QUOTE(jolaxus @ 2007 07 02, 09:58)
nu jo, jau nužiūrėjau, kad ją reikės trumpinti, tik gal reikia rudens ar net pavasario palaukti
ar galima ir dabar?
ir šiaip čia tas didoku krūmų augantis raugerškis, tai manau ieškosiu jam kažkur erdvesnės vietos kaip atskiram augalui, o ne tarp gėlių
išauginau jau iš lopšelio
beje, o persodinti turbūt vėlgi pavasarį būtų geriausia, nes jis čia jau antri metai auga?...
šiaip čia ir nutūpia daugiausia kokie nors dovanoti, be pavadinimų iš pat pradžių arba be strategijos augalai
Genėk dabar iki rudens dar pasišakos. Genėti galima visą vasarą. O persodinti irgi gali, dabar šlapia ir dar lietųpraneša tai net nepajus. Aš viską persodinėju lietui lyjant ir viskas prigyja. O kai manės paklausia kokiame mėnulyje geriausiai sodinti gėles: - atsakau, kad mano mėnulis yra lietus
Kai lyja viskas prigyja be problemų, o jei sausra, tai koks mėnulis bebūtų vistiek vargti reikės
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2007 07 02, 10:02)
Knifofija, nesikartosiu su komplimentais del tavo sodybos. Galiu tik pbaltai pavydeti fantazijos , darbstumo ir skonio pojucio.
Norejau paklaust, kas pas teve ten per augaliukai "Patvorio" nuotraukoj, tokie kupsteliai ilgais plonais lapukais isilgai gelynelio ribosos su veja? Labai graziai atrodo.
Tai paukštinė viksva, ji dekoratyvi visą sezoną. Man labai patinka, tik kažkodėl nepaklausi pas mus.