Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 07 03, 14:09)
ten kažkokia plektrantuso atmaina šati tokia:

dieve, kokie sudėtingi pavadinimai..... doh.gif aš jų, turbūt, niekada neišmoksiu ir visą gyvenimą vadinsiu visokiais "tais, kuriuos mama davė", "toks, kokį Jolaxus turi" ir t.t..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 03, 14:29)
dieve, kokie sudėtingi pavadinimai..... doh.gif  aš jų, turbūt, niekada neišmoksiu ir visą gyvenimą vadinsiu visokiais "tais, kuriuos mama davė", "toks, kokį Jolaxus turi" ir t.t..... blink.gif

lotuliukas.gif
dar jauna, dar išmoksi biggrin.gif
aš tai šiek tiek "ligota" šiuo klausimu - mėgstu augalus vadinti savo vardais, tai kankinuosi ieškau kol randu bent kiek tikresnį pavadinimą ax.gif aišku gerai žinoti ir liaudiškus pavadinimus, kad nepasimestum su kažkuo aptarinėdamas kokią nors žalumą, ale viskam atsiminti žinoma galvos "kietasis diskas" nebeišneša cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 03 liepos 2007 - 13:35
visai neseniai kalbejot apie hortenzijas.
nuoroda apie svojoniu hortenzija biggrin.gif man atrodo nebuvo ideta g.gif
Atsakyti
Pas mus vėl lietus, o tiek darbo turiu lauke sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 03, 15:19)
Pas mus vėl lietus, o tiek darbo turiu lauke sad.gif

unsure.gif Pati esu transe dry.gif Gėlynai dar visai nieko, priužiūrėti, bet kas darosi su daržu blink.gif Ten piktžolės auga kosminiu greičiu verysad.gif Kai lyja neisi gi neravėsi, o kai nelyja tai skubam tvarkyti kitus reikalus doh.gif Jaučiu siūlysiu vyrui dar mažinti daržą g.gif Nes visą vaizdą jis gadina su savo žolėm schmoll.gif Gal žemė pas mus kažkokia tai fool.gif Na kaimynai atvažiuoja kartą į mėnesį, ir pas juos thumbup.gif O aš vargstu, vargstu ir unsure.gif Nebent kasdien apieti daržiuką ir traukti išlidusią piktžolę? Gal jūs taip ir darot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 03 liepos 2007 - 14:50
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 15:46)
.......... Nebent kasdien apieti daržiuką ir traukti išlidusią piktžolę? Gal jūs taip ir darot  g.gif

kad, turbūt, visur tas pats.... pas man darže takeliuose žolės peraugo svogūnus, nors buvo išravėta, užmulčiuota.... baisu... doh.gif
Atsakyti
Nu gi dyvu dyvas, kaimynystej auganti banana pamaciau blink.gif . Atrodo auga normaliai zemej, reiks dabar stebet, ka su juo rudeni darys, ir kaip toki i grycia itusyt biggrin.gif ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 07 03, 09:06)
Labs. Mulčias yra smulkinta pušų žievė.
Mulčio naudojimas padeda augalų augimui, neleisdamas augti piktžolėm, išlaikydamas dirvoje drėgmę ir neleisdamas žiemą peršalti šaknims. Dar vienas mulčio privalumas yra tas, kad jis papuošia jūsų aplinką.
Plačiau gali pasiskaityti www.mulcias.lt, ten ir fotkių visokių fainų pridėta ax.gif
O šiaip tai aš perku Senukuose. Toks bulvinis maišas natūralios spalvos mulčio kainuoja apie 21 Lt.

Man irgi tokio mulčio labai reikia, bet niekur nerandu,girdėjau kad gamykla sudegė lotuliukas.gif ...gal kas matėt kur pirkti doh.gif

QUOTE(une @ 2007 07 03, 12:04)
SOLTRA gi  doh.gif  aciu aciu aciu !!! o skaldos tai ir as daug buvau radus, bet reikia butent soltros akmeniuku  wub.gif ech kaip ant sparnu dabar ..........  biggrin.gif

Lululu, vieta pas tave pasakiska  wub.gif  net pavydas ima  blush2.gif  ir puodas su gelem man labai patiko  rolleyes.gif

jau ir as tuoj rankas i zeme galesiu sukisti  rolleyes.gif  reikia tik kad truputi pradziutu  ir tada isstumdys kruvas zemiu ir kibsiu i darba  wub.gif

Taip Soltroje labai jau graži skaldelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 07 03, 20:21)
Man irgi tokio mulčio labai reikia, bet niekur nerandu,girdėjau kad gamykla sudegė lotuliukas.gif ...gal kas matėt kur pirkti doh.gif

na neišturėjau ir paklausiu, ar esi bandžius būtent šiuo mulčiu dengti? Man asmeniškai nepatiko, laistant ir po lietaus spalvos plaunasi, pelėsis įsimetė doh.gif Žiauriai nusivyliau, o ir ant vaizdo vazonuose ir realiai matytas lauke - nesužavėjo schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 01, 18:14)
Čia žiemojančios opunsijos.

as irgi masciau masciau, tik neisdristu ax.gif
prie musu yra SB didziulis tvenkinys, nuo jo zvarb ax.gif kas oras, daug zvarbesnis, nei mieste.
o prisiskaiciau, kad opunsijos bijo dregmes, ne salcio.
taip bijau, kad paskui numirs doh.gif o kuri puse sklypo joms labiau tikru? kur pirkti? is raseiniu?

teisingai ax.gif ir as uzsipirkau vakar biggrin.gif kleva

ir dar norejau paklausti Knifofijos, ar tiktu si vieta, ale alpinariumo centras? ji labai gerai drenuota? dregmes nebus per daug opuncijom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 03 liepos 2007 - 20:23
QUOTE(jutute @ 2007 07 03, 20:21)

blink.gif O kas čia juokingo? blink.gif g.gif
Juk pas žmonęs nelaimė nutiko unsure.gif Gaisras toks dalykas nežinia kada gali aplankyti bet kokius namus verysad.gif Mano manymu labai negražu juoktis iš kitų nelaimės schmoll.gif

Laurencija, kiek mokėjai už klevą ir kur pirkai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 03 liepos 2007 - 20:38
QUOTE(Manyka @ 2007 07 03, 09:28)
taip taip, šita!  biggrin.gif  Ju-ju, ar apie šitą kalbėjai???
tik pas man tai ji ne tokia graži ir blizganti...

mane saule visa diena (kai ji tik buna lotuliukas.gif) tai ryskios thumbup.gif
bet kai man ju atveze doh.gif galvoju, kas cia per marmalynas blink.gif
o dabar patenkinta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 21:26)
Laurencija, kiek mokėjai už klevą ir kur pirkai ?

klevas "drumondii", aukstis ~1,80, pirkau is www.sodinukai.lt, mokejau 35Lt 4u.gif
as irgi norejau flamingo, bet MB labiau patiko sis wub.gif
Atsakyti