Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 07 03, 09:18)
tai vaisgina, štai tokia ar ne?:
user posted image
Papildyta:

user posted image
Papildyta:

aha vaisgina reiskias smile.gif Prisiminsim cool.gif
Na kitiem metam ieškosiu ružavų nakvišų sėklų wub.gif Labai jau švelni graži spalvytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 03, 09:18)
tai vaisgina, štai tokia ar ne?:
user posted image

taip taip, šita! biggrin.gif Ju-ju, ar apie šitą kalbėjai???
tik pas man tai ji ne tokia graži ir blizganti...
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 03, 09:28)
...tik pas man tai ji ne tokia graži ir blizganti...

neprisimenu ar tu iš manęs ją ėmei, jei tik šiemet pasodinai tai dar sublizgės, nepergyvenk mirksiukas.gif
ji antrais-trečiais metais nuo pasodinimo dekoratyviausiai atrodo, o paskui sutankėja, susmulkėja ir šiek tiek praranda dekoratyvumą, verta atjauninti išrovus ir vėl rečiau atsodinus daigiukais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 09:24)
...Na kitiem metam ieškosiu ružavų nakvišų sėklų  wub.gif Labai jau švelni graži spalvytė  bigsmile.gif

siūlau ieškoti jau dabar, nes jei čia ne kažkoks hibridas, tai galima spėti, kad jos kaip ir geltonosios žydės tik antrais metais, pirmaisiais turėtų išaugti tik tas būsimo žiedo augalėlis. taigi kitiems metams planuojant ko gero tinkamiausia būtų jas pasėti jau šiemet rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, po ilgo laiko bandau grįšti į jūsų būrį...ne kokia man šį vasarą, po sunkių mokslų ir darbų pragulėjau ligoninėj, vakar tik paleido ir tai turiu labai saugotis, namų režimas. Vyras ir darželį prižiūrėjo, ir mano nurodymus stengėsi įgyvendinti, o taip norėjosi sprukti iš tos palatos į savo kiemą. verysad.gif Na pripiškinot tai ohoho kiek daug, bet nieko savaitę dar tikrai namuose sedėsiu tai bus kada ir paskaityti ir naujų nuotraukyčių pažiūrėti.
O dabar bandau pati nors vieną nuotraukėlę iš savo kiemo įkelti, tikiuosi, kad pavyks.
Kur tau bandžiau įkelti nuotrauką, bet kad ji visą psl. užima, o sumažinti aš nemoku. Prašysiu vyro vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lululu: 03 liepos 2007 - 08:44
QUOTE(Lululu @ 2007 07 03, 09:43)
...Kur tau bandžiau įkelti nuotrauką, bet kad ji visą psl. užima, o sumažinti aš nemoku. Prašysiu vyro vakare.

Sveika sugrįžus 4u.gif atgavusi jėgas suleisti nagučius į žemę ir grįš sveikata ir stiprybė, to ir linkim kuo nuoširdžiausiai mirksiukas.gif
o dabar mini pamokėlė kaip sumažinti nuotrauką:
1. kai atsidarai ją savam kompe greičiaus matai po nuotrauka kelias ikonėles. Viena iš jų yra panaši į žalią molbertą su pieštuku, ir ji reiškia, kad spustelėjus tą nuotrauką atidarys "Paint" programėlėje redagavimui. taigi ten ir paspaudi.
2. Atsidarius tai paint'o programėlei susirask viršutiniame meniu "Image" - "Strech/Skew"
3."Strech" laukeliuose horizontal ir vertical suvesk vienodus skaičius, kurie reikš kiek procentų iš esamo dydžio palieki. Tarkim pabandyk 50 ir 50, tai sumažinsi nuotraukos kraštines pusiau. Jei matysi kad dar kažkas ne taip vėl atsidarius dar pamažink. Jei nori atstatyti kažką, kas buvo padaryta, kol neišsaugojus pakeitimų gali pasirinkti Edit - Undo
4. Kai pasieksi pageidaujamą dydį pasirink meniu punktą File - Save as ir išsisaugok pageidaujamoj vietoj kitu pavadinimu naują sumažintą fotkės versiją
ką žinosi - ant pečių nenešiosi ir vyro nereikės atakuoti kaskart smile.gif
laukiam fotkių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 03 liepos 2007 - 09:03
QUOTE(burundu @ 2007 07 03, 08:54)
Tai va, kad tvorų nėra, atrodo, kad ten viskas tavo biggrin.gif. Gal tikrai bandyk vingiuoti, bet pradžioj ant popieriaus ...tongue.gif

Jei namo formose nėra lenktų linijų vingiuotas kontūras nesižiūrės.O man visai originaliai atrodo tas asimetriškas trikampis, tik štai augalus ten sudėtingiau komponuoti.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 03, 09:42)
neprisimenu ar tu iš manęs ją ėmei, jei tik šiemet pasodinai tai dar sublizgės, nepergyvenk mirksiukas.gif
ji antrais-trečiais metais nuo pasodinimo dekoratyviausiai atrodo, o paskui sutankėja, susmulkėja ir šiek tiek praranda dekoratyvumą, verta atjauninti išrovus ir vėl rečiau atsodinus daigiukais smile.gif

neėmiau, nes mama buvo atvežus:) ax.gif
o jo atnaujinimą būtinai reikia raunant ir sodinant daryt? Nukirpt negalima???? blush2.gif

o va dar norėjau paklausti: man sužydėjo visas dekoratyvinis čiobrelis ir dekoratyvumo neliko nei lašo, ar galiu jį apkarpyti, ar leisti nužydėt??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 03, 10:08)
neėmiau, nes mama buvo atvežus:)  ax.gif
o jo atnaujinimą būtinai reikia raunant ir sodinant daryt? Nukirpt negalima????  blush2.gif ...

žiedus aš visada nukerpu po žydėjimo, tačiau ji kai prileidžai ūgliukių tai jie vienas ant kito lipa, dėl to taip ir sutankėja. Gal ir galima bandyti retinti, bandant atsirinkti kuriuos nupešti kuriuos palikti, bet man tai ne ką paprastesnis darbas, negu nurauti ir atrinkus padoresnius daigelius atsodinti rolleyes.gif jie visai be vargo prigyja, ypač jei šviečia Knifofijos "mėnulis" - lietus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 03, 10:15)
...ypač jei šviečia Knifofijos "mėnulis" - lietus thumbup.gif

jooo, Knifofijos mėnulį gerai įsidėmėjau smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 07 03, 09:43)
Sveikutės, po ilgo laiko bandau grįšti į jūsų būrį...ne kokia man šį vasarą, po sunkių mokslų ir darbų pragulėjau ligoninėj, vakar tik paleido ir tai turiu labai saugotis, namų režimas. Vyras ir darželį prižiūrėjo, ir mano nurodymus stengėsi įgyvendinti, o taip norėjosi sprukti iš tos palatos į savo kiemą. verysad.gif  Na pripiškinot tai ohoho kiek daug, bet nieko savaitę dar tikrai namuose sedėsiu tai bus kada ir paskaityti ir naujų nuotraukyčių pažiūrėti.
O dabar bandau pati nors vieną nuotraukėlę iš savo kiemo įkelti, tikiuosi, kad pavyks.
Kur tau bandžiau įkelti nuotrauką, bet kad ji visą psl. užima, o sumažinti aš nemoku. Prašysiu vyro vakare.

vakar šitą išbandžiau - laaabai paprasta ir aišku smile.gif
IrfanView programa gali atsisiusti is cia:
http://www.hig.se/le...m/irfanview.zip
Ji yra nemokama ir turi daug funkciju

Atsakyti
čia medelynas Soltra prie pat Trakų, prekiaujantis dekoratyviniasi akmenimis
o čia šiaip keletas įvairiom statybinėm medžiagom, tame tarpe ir skalda, prekiaujančių įmonių
[/quote]

aciu uz nuorodas, puiki info!
Atsakyti
Ačiū Jolaxus, bandau nors vieną įkelti.
Vėliau kitas pabandysiu
Atsakyti