Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Sveikos merginos 4u.gif
nesu niekad per keleta metu cia uzsukus, bet pajutau koki tais nora... bigsmile.gif biggrin.gif
perkam namuka, dar neissirinkom, tik renkames. Apie geles, zolynus, medelius neismanau nieko blush2.gif Tik zinau kad man grazu zaluma. Norime dideles pieveles, pora lysveliu darziuko (labai nedaug), ir medeliu. Pirma aisku nusipirksiu, paskui nufotografuosiu kiema, ir iniksiu skaityti Jusu patarimus, gal dar sulauksiu ir asmeniniu...
Mano patirtis apsiriboja kaktusu persodinimu vazonelyje, todel baisu ir pagalvot kas manys laukia, bet turiu vilties, kad ismoksiu to meno. Aciu Jums is anksto - 4u.gif
Atsakyti
dar uzsiskiedziau sio http://www.tartupuuk.../?id=58&keel=ee
gal kas auginat? labai letai auga? kur pirkot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 15:46)
unsure.gif Pati esu transe dry.gif Gėlynai dar visai nieko, priužiūrėti, bet kas darosi su daržu  blink.gif Ten piktžolės auga kosminiu greičiu  verysad.gif Kai lyja neisi gi neravėsi, o kai nelyja tai skubam tvarkyti kitus reikalus  doh.gif Jaučiu siūlysiu vyrui dar mažinti daržą  g.gif Nes visą vaizdą jis gadina su savo žolėm  schmoll.gif Gal žemė pas mus kažkokia tai fool.gif Na kaimynai atvažiuoja kartą į mėnesį, ir pas juos  thumbup.gif O aš vargstu, vargstu ir  unsure.gif Nebent kasdien apieti daržiuką ir traukti išlidusią piktžolę? Gal jūs taip ir darot  g.gif

pas mane sunekas pasismagino kuria nakti kasara begaudydama doh.gif
puse darzo neliko, neliko ka ravet verysad.gif
tik labai gaila morkyciu, mano dukra jas tiesiog dievina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 03, 21:46)
dar uzsiskiedziau sio http://www.tartupuuk.../?id=58&keel=ee
gal kas auginat? labai letai auga? kur pirkot  ax.gif

Štai radau, Avižieniuose ( netoli wink.gif ) yra Juniperus chinensis "Blaaw"
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 03, 21:21)
ir dar norejau paklausti Knifofijos, ar tiktu si vieta, ale alpinariumo centras? ji labai gerai drenuota? dregmes nebus per daug opuncijom?

Klevukas grazus.

Klause Knifofijos, bet as truputi ikisiu savo trigrasi- ne mano reikalas..tik siaip..mano supratimu augalus reiketu sodinti atsizvelgiant ne tik koki dirvozemi/ora/dregme jie megsta, bet ir kas augs aplink. Opuncijos pagal savo stilistika ganetinai inoringos- manau, kad salia ju tiktu perkunropes, silokai ar kazkas panasaus..sukulentisko. Arba opuncijas sodinti atskirai- tiesiog 'meksikietiska kampeli' padaryt.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 07 03, 21:59)
Klevukas grazus.

Klause Knifofijos, bet as truputi ikisiu savo trigrasi- ne mano reikalas..tik siaip..mano supratimu augalus reiketu sodinti atsizvelgiant ne tik koki dirvozemi/ora/dregme jie megsta, bet ir kas augs aplink. Opuncijos pagal savo stilistika ganetinai inoringos- manau, kad salia ju tiktu perkunropes, silokai ar kazkas panasaus..sukulentisko.  Arba opuncijas sodinti atskirai- tiesiog 'meksikietiska kampeli' padaryt.

tai jeigu joms netiks prie prudo, ieskosiu kitos vietos mirksiukas.gif
vistiek beveik viska aplink tvenkinu perkelinesiu, nes daug kam per sausa, kai nelyja, o tiek neprilaistysi verysad.gif
cia kai padariau "gera drenaza", tai paprastom gelem "per geras" pasidare lotuliukas.gif
Papildyta:
as klystu, ar is smth1 visada jauciu pasaipia gaidele
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 03, 21:21)
as irgi masciau masciau, tik neisdristu  ax.gif
prie musu yra SB didziulis tvenkinys, nuo jo zvarb ax.gif kas oras, daug zvarbesnis, nei mieste.
o prisiskaiciau, kad opunsijos bijo dregmes, ne salcio.
taip bijau, kad paskui numirs  doh.gif o kuri puse sklypo joms labiau tikru? kur pirkti? is raseiniu? 

teisingai  ax.gif ir as uzsipirkau vakar  biggrin.gif kleva

ir dar norejau paklausti Knifofijos, ar tiktu si vieta, ale alpinariumo centras? ji labai gerai drenuota? dregmes nebus per daug opuncijom?

Labai tiktų, tinka saulėta ir sausoka vieta.
Atsakyti
O kodel taip uzsidegei opunciju? Klausiu, nes pati auginu kaktusus ir tiesiog idomu ax.gif
Atsakyti
tai as namuose ju daug turiu, MB labai patinka
ir man nieko wub.gif
tiesiog pirmais metais viska slaviau be pasirinkimo, dabar pradedu rinktis ir pertvarkineti biggrin.gif
tik perskaicius zurnala, kuriame buvo pristatinejami sukulentai ir ziemojantys kaktusai, pirma karta suzinojau, kad kuo puikiausiai ziemoja lauke bigsmile.gif
as isnesu savuosius i kiema, bet su vazonikias sustatau ax.gif
bet siaip metais jau 2ju negaliu isnesti, nes jau toki isaugo thumbup.gif
vienas kaip beizbolo lazda, kitas praeitais metais po zydejimo isleido 5 blynus, tai apramstytas pagaliukais doh.gif dar nulaus vejas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 03 liepos 2007 - 22:17
Labai patiko vienam kurortiniam miestely matytas vaizdas: įrengtas plotelis, kuriame auga vieni sukulentai, įvairiausių dydžių, formų. Kiek įžiūrėjau, tai tiesiog supiltas žvyras ir jame su visais vazonais įkasti augalėliai ( pačių vazonų, tiesa, nelabai ir matosi). Nežinau kas žiemą toje vietoje būna, bet vasarą tame pačiame kieme visada akį pritraukia sukulentų gausybė thumbup.gif
Atsakyti
Laurencija2- tikrai nesisaipiau.
Papildyta:
Kiekviena mes cia su savo skoniu ir poziuriu. Ir siulom, giriam ar kritikuojam pagal save, pagal tai kas mums grazu- negrazu. Gali priimti tai, gali nepriiimti. Manau naudingiau kai yra skirtingu nuomoniu, kontruktyvios kritikos. Gali kazko pasimokinti. As pateikiu savo vizija, jei mano stilius nepriimtinas- tebunie. Na bet gal kazkam bus priimtinas? Gal kazkas pasiskaitys tyliai ir kazka prisitaikys. Aisku gali buti ir taip, kad ne ten pataikiau. Ghm. o gal is tikro verta susimastyt smile.gif g.gif ?
Atsakyti

Pas mus miškų ūrėdija daug kur yra pamulčiavę pas save nusėklintais kankorėžiais. Visai nieko atrodo

user posted image

O rožinę nakvišą turėjau vienais metais pasisėjus. Rašė, kad daugiametė, bet visiems kam daviau iššalo verysad.gif Labai gausiai žydėjo, smarkiai plėtėsi. Patiko, ale nebliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2007 07 03, 21:46)
Sveikos merginos 4u.gif
...perkam namuka, dar neissirinkom, tik renkames. Apie geles, zolynus, medelius neismanau nieko blush2.gif ...
Mano patirtis apsiriboja kaktusu persodinimu vazonelyje, todel baisu ir pagalvot kas manys laukia, bet turiu vilties, kad ismoksiu to meno. Aciu Jums is anksto - 4u.gif

sveika mirksiukas.gif
tai kai jau būsit išsirinkę savo svajonių namą duok žinią, o gal gausi jau su kažkiek aptvarkyta aplinka ir tereiks vos simboliškai rankelę pridėti kad gauti tai, kas savo akiai malonu smile.gif

QUOTE(crocus @ 2007 07 04, 01:35)
Pas mus miškų ūrėdija daug kur yra pamulčiavę pas save nusėklintais kankorėžiais. Visai nieko atrodo...

tikrai gražu tie konkorėžiai, ypač va taip prie spygliuočių labai dera thumbup.gif įdomu ar girininkijos kažkur realizuoja tuo išlukštentus konkorėžius ar tiesiog utilizuoja g.gif galima būtų prasisukti pas juos cool.gif
Atsakyti