Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 02, 09:40)
Man nerodo nuotraukytės sad.gif

chm, kodėl, dėjau kaip visuomet per photobucket g.gif dedu kitaip...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 02, 09:43)
chm, kodėl, dėjau kaip visuomet per photobucket g.gif dedu kitaip...

Matau matau clap.gif clap.gif clap.gif Barbarisui tą ilgą šaką prikirpk, pradės šakotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 02 liepos 2007 - 08:49
Nakvisos labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 02, 09:48)
Matau matau  clap.gif  clap.gif  clap.gif Barbarisui tą ilgą šaką prikirpk, pradės šakotis  4u.gif

4u.gif nu jo, jau nužiūrėjau, kad ją reikės trumpinti, tik gal reikia rudens ar net pavasario palaukti g.gif ar galima ir dabar?
ir šiaip čia tas didoku krūmų augantis raugerškis, tai manau ieškosiu jam kažkur erdvesnės vietos kaip atskiram augalui, o ne tarp gėlių rolleyes.gif išauginau jau iš lopšelio biggrin.gif beje, o persodinti turbūt vėlgi pavasarį būtų geriausia, nes jis čia jau antri metai auga?...
šiaip čia ir nutūpia daugiausia kokie nors dovanoti, be pavadinimų iš pat pradžių arba be strategijos augalai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 02 liepos 2007 - 09:00
Knifofija, nesikartosiu su komplimentais del tavo sodybos. Galiu tik pbaltai pavydeti fantazijos , darbstumo ir skonio pojucio.
Norejau paklaust, kas pas teve ten per augaliukai "Patvorio" nuotraukoj, tokie kupsteliai ilgais plonais lapukais isilgai gelynelio ribosos su veja? Labai graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 02, 09:58)
4u.gif nu jo, jau nužiūrėjau, kad ją reikės trumpinti, tik gal reikia rudens ar net pavasario palaukti g.gif  ar galima ir dabar?
ir šiaip čia tas didoku krūmų augantis raugerškis, tai manau ieškosiu jam kažkur erdvesnės vietos kaip atskiram augalui, o ne tarp gėlių rolleyes.gif išauginau jau iš lopšelio biggrin.gif beje, o persodinti turbūt vėlgi pavasarį būtų geriausia, nes jis čia jau antri metai auga?...
šiaip čia ir nutūpia daugiausia kokie nors dovanoti, be pavadinimų iš pat pradžių arba be strategijos augalai smile.gif

Genėk dabar iki rudens dar pasišakos. Genėti galima visą vasarą. O persodinti irgi gali, dabar šlapia ir dar lietųpraneša tai net nepajus. Aš viską persodinėju lietui lyjant ir viskas prigyja. O kai manės paklausia kokiame mėnulyje geriausiai sodinti gėles: - atsakau, kad mano mėnulis yra lietus lotuliukas.gif Kai lyja viskas prigyja be problemų, o jei sausra, tai koks mėnulis bebūtų vistiek vargti reikės
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2007 07 02, 10:02)
Knifofija, nesikartosiu su komplimentais del tavo sodybos. Galiu tik pbaltai pavydeti fantazijos , darbstumo ir skonio pojucio.
Norejau paklaust, kas pas teve ten per augaliukai "Patvorio" nuotraukoj, tokie kupsteliai ilgais plonais lapukais isilgai  gelynelio ribosos su veja? Labai graziai atrodo.

Tai paukštinė viksva, ji dekoratyvi visą sezoną. Man labai patinka, tik kažkodėl nepaklausi pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 02, 10:06)
Genėk dabar iki rudens dar pasišakos. Genėti galima visą vasarą. O persodinti irgi gali, dabar šlapia ir dar lietųpraneša tai net nepajus. Aš viską persodinėju lietui lyjant ir viskas prigyja. O kai manės paklausia kokiame mėnulyje geriausiai sodinti gėles: - atsakau, kad mano mėnulis yra lietus  lotuliukas.gif  Kai lyja viskas prigyja be problemų, o jei sausra, tai koks mėnulis bebūtų vistiek vargti reikės...

ačiū, Knifofija, reikės imtis žirklių ir kastuvo 4u.gif
o mėnulio klausimo sprendimas idealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 02, 10:06)
Tai paukštinė viksva, ji dekoratyvi visą sezoną. Man labai patinka, tik kažkodėl nepaklausi pas mus.

Gal kad nezydi?.. Uztat ir nelabai randu kur ju pirkti sad.gif Man tokios viksvos irgi labai grazios. Turejau viena tokia margalape savo minialpinariume, bet po praeitu metu ziemos issalo vargsiuke.
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 30, 19:44)
o cinamonas nepriklauso extra pagalbai?????  g.gif

aciu uz patarima 4u.gif vakar isbandziau, nes pas mane aplink baseina tas pats kaip pas Ju.Ju buvo doh.gif ir padejo sis metodas atsikratyti nereikalingu gyventoju thumbup.gif
Atsakyti
vaje, Jolaxus, koks gražus lopšelis!!! wub.gif Kokia graži nakvišų serija! Gali net ilgiau jas lopšely-daržely palaikyt, nes labai gerai atrodo! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(damute31 @ 2007 07 02, 10:39)
aciu uz patarima  4u.gif vakar isbandziau, nes pas mane aplink baseina tas pats kaip pas Ju.Ju buvo  doh.gif ir padejo sis metodas atsikratyti nereikalingu gyventoju  thumbup.gif

nėr už ką 4u.gif aų jį čia, forume ir nusižiūrėjau... ax.gif
o sakyk, vakar kai skruzdes cinamoninai, nelijo???
Aš irgi tokį planą rezgiau, bet visą dieną protarpiais lijo, tai nesiryžau gero daikto gadint..
Atsakyti
Sveikutės. Savaitgalį buvau pas tiotką sodyboje ir nusižiūrėjau labai gerą idėją. Patvoryje pas ją visa eilė vien tik įvairių spygliuočių prisodinta, o po jais- riebiai konkoriežių priberta tiek , kad plikos žemės nesimato. Pinigo nekainuoja, o derinukas atrodo labai super thumbup.gif Per Karalių Mindaugą aš pas save irgi taip darysiu, tik po apačia biskelį mulčo pabersiu (po to įkelsiu foto). Tik šitas variantas tinka tiems, kurie šuns neturi, bo sakė jie tuos konkoriežius baisiai kapstyti ir visaip ritinėti mėgsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 02, 11:46)
vaje, Jolaxus, koks gražus lopšelis!!!  wub.gif  Kokia graži nakvišų serija! Gali net ilgiau jas lopšely-daržely palaikyt, nes labai gerai atrodo!  thumbup.gif

tai aš ir palaikau - nakvišos tokiais ūsais plečiasi, tai jau praroviau iš krašto, persodinau kitur, o čia specialiai palikau tankiau suaugusias, jos daug gražiau atrodo, kai tankiai krūvoj žydi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(burundu @ 2007 07 02, 11:49)
Sveikutės. Savaitgalį buvau pas tiotką sodyboje ir nusižiūrėjau labai gerą idėją. Patvoryje pas ją visa eilė vien tik įvairių spygliuočių prisodinta, o po jais- riebiai konkoriežių priberta tiek , kad plikos žemės nesimato. ...

skamba neblogai, lauksim vaizdelių smile.gif tik gal reikia pasitikrinti kaip tie yrantys konkorėžiai veikia žemės rūgštingumą, kad paskui nesugadinti gyvenimo taip apipavidalintiems augalams g.gif
Atsakyti