Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Nieko ypatingo man sie serbentai, daug derliaus nuo ju nenurinksi. Del derliaus turbut geriau kruminiai. Manau kitos su manim sutiks.
Atsakyti
Sveikos gelininkes.. labai prasau patarkit.. ir pakritikuokit ir t.t. kazko man truksta...  g.gif
Ziureti cia

Supo, aš tavo vietoje pradžioj pakeisčiau gėlynėlio formą, nes tas trikampukas toje vietoje kažkaip "nelimpa", o ir augalų išdėstymas su neaiškia vizija biggrin.gif. Siūlau pasibraižyti planelį, "pavogti" ax.gif keletą pas mergaites ar žurnaluose patikusių idėjų ir sėkmės darbe thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif sveikutes....skaitau skaitau kad jus kazka kazkuom cia mulciujate.... ogi nieko nesuprantu...gal galit zaliam zmogenui paaiskinti kam reikia mulciuoti ir kuo? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 02, 18:54)
Nieko ypatingo man sie serbentai, daug derliaus nuo ju nenurinksi. Del derliaus turbut geriau kruminiai. Manau kitos su manim sutiks.

drinks_cheers.gif Pas mus vienas krumas yra kur uogos tokio diametro kaip mano vestuvinis ziedas ax.gif Jei netikit galiu foto imest, kai uogos sunoks, nes dar nevisos sunoko mirksiukas.gif
Maciau jau kanos zydi g.gif Pas mane net nesiruosia unsure.gif O kaip pas jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 02 liepos 2007 - 19:50
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 02, 20:36)
drinks_cheers.gif Pas mus vienas krumas yra kur uogos tokio diametro kaip mano vestuvinis ziedas  ax.gif Jei netikit galiu foto imest, kai uogos sunoks, nes dar nevisos sunoko  mirksiukas.gif
Maciau jau kanos zydi  g.gif Pas mane net nesiruosia  unsure.gif O kaip pas jus  mirksiukas.gif

kol nuotraukos neparodysi - nepatikėsiu tongue.gif beje, pas tave jei jau pirštinaitės daržui XS ar tai S dydžio, tai toks ir vestuvinis žiedelis irnesakyk.gif hihihi.gif
A mano, bet kaip ir ne mano kanai žalieji jau kaip ir matosi žiedai susiformavę, o tie bordo spalvos dar žiedų nerodo. Vyras per tankiai juos persodino, gal todėl. ( ir nelabai myliu juos, čia vienas iš buvusių šeimininkų ir šiuo metu jau kaimynų palikimas, kurį teks rudenį atiduot, uh karsta.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 02 liepos 2007 - 19:56
Gavau pernai rudeni, ir nezinojau ka, o siemet perziemavojus suzydejo svyranti nakvisa thumbup.gif . Prismeigiau ir apipyliau ilgesnes sakeles zemem, tai gal po truputi pasidaugins tongue.gif .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 02 liepos 2007 - 20:46
QUOTE(Tina* @ 2007 07 02, 17:54)

man reiketu tik kad geram pavalgymai sezono metu uztektu rolleyes.gif nemegstu as uogieniu, kompotu ir pns....

Ju.Ju, ko gero patikeciau smile.gif. pas mama si savaitgali tresnes dydzio serbentus valgiau rolleyes.gif

merginos, jau beveik savaite senas temas vartau, bet kol kas dar be vaisiu (paieska tai is vis neveiksmingas reikalas ), kazkada anksciau kazkuri buvo davusi nuoroda firmos, kuri prekiauja dekoratyviniais akmenukais, smiltainiu, kvarclitu ir t.t gal kuri turite issisaugojusi ir galetu dar karta ideti? 4u.gif siaip internete randu visokio plauko akmenu, bet va tu dekoratyviu akmenuku nea schmoll.gif o tikrai atsimenu, kad tokia buvo ... man taip reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 02, 20:36)
Maciau jau kanos zydi  g.gif Pas mane net nesiruosia  unsure.gif O kaip pas jus  mirksiukas.gif

pas mani jau pora savaiciu kaip zydi cool.gif ir apskabyt turejau perzydejusius ziedus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 02 liepos 2007 - 23:12
QUOTE(burundu @ 2007 07 02, 17:29)
Supo, aš tavo vietoje pradžioj pakeisčiau gėlynėlio formą, nes tas trikampukas toje vietoje kažkaip "nelimpa", o ir augalų išdėstymas su neaiškia vizija biggrin.gif.  Siūlau pasibraižyti planelį, "pavogti"  ax.gif keletą pas mergaites ar žurnaluose patikusių idėjų ir sėkmės darbe thumbup.gif

kad butent tas trikampukas ir vaziuojant zemyn yra man priklausanti teritorija.. ax.gif galiu pakeist i kvadrata nebent.. arba ta istriza linija pakeist vingiuota.. terasinis namas pas mus, kaimynai is abieju pusiu ner vietos gelem.. o taip norisi kazko.. rolleyes.gif
Atsakyti
Vida,sveikinu ismokus nuotraukas ikelt 4u.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 07 02, 23:11)
Vida,sveikinu ismokus nuotraukas ikelt  4u.gif  victory.gif

Tai cia jau mokytojai didelis aciuks.gif !
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 02, 18:39)
O nakvisos perziemoja, ar jas atset reikia per naujo?

nakvišos - daugiametės, jos gana sėkmingai plečiasi, nes leidžia tokius ūsus ir augina papildomas skroteles, iš pavasario jos šiek tiek primena šilropes, štai tokios pas mane būna:

user posted image

va tokių prisirovusi aš pas save ir užsiveisiau nakvišų. o paskui jos išaugina žiedstiebį, o po nužydėjimo vėl leidžia "vaikus" į šalis. Tiek pastebėjimų iš asmeninių stebėjimų smile.gif

QUOTE(une @ 2007 07 02, 23:32)
...kazkada anksciau kazkuri buvo davusi nuoroda firmos, kuri prekiauja dekoratyviniais akmenukais, smiltainiu, kvarclitu ir t.t  gal kuri turite issisaugojusi ir galetu dar karta ideti? ...

čia medelynas Soltra prie pat Trakų, prekiaujantis dekoratyviniasi akmenimis
o čia šiaip keletas įvairiom statybinėm medžiagom, tame tarpe ir skalda, prekiaujančių įmonių
Atsakyti