Susiena,aciu uz gera puslapiuka ir gera foruma Tikrai labai fainu ideju yra!!!!!!
[quote=rutamano,2006 02 02, 06:01]
o gal galetu kasnors isversti, nes rusiskai nesuprantu
Tai, kad galima megzti ir be vertimo, pagal savo nuožiūrą. Aš jau numezgiau, čia parodyta vąšeliu, o aš mezgiau virbalais ir gavosi visai nieko. tik kad nuotraukėlės įmest negaliu.
Tai, kad galima megzti ir be vertimo, pagal savo nuožiūrą. Aš jau numezgiau, čia parodyta vąšeliu, o aš mezgiau virbalais ir gavosi visai nieko. tik kad nuotraukėlės įmest negaliu.
[quote=Susiena,2006 02 03, 17:18]
"Kvapnios" ir "aštrios" mylinčios širdys:
Super!!! reikes pasidaryt..Aciu
"Kvapnios" ir "aštrios" mylinčios širdys:
Super!!! reikes pasidaryt..Aciu
Ne sirdeles,bet romantiskam vakarui tokia ideja turetu visai tikti
QUOTE(Jumi @ 2006 02 04, 17:05)
nelabai supratau kaip cia daroma?????
na aš supratau, kad pasiruoši indelius, rožių žiedus, po to sudėjusi žiedelius į indelius užpili juos vandenuku, uždengi...o kas ten kur Nr.5 ir Nr.6 man irgi neaišku, bet manau esmė tame, kad " rožės žiedai, ledo kubeliuose, kuriais šaldomas šampanas" Gana romantiška idėja
QUOTE(Ašarėlė @ 2005 02 28, 19:16)
Bet tai tu tikra saunuole, jau kaip grazu, ne tas zodis. SAUNUMELIS.
QUOTE(gabce @ 2006 02 06, 17:34)
Bet tai tu tikra saunuole, jau kaip grazu, ne tas zodis. SAUNUMELIS.
Čia pavyzdys pagal kurį nėriau. Mano netoks gražus gavosi .
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 02 04, 20:51)
na aš supratau, kad pasiruoši indelius, rožių žiedus, po to sudėjusi žiedelius į indelius užpili juos vandenuku, uždengi...o kas ten kur Nr.5 ir Nr.6 man irgi neaišku, bet manau esmė tame, kad " rožės žiedai, ledo kubeliuose, kuriais šaldomas šampanas" Gana romantiška idėja
5ir 6 parodyta,kad kai susala reik tuos indelius trumpam mirktelt i karsta wandeni.tada ledukas atsoka nuo indelio ir langwai issiima.elementaru
o seip lb grazi ideja
Užuolaidėlė:
Servetėlė:
Servetėlė:
[quote=vvile,2006 02 03, 20:51]
[/quote]
O gal galėtum nuotraukėlę kaip nors per internetą parodyti Aš nerti nemoku, bet kaip tą smagumą numegzti virbalais, tai irgi nesumąsčiau
[/quote]
O gal galėtum nuotraukėlę kaip nors per internetą parodyti Aš nerti nemoku, bet kaip tą smagumą numegzti virbalais, tai irgi nesumąsčiau