QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 30, 14:52)
Laurecija
Laaabai jauku pas tave
Smagu ypac kad savo rankomis daryta nuo...iki
Man tai smagu kai moteris moka pati padaryti. Tegu sneka, kad nemoterishkas darbas daleiskim trinkeles deti, bet man tai super
Pas mus seimoje irgi nera darbo paskirstymo, buna, kad vyras su vaiku cackinasi o as pliteles klijoju, ar zeme kasu
Jauciu kaimynai snabzdosi, o man kas
Poto as pavargstu, pasikeiciam su vyru
Takeliu mes tik neturim
Jau irgi rezgu plana kaip ir ka padaryti
Tokios kaip mes lauzom stereotipus, kad moteris tik tarp gelyciu galima rasti
Veronika tokia fainuole
aciu uz komplimentus
maniske labai reikli demesiui, as per diena labai pavargstu
o fizinis darbas atpalaiduoja, o kai dar darai sau...
o tas trinkeles visai lengva deti, tik susinesioti sunku, nes jos nelengvos, o pas mus kvadratu visas 110 isejo
labai tikslus ir atsakingas darbas islyginti pagrinda
kaimynas isejes parukyt vis man burba, kad per daug vyrisku darbu dirbu
bet ka daryt, kad MB vis dirba ir dirba, komandiruotes ir komandiruotes
kambarius tvarkyt, kai molis nesasi i namus, tai man
tik jau 10 tonu zvyro, tai ne tai, kad sunku, bet labai monotoniska ir nuobodu sijoti
smagiau jau kiekviena akmenuka delioti i savo vieta
tai taip po gimdymo ir pateriojau 26 kg
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2007 06 30, 19:17)
Laurencija, nesu as profesionale, bet truputi kritikos pametesiu jei nesupyksi.
Is principo- neblogai, tik i akis krinta pora dalyku. Pirma- stiliu maisalyne. Lyg ir viskas panasetu i modernizma ( pats namas, tvora, zeldiniu planavimas), bet tas vezimas, vyteles salia baseino, namelis- pavesine is nuzievintu naturaliu saku...sukelia tokia disharmonija ir klausima kas cia vyrauja:)
Kitas dalykas, kuris 'blasko aki' yra tai, kad rugsciamegiai augalai yra apgaubti is esmes dideliais baltais akmeninis. JIe labai traukia aki, bet kartu traukia aki ir augalu bei ju formu ivairove. Akmenys ir augalai vienas su kitu konkrusuoja, o ne papildo vienas kita. Mano akiai reiktu arba neutralesnio fono ( pvz mulciaus), arba maziau augalu, kad kiekvienas ju baltame fone 'sviestu' savo isskirtinumu.
Pirmoje nuotraukoje viskas is esmes gerai- mulciaus spalva dera prie tvoros...tik neaisku ka ten veikia pasimetes fakelas ir ta nuzievinto meduko skulpturele su vazonine kompozicija...sakyciau jam reiktu kitos vietos paieskot..na ir aisku vazono ne plastmasinio..
nieko as nesupyksiu
del vazonu jau aiskinausi, kad nenoriu bet kokiu, o tokiems, kokiu noriu, neturiu pinigu
ir siaip su perkrovimu turiu problemu
, tiek visko noriu, o arai, tai 6
jau si rudeni tris krumelius bugdensiu i bendra teritorija
siaip praeitais metais, atgyvenus 5 metus molyne, tiek norejosi zalumos, kad pirkau bet ka
, siais metais as jau protingesne ir pradedu kitaip mastyt. daug ka noriu perkelinet, tik teks palaukt rudens
del rugsciamegiu: mano beda sukisti, kad atrodytu grazu dabar, o po poros metu pamatau, kad "padauginau"
tik man patinka akmenukai, as ju nekeisiu
is foto nesimato, bet akmenukai yra aplink visa pavesine
o pavesine, vezimas ir medziu kamienai nuzievinti yra mano tevelio dovana
ilgai svarsciau, kur kist ta vezima ir sugalvojau bendra sodo dali atskirti nuo vaiko sodo dalies
tik reikia sulaukti, kol zole sudigs ir iskelsiu
siaip man asmeniskai pavesine labai miela, nes tecio rankom daryta, tai kazkaip labai i stiliu ir nekreipiu demesio
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2007 06 30, 17:30)
o tu kokį siurbliuką ten dėjai,kad cirkuliuotų vanduo ir nežaliuotų
dar nepadejom, nes kaina kandziojasi
dar namuose remontuojames si bei ta, tai laukas turi truputi palaukti
MB is naminio akvariumo zoliu prikiso ir nezaliuoja dar