Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 07 03, 08:17)
nakvišos - daugiametės, jos gana sėkmingai plečiasi, nes leidžia tokius ūsus ir augina papildomas skroteles, iš pavasario jos šiek tiek primena šilropes, štai tokios pas mane būna:

user posted image

va tokių prisirovusi aš pas save ir užsiveisiau nakvišų. o paskui jos išaugina žiedstiebį, o po nužydėjimo vėl leidžia "vaikus" į šalis. Tiek pastebėjimų iš asmeninių stebėjimų smile.gif
medžiagom, tame tarpe ir skalda, prekiaujančių įmonių[/url]

Gal žydi tokiu melynu žiedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 08:43)
Gal žydi tokiu melynu žiedu  g.gif

nea schmoll.gif geltonai pas mane žydi, vakar gi fotkę buvau įmetusi smile.gif
dar žinau būna ružavų, o kitokių kažkaip neteko aptikti...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 07 02, 23:32)
man reiketu tik kad  geram pavalgymai sezono metu uztektu  rolleyes.gif  nemegstu as uogieniu, kompotu ir pns....

As irgi nemegstu ir nemoku plius blush2.gif tada gal ir uzteks. Pas mane praktiskai valgymui ir pasodinta.

Dar del nakvisu. O ju lapai ne zali? pas mane viena netycia isdygo, bet jau ziedkoti kad isaugino, iki dangaus doh.gif O gal ten ne nakvisa. Persodinau ja i laikina gelyna, kad prisidaugintu. Saknis tokia tvirta ir ilga (panasiai kaip kad morkos i zeme auga, jei aisku ka norejau pasakyti).
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 03, 08:47)

o čia tai bent! doh.gif buvau šventai įsitikinus, kad nakvišos yra geltonos ir taškas! g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 03, 08:47)
nea schmoll.gif geltonai pas mane žydi, vakar gi fotkę buvau įmetusi smile.gif

suklydau reiškias . Mačiau fotkę, dėl to ir nustebau blush2.gif
Nes pas mane panašios spalvos toks kiliminis augaliukas auga doh.gif Tai va jis žydi mėlynai, jau tokia zaraza, taip plečiasi blink.gif ir lenda būtent į veją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 03, 08:49)
As irgi nemegstu ir nemoku plius  blush2.gif

o tu sutrink su cukrum ir padėk į šaldymo kamerą, kai ateis žiema, pamatysi, kaip gerai "eina" gėrimams, košėms, ant varškės ir t.t. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2007 07 03, 00:09)
kad butent tas trikampukas ir vaziuojant zemyn yra man priklausanti teritorija..  ax.gif  galiu pakeist i kvadrata nebent.. arba ta istriza linija pakeist vingiuota.. terasinis namas pas mus, kaimynai is abieju pusiu ner vietos gelem.. o taip norisi kazko..  rolleyes.gif

Tai va, kad tvorų nėra, atrodo, kad ten viskas tavo biggrin.gif. Gal tikrai bandyk vingiuoti, bet pradžioj ant popieriaus ...tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 08:52)
Nes pas mane panašios spalvos toks kiliminis augaliukas auga  doh.gif Tai va jis žydi mėlynai, jau tokia zaraza, taip plečiasi  blink.gif  ir lenda būtent į veją  unsure.gif

oi tai čia toks kitas augalėlis, Jolaxus jo turi! Jis žymiai žemesnis ir jo lapai lieka visada tokie bordo, o nakviša bordinė tik kol maža, paskui pažaliuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 03, 08:53)
o tu sutrink su cukrum ir padėk į šaldymo kamerą, kai ateis žiema, pamatysi, kaip gerai "eina" gėrimams, košėms, ant varškės ir t.t.  biggrin.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Verdanat uogienę juk visi vitaminai dingsta unsure.gif Niekada neverdu schmoll.gif
oi tai čia toks kitas augalėlis, Jolaxus jo turi! Jis žymiai žemesnis ir jo lapai lieka visada tokie bordo, o nakviša bordinė tik kol maža, paskui pažaliuoja

supratau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 03 liepos 2007 - 08:03
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 07 02, 20:31)
blush2.gif sveikutes....skaitau skaitau kad jus kazka kazkuom cia mulciujate.... ogi nieko nesuprantu...gal galit zaliam zmogenui paaiskinti kam reikia mulciuoti ir kuo? blush2.gif  4u.gif

Labs. Mulčias yra smulkinta pušų žievė.
Mulčio naudojimas padeda augalų augimui, neleisdamas augti piktžolėm, išlaikydamas dirvoje drėgmę ir neleisdamas žiemą peršalti šaknims. Dar vienas mulčio privalumas yra tas, kad jis papuošia jūsų aplinką.
Plačiau gali pasiskaityti www.mulcias.lt, ten ir fotkių visokių fainų pridėta ax.gif
O šiaip tai aš perku Senukuose. Toks bulvinis maišas natūralios spalvos mulčio kainuoja apie 21 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 03, 08:55)
oi tai čia toks kitas augalėlis, Jolaxus jo turi! Jis žymiai žemesnis ir jo lapai lieka visada tokie bordo,...

tai vaisgina, štai tokia ar ne?:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(burundu @ 2007 07 03, 09:06)
Labs. Mulčias yra smulkinta pušų žievė....

ir ne tik mirksiukas.gif Mulču galima pavadinti bet ką, kuo padengi žemės paviršių, kad neaugtų piktžolės, negultų tiesiai ant žemės ir nesusiteptų braškės, ar šiaip tvarkant aplinką dekoratyvumo efektui išgauti.
Taigi mulčas gali būti smulkinta žievė, šiaudai, žolė, netgi skalda, akmenukai ir dar bala žino kas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 07 03, 08:50)
o čia tai bent!  doh.gif buvau šventai įsitikinus, kad nakvišos yra geltonos ir taškas!  g.gif

o man viena pažįstama su tokiu pat šventu įsitikinimu tvirtino, kad nakvišos būna tik ružavos, ir kad pas mane tikrai ne nakvišos biggrin.gif
štai ružavų vaizdelis iš www platybių:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 07 03, 08:49)
...O ju lapai ne zali? pas mane viena netycia isdygo, bet jau ziedkoti kad isaugino, iki dangaus  doh.gif O gal ten ne nakvisa. ...

žydint jie pažaliuoja, čia tik anksti pavasarį tokie bordiniai būna, kol žiedkočio dar neturi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 03 liepos 2007 - 08:09
QUOTE(burundu @ 2007 07 03, 10:06)
Labs. Mulčias yra smulkinta pušų žievė.
Mulčio naudojimas padeda augalų augimui, neleisdamas augti piktžolėm, išlaikydamas dirvoje drėgmę ir neleisdamas žiemą peršalti šaknims. Dar vienas mulčio privalumas yra tas, kad jis papuošia jūsų aplinką.
Plačiau gali pasiskaityti www.mulcias.lt, ten ir fotkių visokių fainų pridėta ax.gif
O šiaip tai aš perku Senukuose. Toks bulvinis maišas natūralios spalvos mulčio kainuoja apie 21 Lt.

labai labai tau aciu.... 4u.gif JOLAXUs tau taip pat! dabar zinosiu..... blush2.gif
Papildyta:
vaje kike ten graziu nuotraukyciu tam mulcias.lt.... ir ideju neblogu... zodziu apsvietet...dekoju labai.... blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti