Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 07 04, 08:07)
... įdomu ar girininkijos kažkur realizuoja tuo išlukštentus konkorėžius ar tiesiog utilizuoja g.gif galima būtų prasisukti pas juos cool.gif

Pasakykit man, nes žalia esu tuose konkorėžiuose blush2.gif Kodėl būtent išlukštentų reikia g.gif Netiks jei aš nueisiu į mišką ir prisirinksiu pati ax.gif
O atrodo tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 04, 08:14)
Pasakykit man, nes žalia esu tuose konkorėžiuose  blush2.gif Kodėl būtent išlukštentų reikia  g.gif Netiks jei aš nueisiu į mišką ir prisirinksiu pati  ax.gif
O atrodo tikrai  thumbup.gif

aišku gali ir pati prisirinkti jei tik yra galimybė, esmė ne tame, kad išlukštenti, esmė tame, kad miškininkai juos renka ir lukštena, tai ten mažu galima tiesiog susitarus imti ir pasisemti, nė rinkti nereikėtų biggrin.gif iš tingėjimo, arba labai jau greito rezultato norint hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 04, 08:17)
aišku gali ir pati prisirinkti jei tik yra galimybė, esmė ne tame, kad išlukštenti, esmė tame, kad miškininkai juos renka ir lukštena, tai ten mažu galima tiesiog susitarus imti ir pasisemti, nė rinkti nereikėtų biggrin.gif iš tingėjimo, arba labai jau greito rezultato norint hihihi.gif

aaaaaa biggrin.gif jaučiu man būtų griečiau prisirinkti pačiai, miškas mažiau nei 100 metrų nuo kiemo ax.gif Nei ieškotis miškininkų doh.gif

blink.gif Matėt orų prognozę ? doh.gif Kaunas dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 04 liepos 2007 - 07:40
Ziauru - tai kepina, tai lietumi skandina...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 04, 08:50)
Ziauru - tai kepina, tai lietumi skandina...

na bent kol kas mano kaimuky tik kartą per stipriai nulijo ir ledukų pridėjo, kai daržas ryžių lauku buvo pavirtęs lotuliukas.gif , o šiuo metu man dar patinka toks oras, nereikia su šlangom tampytis bandant visą augmeniją pagirdyti smile.gif
Atsakyti
Uztat zoles kaip auga blink.gif Pas mus tai pfu pfu pfu leduku dar ne karto nebuvo. Tik liutys ir vetros.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 04, 09:04)
Uztat zoles kaip auga  blink.gif Pas mus tai pfu pfu pfu leduku dar ne karto nebuvo. Tik liutys ir vetros.

Pas mane tai visą naktį lijo - miegoti tai smagu rolleyes.gif Bet kai atsikėlus pamačiau, kad vėl nuo miško (keliukas eina link miško) atplaukė spyglių ir kito brūdo doh.gif Ir amžinai sustoja viskas prie mūsų kiemo dry.gif Tai nekas schmoll.gif Bet užtat ramia sąžine galima pabūti namuose blush2.gif Ir stebėti pro langą kaip auga žolės doh.gif Bet man jau geriau lauke darbuotis, nei trintis namuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 07 03, 20:21)
Man irgi tokio mulčio labai reikia, bet niekur nerandu,girdėjau kad gamykla sudegė  ...gal kas matėt kur pirkti 

Prieš kelias savaites tikrai Senukuose prie sodo-daržo prekių mačiau maišus sukrautus. O dar man labai gražiai atrodo pamulčiuota grikių lukštais, jie tokie tamsiai tamsiai rudi- atrodo liuks, tik nežinau ar jų kur yra pirkti, man tiotka visą maišą atidavė (jie ten turi sėklų perdirbimo fabrikėlį tongue.gif )...

O kas čia juokingo? 
Juk pas žmonęs nelaimė nutiko  Gaisras toks dalykas nežinia kada gali aplankyti bet kokius namus  Mano manymu labai negražu juoktis iš kitų nelaimės

Man ta šypsenėlė tos žinutės kontekste tikrai neatrodė kaip piktybiškas pasijuokimas iš nelaimės... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 07 04, 01:35)
Pas mus miškų ūrėdija daug kur yra pamulčiavę pas save nusėklintais kankorėžiais. Visai nieko atrodo

user posted image

nu labai grazu tie kakoreziukai..klausimas tik toks- ar graziai atrodo pamulciuoti tik po spygliuociais ar po visokiais medziais ir krumais? ir ar atrodo graziai tik didesnis plotas pamulciuotas, ar ir nedidukas visai nieko? Jei kas pasidarysit taip pas save- idekit pic butinai. Dar sugeneravau tokia ideja, kad grazu butu didesniam siek tiek plote ta ploteli suskirstyt sachmatiskai, dali langeliu dengt akmenukais (skalda sviesia), dali pvz konkreziais. o augalelius sodint (spygliuocius nedidukus) arba tuose kvadratukuose ( vidury), arba.. nebutinai, gal ir grupelemis suskirstyti atrodytu idomiai...
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 07 04, 09:47)
nu labai grazu tie kakoreziukai..klausimas tik toks- ar graziai atrodo pamulciuoti tik po spygliuociais ar po visokiais medziais ir krumais? ir ar atrodo graziai tik didesnis plotas pamulciuotas, ar ir nedidukas visai nieko? Jei kas pasidarysit taip pas save- idekit pic butinai.

Buvau pamulčiavus rododendrus pavasarį. Jei auga šalia vienas kito bet vejoje...tai pamulčiavau tik žemes po jais. Na man kažkaip trūko kažkotai. Nepatiko schmoll.gif Nors ir tuja šalia auga. Bet visvien-ne.Manyčiau reikia daryti kokia kompoziciją, ir tikrai kad būtų gražu reikia didesnio ploto.Ir kad tai būtų ne tik vienoje aplinkos vietoje, bet ir kitur.
Bandysiu dar karta kažką išgaut gražaus su jais smile.gif
Atsakyti
turiu pas save panašų variantą, tik aplink pačius augalus mulčiavau smulkinta pušies žieve, o likusį plotą - konkorėžiais. Tame plote auga spygliuočiai, rododendrai ir du ožekšniai. Kitų augalų nemulčiuočiau konkorėžiais.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 07 04, 01:35)
Pas mus miškų ūrėdija daug kur yra pamulčiavę pas save nusėklintais kankorėžiais. Visai nieko atrodo

Čia kartais ne Kretinga? smile.gif nes savaitgalyje buvo atvykusi tetea iš ten, tai vos ne sakinys į sakinį tavo žodžius man pasakė smile.gif tipo patarė man mulčiuot su kankorėžiais, liuks mintis (prieš tai žadėjau lėkt prie jūros akmenukų)
Atsakyti