Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Sraunius @ 2007 06 27, 13:44)
darželių ir gėlynėlių bitutės tongue.gif  4u.gif

baisiai liūdina orelis, pasekmės bus tragiškos, uh. Na bet pasidžiaugsiu pirkiniais:
1. Labai jau patiko Knifofijos veigėlė, įsigijau Weigela "Nana Wariegata" ir dar eksperimentuoju su kaimynų weigėle - turėtų žydėt skaisčiai riužaaavai  bigsmile.gif ;
2. Hydrangea paniculata Grandiflora - nius, labai jau labai tokios norėjau ( tikiuosi kieme bus ne vienintelė hortenzija);
3. Taip pat labai patiko Reklamistės mylimas krūmukas - sidabražolė. Įsigijau švelniai riužaaavą, ateity dar tikiuosi įsigyt raudoną.
pasigyriau  blush2.gif

lauksim fotoreportazu..... pvz as dar nelabai gaudaus tuose pavadinimuose...tai vaizdine info nutu neprosali.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 27, 12:48)
lauksim fotoreportazu..... pvz as dar nelabai gaudaus tuose pavadinimuose...tai vaizdine info nutu neprosali.... blush2.gif

reportažo teks palaukt iki sekančio pavasario-vasaros wink.gif O jei knieti sužinoti kaip atrodo minėti augalėliai copy-paste į google ir pasirink "Vaizdai" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 27, 13:54)
reportažo teks palaukt iki sekančio pavasario-vasaros wink.gif O jei knieti sužinoti kaip atrodo  minėti augalėliai copy-paste į google ir pasirink "Vaizdai" wink.gif

apsisvieciau.... grazu.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 27, 06:40)
tai kad tulpių nereikia kasmet iškasinėt!! mano ma sode išvis niekad jų nekasdavo, tai taip gražiai kartu su narcizais subujoję buvo!! o šiaip tai patariama kas 3-4 metus. su kokiais hiacintais kitas reikalas - kasmet kasinėt tenka  doh.gif

Mielos gėlininkės, patvirtinkit,
- tikrai hiacintus reikia kasmet iškasinėti? blink.gif Dabar laikas, ar vėliau? Kaip paskui svogūnėlius laikyti, kada susodinti iš naujo? g.gif Padėkit, jei galit, nes auga jau treti metai, gal skubus reikalas imtis gelbėjimo veiksmų g.gif
Atsakyti
Oi kokios jūs greituolės, tik valandą nebuvau, o jau dupuslapiai priraityti. Tokiais tempais visą forumą okupuosim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 27, 13:14)
Oi kokios jūs greituolės, tik valandą nebuvau, o jau dupuslapiai priraityti. Tokiais tempais visą forumą okupuosim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nieko nepadarysi, Lietuvoj sezonas trumpas, tenka suktis, kitaip neaugs ir nežydės biggrin.gif
o aš vis pasigrožiu sužydusiom geltonom nakvišom, bet vis rankos neprieina nufotografuot ax.gif man jos tokios wub.gif
Atsakyti
[quote=jolaxus,2007 06 27, 10:00]
nu nieko sau doh.gif pas mus tai tik stipriai nulijo, bet be jokių didesnių pasekmių...

Pas mus ir lijo ir vejas koks buvo.Siandi nuo pacio ryto vel kartojasi vakarykstis vaizdelis .Biski ne i tema ax.gif bet girdejot vakar zaibas zmogu nutrenke ,bego vargselis su vaiku namo ir sia tau .

Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 27, 11:22)
nieko nepadarysi, Lietuvoj sezonas trumpas, tenka suktis, kitaip neaugs ir nežydės biggrin.gif
o aš vis pasigrožiu sužydusiom geltonom nakvišom, bet vis rankos neprieina nufotografuot ax.gif man jos tokios wub.gif

Nakvisos pas mane ir jau taip zydi ir tiek daug ,net buvau pamirsus kad as jas pasejau praeitais metais ,tai siemet kai isdygo sukau galva kas per geles.
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 06 27, 13:53)
Nakvisos pas mane ir jau taip zydi ir tiek daug ,net buvau pamirsus kad as jas pasejau praeitais metais ,tai siemet kai isdygo sukau galva kas per geles.

o man irgi su jomis buvo tokia nerimta istorija - užmačiau pas giminaičius gėlyne ir iš gėlyno besidriekiančius tamsius lapelius prieš pora metų pavasarį svečiuodamasi , pamaniau, kad kažkoks kiliminis augalas. Užsimaniau, kad mano tokio reikia, gavau leidimą prisikasti, o tas "kilimas" mano dideliam ir netikėtam džiaugsmui vasarą ėmė ir sužydėjo thumbup.gif va tada buvo metas, kai teko aiškintis ką gi aš čia auginu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imra @ 2007 06 27, 13:14)
Mielos gėlininkės, patvirtinkit,
- tikrai hiacintus reikia kasmet iškasinėti? blink.gif  Dabar laikas, ar  vėliau? Kaip paskui svogūnėlius laikyti, kada susodinti iš naujo? g.gif Padėkit, jei galit, nes auga jau treti metai, gal skubus reikalas imtis gelbėjimo veiksmų g.gif

Visiskai neseniai, dar praeitos temos gale apie tai klausiau..netingekit paskaityt. Jacintus dabar jau reikia iskasti, laikyti gerai vedinamoje siltoje patalpoje, susodinti rudeni.
Atsakyti
Ir aš registruojuos naujoj temelėj smile.gif Lekiu skaityt ką prirašėt ax.gif
Atsakyti
Kad prifotkinau, vakare įkelsiu nuotraukų, nes dabar lekiu darbuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 06 27, 14:44)
Visiskai neseniai, dar praeitos temos gale apie tai klausiau..netingekit paskaityt. Jacintus dabar jau reikia iskasti, laikyti gerai vedinamoje siltoje patalpoje, susodinti rudeni.

Hiacintai iškasami,kada pageltonuoja lapai (lapai nukerpami).Laikyti vėsioj,sausoj vietoj.Sodinami vėliausiai iš visų svogūninių - spalio mėn.
Aišku,galima ir nekast,-tačiau,kad jie susirgs- beveik šimtaprocentinė garantija.
Atsakyti