Nu ir grazu pas Knifofija O gal turi foto, kaip opuntijos ziema atrodo? Ar velu rudeni, kol neuzsnigta. Pati turiu kaktusu kolekcija, tai man tikrai idomus tavo variantas.
QUOTE(Tina* @ 2007 07 01, 22:18)
Nu ir grazu pas Knifofija O gal turi foto, kaip opuntijos ziema atrodo? Ar velu rudeni, kol neuzsnigta. Pati turiu kaktusu kolekcija, tai man tikrai idomus tavo variantas.
Foto neturiu. Bet galiu papasakot. Jos susiraukšlėja kaip kempinė, pasidaro labai tamsiai žalios, visiškai atsigula ant žemės, o pavasarį tik pašvietus saulutei pačios atsikelia ir pradeda ūgliukus leisti, o po to žydėt.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 07 01, 22:05)
Apturejau nuotyki nebloga. Kadangi tai ivyko kuiciantis gelynuose, papasakosiu ir jums Taigi kuiciuos as savo gelynuose ir islenda is jurginu varna, ir nebega, ir link manes karkdama eina man jau begt paciai norisi, pasisaukiau MB, sakom gal kokia serganti, bet visa grazi, net ziba. Ziuri i akis ir karkia. Sakom gal tu dvasia kokia Ne kiek zmoniu nebijo. O smalsumas nerealus. Palesinom, tai paskui ji man akmenukus su snapu isrinkinejo geles sodinant, baisiausiai susidomejo MB zoles sejimu ir galiausiai isvare pas kaimynus. Itariam kad kokia dresiruota is kazkur pabego. O cia jos foto:
http://public.fotki.com/Tinute/84ei/
http://public.fotki.com/Tinute/84ei/
Vaikystėje turėjau prisijaukinus varną. Marcelina vardas buvo, tai turiu pasakyt labai protingas padaras, mane kiekvieną rytą žadindavo beldimu į langą, bet visuomet tada, kai keldavaus į mokyklą, o štai sekmadienį ji leisdavo pamiegot ilgiau, kaip ji atskyrė sekmadienį dievai žino. kieme tupėdavo man ant peties, palydėdavo į mokyklą ir neduok dieve kas prie manės kabinėtis pradėdavo, tai aršiau šuns. Kaimynas tyčia mane erzindavo, tai pradėjo mano "gudrutė" jo dviračio padangas prakirtinėt. O paskui dingo kažkur, įtariu, kad čia to kaimyno darbas
Buvau skaicius apie tai zurnale, bet galvoju nu nu - jei jau atguls opuntia, tai tikrai supus, o pasirodo taip is tiesu buna. O kada ji zydi? ar speja vaisius subrandint?
QUOTE(Tina* @ 2007 07 01, 22:33)
Buvau skaicius apie tai zurnale, bet galvoju nu nu - jei jau atguls opuntia, tai tikrai supus, o pasirodo taip is tiesu buna. O kada ji zydi? ar speja vaisius subrandint?
Žydi liepos viduryje, o vaisių nesunokina niekada, tikriausiai per šalta pas mus, arba vasara per trumpa.
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 01, 15:21)
O cia dar nenupjauta gebene :
man labai grazu tos senos gebenes .
Bet vistiek idomu, nes ju labai grazus ziedai.
QUOTE(Tina* @ 2007 07 01, 21:18)
Pati turiu kaktusu kolekcija, tai man tikrai idomus tavo variantas.
Cia darzelis kaktusininkems
Nu mano nuotraukos kaip kino teatre , net akis lauk vercia. Kazin kaip jas pamazint ?
QUOTE(vida777 @ 2007 07 01, 22:45)
Kazin kaip jas pamazint ?
Galima daryti, kad ir taip: prisiregistruoti http://www.imageshack.us/ , per Browse susirasti kompe nuotrauką, sekančioj eilutėj pasirinkti, kad ir "320x240 for websites and email", tuomet spausti "host it!". Nuotrauka atsidurs skyriuje "My Images". Pasirinktos nuotraukos informacijoje bus adresas forumams ( lyg ir pirmoji eilutė), jį copy-paste į SM ir matysim čia sumažintą nuotraukėlę automatiškai
na ir prisižiūrėjau po išeiginių vargas, kol viską patikrinu
Ir tiek grožybių vėl pridėta
ir Laurencija2 matosi "parako" turi, ir Supo dar parodys ką moka, nereikia čia pergyventi, kad pradžioje ne taip gaunasi, kaip svajonėse matosi, viskam savas laikas iš cypcyp lauksim judėjimo, teritorija nemaža, tai dar viskas prieš akis, bet jei tik noro yra, tai viskas bus ok, o mes kiek galėsim tiek pagelbėsim patarimais
Knifofijos vaizdeliams komentarų nė nereikia, galų gale žodžių trūksta, kad išreikšti tai, ką jauti žiūrint į visas išpuoselėtas grožybes
Ir tiek grožybių vėl pridėta
ir Laurencija2 matosi "parako" turi, ir Supo dar parodys ką moka, nereikia čia pergyventi, kad pradžioje ne taip gaunasi, kaip svajonėse matosi, viskam savas laikas iš cypcyp lauksim judėjimo, teritorija nemaža, tai dar viskas prieš akis, bet jei tik noro yra, tai viskas bus ok, o mes kiek galėsim tiek pagelbėsim patarimais
Knifofijos vaizdeliams komentarų nė nereikia, galų gale žodžių trūksta, kad išreikšti tai, ką jauti žiūrint į visas išpuoselėtas grožybes
o štai mano gėlių "lopšelio" fragmentas - sužydusios nakvišos, flioksai, pradeda skleisti žiedus lelijos
man tas pavadinimas "lopšelis" patiko - viena kaimynė taip pakrikštijo šitą kampą, kai pasakiau, kad čia laikinai įkišu gėles, kad patikrinti kas jos tokios yra, kaip žydi, kaip auga, apmastyti kur jas įkurdinti ilgam laikui ir t.t. Bet "lopšeliui" jau pora metų, tai žiūriu kai prasiplėtė kai kurie augalai, tai jau reikės keisti statusą į kokį "darželį", nes kai kurias etapais kai sužydi, tai ne blogiau atrodo už tas vietas, kurias gėlynais vadinu
man tas pavadinimas "lopšelis" patiko - viena kaimynė taip pakrikštijo šitą kampą, kai pasakiau, kad čia laikinai įkišu gėles, kad patikrinti kas jos tokios yra, kaip žydi, kaip auga, apmastyti kur jas įkurdinti ilgam laikui ir t.t. Bet "lopšeliui" jau pora metų, tai žiūriu kai prasiplėtė kai kurie augalai, tai jau reikės keisti statusą į kokį "darželį", nes kai kurias etapais kai sužydi, tai ne blogiau atrodo už tas vietas, kurias gėlynais vadinu
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 02, 09:26)
o štai mano gėlių "lopšelio" fragmentas - sužydusios nakvišos, flioksai, pradeda skleisti žiedus lelijos
Man nerodo nuotraukytės