.gif Gal sakau formuot is jo kūgį? Nes auga šalia koloninių tūjų, kurios irgi smailėja į viršų . Ar įmanoma įgyvendinti mano fantaziją? Ir gal kokių patarimų būtų? ax.gif Kaip aš suprantu, reikia dabar jį iš apačios karpyti, neleisti augti ir platėti, ir palikti ramybei (retai pakarpius) viršutinius ugliukus.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 04, 10:09)
Kaune, šalia Aleksoto funikulieriaus tokiais kvadratukais drugelis padarytas yra, gana didelis ir iš tolo matos - tik akis pakelt į kalną reikia tongue.gif

Akys pastatytos buvo smile.gif maciau, bet tai visai ne tai ka as turejau galvoje
Atsakyti