Sveikos merginos
nesu niekad per keleta metu cia uzsukus, bet pajutau koki tais nora...
perkam namuka, dar neissirinkom, tik renkames. Apie geles, zolynus, medelius neismanau nieko Tik zinau kad man grazu zaluma. Norime dideles pieveles, pora lysveliu darziuko (labai nedaug), ir medeliu. Pirma aisku nusipirksiu, paskui nufotografuosiu kiema, ir iniksiu skaityti Jusu patarimus, gal dar sulauksiu ir asmeniniu...
Mano patirtis apsiriboja kaktusu persodinimu vazonelyje, todel baisu ir pagalvot kas manys laukia, bet turiu vilties, kad ismoksiu to meno. Aciu Jums is anksto -
dar uzsiskiedziau sio http://www.tartupuuk.../?id=58&keel=ee
gal kas auginat? labai letai auga? kur pirkot
Papildyta:
pas mane sunekas pasismagino kuria nakti kasara begaudydama
puse darzo neliko, neliko ka ravet
tik labai gaila morkyciu, mano dukra jas tiesiog dievina
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 15:46)
Pati esu transe Gėlynai dar visai nieko, priužiūrėti, bet kas darosi su daržu Ten piktžolės auga kosminiu greičiu Kai lyja neisi gi neravėsi, o kai nelyja tai skubam tvarkyti kitus reikalus Jaučiu siūlysiu vyrui dar mažinti daržą Nes visą vaizdą jis gadina su savo žolėm Gal žemė pas mus kažkokia tai Na kaimynai atvažiuoja kartą į mėnesį, ir pas juos O aš vargstu, vargstu ir Nebent kasdien apieti daržiuką ir traukti išlidusią piktžolę? Gal jūs taip ir darot
pas mane sunekas pasismagino kuria nakti kasara begaudydama
puse darzo neliko, neliko ka ravet
tik labai gaila morkyciu, mano dukra jas tiesiog dievina
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 03, 21:46)
dar uzsiskiedziau sio http://www.tartupuuk.../?id=58&keel=ee
Štai radau, Avižieniuose ( netoli ) yra Juniperus chinensis "Blaaw"
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 03, 21:21)
ir dar norejau paklausti Knifofijos, ar tiktu si vieta, ale alpinariumo centras? ji labai gerai drenuota? dregmes nebus per daug opuncijom?
Klevukas grazus.
Klause Knifofijos, bet as truputi ikisiu savo trigrasi- ne mano reikalas..tik siaip..mano supratimu augalus reiketu sodinti atsizvelgiant ne tik koki dirvozemi/ora/dregme jie megsta, bet ir kas augs aplink. Opuncijos pagal savo stilistika ganetinai inoringos- manau, kad salia ju tiktu perkunropes, silokai ar kazkas panasaus..sukulentisko. Arba opuncijas sodinti atskirai- tiesiog 'meksikietiska kampeli' padaryt.
QUOTE(smth1 @ 2007 07 03, 21:59)
Klevukas grazus.
Klause Knifofijos, bet as truputi ikisiu savo trigrasi- ne mano reikalas..tik siaip..mano supratimu augalus reiketu sodinti atsizvelgiant ne tik koki dirvozemi/ora/dregme jie megsta, bet ir kas augs aplink. Opuncijos pagal savo stilistika ganetinai inoringos- manau, kad salia ju tiktu perkunropes, silokai ar kazkas panasaus..sukulentisko. Arba opuncijas sodinti atskirai- tiesiog 'meksikietiska kampeli' padaryt.
tai jeigu joms netiks prie prudo, ieskosiu kitos vietos
vistiek beveik viska aplink tvenkinu perkelinesiu, nes daug kam per sausa, kai nelyja, o tiek neprilaistysi
cia kai padariau "gera drenaza", tai paprastom gelem "per geras" pasidare
Papildyta:
as klystu, ar is smth1 visada jauciu pasaipia gaidele
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 03, 21:21)
as irgi masciau masciau, tik neisdristu
prie musu yra SB didziulis tvenkinys, nuo jo zvarb kas oras, daug zvarbesnis, nei mieste.
o prisiskaiciau, kad opunsijos bijo dregmes, ne salcio.
taip bijau, kad paskui numirs o kuri puse sklypo joms labiau tikru? kur pirkti? is raseiniu?
teisingai ir as uzsipirkau vakar kleva
ir dar norejau paklausti Knifofijos, ar tiktu si vieta, ale alpinariumo centras? ji labai gerai drenuota? dregmes nebus per daug opuncijom?
prie musu yra SB didziulis tvenkinys, nuo jo zvarb kas oras, daug zvarbesnis, nei mieste.
o prisiskaiciau, kad opunsijos bijo dregmes, ne salcio.
taip bijau, kad paskui numirs o kuri puse sklypo joms labiau tikru? kur pirkti? is raseiniu?
teisingai ir as uzsipirkau vakar kleva
Labai tiktų, tinka saulėta ir sausoka vieta.
O kodel taip uzsidegei opunciju? Klausiu, nes pati auginu kaktusus ir tiesiog idomu
tai as namuose ju daug turiu, MB labai patinka
ir man nieko
tiesiog pirmais metais viska slaviau be pasirinkimo, dabar pradedu rinktis ir pertvarkineti
tik perskaicius zurnala, kuriame buvo pristatinejami sukulentai ir ziemojantys kaktusai, pirma karta suzinojau, kad kuo puikiausiai ziemoja lauke
as isnesu savuosius i kiema, bet su vazonikias sustatau
bet siaip metais jau 2ju negaliu isnesti, nes jau toki isaugo
vienas kaip beizbolo lazda, kitas praeitais metais po zydejimo isleido 5 blynus, tai apramstytas pagaliukais dar nulaus vejas
ir man nieko
tiesiog pirmais metais viska slaviau be pasirinkimo, dabar pradedu rinktis ir pertvarkineti
tik perskaicius zurnala, kuriame buvo pristatinejami sukulentai ir ziemojantys kaktusai, pirma karta suzinojau, kad kuo puikiausiai ziemoja lauke
as isnesu savuosius i kiema, bet su vazonikias sustatau
bet siaip metais jau 2ju negaliu isnesti, nes jau toki isaugo
vienas kaip beizbolo lazda, kitas praeitais metais po zydejimo isleido 5 blynus, tai apramstytas pagaliukais dar nulaus vejas
Labai patiko vienam kurortiniam miestely matytas vaizdas: įrengtas plotelis, kuriame auga vieni sukulentai, įvairiausių dydžių, formų. Kiek įžiūrėjau, tai tiesiog supiltas žvyras ir jame su visais vazonais įkasti augalėliai ( pačių vazonų, tiesa, nelabai ir matosi). Nežinau kas žiemą toje vietoje būna, bet vasarą tame pačiame kieme visada akį pritraukia sukulentų gausybė
Laurencija2- tikrai nesisaipiau.
Papildyta:
Kiekviena mes cia su savo skoniu ir poziuriu. Ir siulom, giriam ar kritikuojam pagal save, pagal tai kas mums grazu- negrazu. Gali priimti tai, gali nepriiimti. Manau naudingiau kai yra skirtingu nuomoniu, kontruktyvios kritikos. Gali kazko pasimokinti. As pateikiu savo vizija, jei mano stilius nepriimtinas- tebunie. Na bet gal kazkam bus priimtinas? Gal kazkas pasiskaitys tyliai ir kazka prisitaikys. Aisku gali buti ir taip, kad ne ten pataikiau. Ghm. o gal is tikro verta susimastyt ?
Papildyta:
Kiekviena mes cia su savo skoniu ir poziuriu. Ir siulom, giriam ar kritikuojam pagal save, pagal tai kas mums grazu- negrazu. Gali priimti tai, gali nepriiimti. Manau naudingiau kai yra skirtingu nuomoniu, kontruktyvios kritikos. Gali kazko pasimokinti. As pateikiu savo vizija, jei mano stilius nepriimtinas- tebunie. Na bet gal kazkam bus priimtinas? Gal kazkas pasiskaitys tyliai ir kazka prisitaikys. Aisku gali buti ir taip, kad ne ten pataikiau. Ghm. o gal is tikro verta susimastyt ?
Pas mus miškų ūrėdija daug kur yra pamulčiavę pas save nusėklintais kankorėžiais. Visai nieko atrodo
O rožinę nakvišą turėjau vienais metais pasisėjus. Rašė, kad daugiametė, bet visiems kam daviau iššalo Labai gausiai žydėjo, smarkiai plėtėsi. Patiko, ale nebliko
QUOTE(Vėtra.l @ 2007 07 03, 21:46)
Sveikos merginos
...perkam namuka, dar neissirinkom, tik renkames. Apie geles, zolynus, medelius neismanau nieko ...
Mano patirtis apsiriboja kaktusu persodinimu vazonelyje, todel baisu ir pagalvot kas manys laukia, bet turiu vilties, kad ismoksiu to meno. Aciu Jums is anksto -
...perkam namuka, dar neissirinkom, tik renkames. Apie geles, zolynus, medelius neismanau nieko ...
sveika
tai kai jau būsit išsirinkę savo svajonių namą duok žinią, o gal gausi jau su kažkiek aptvarkyta aplinka ir tereiks vos simboliškai rankelę pridėti kad gauti tai, kas savo akiai malonu
QUOTE(crocus @ 2007 07 04, 01:35)
Pas mus miškų ūrėdija daug kur yra pamulčiavę pas save nusėklintais kankorėžiais. Visai nieko atrodo...
tikrai gražu tie konkorėžiai, ypač va taip prie spygliuočių labai dera įdomu ar girininkijos kažkur realizuoja tuo išlukštentus konkorėžius ar tiesiog utilizuoja galima būtų prasisukti pas juos