Įkraunama...
Įkraunama...

Idėjos Valentino dienai

Susiena,aciu uz gera puslapiuka ir gera foruma biggrin.gif Tikrai labai fainu ideju yra!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=rutamano,2006 02 02, 06:01]
o gal galetu kasnors isversti, nes rusiskai nesuprantu blush2.gif

Tai, kad galima megzti ir be vertimo, pagal savo nuožiūrą. Aš jau numezgiau, čia parodyta vąšeliu, o aš mezgiau virbalais ir gavosi visai nieko. tik kad nuotraukėlės įmest negaliu.
Atsakyti
[quote=Susiena,2006 02 03, 17:18]
"Kvapnios" ir "aštrios" mylinčios širdys: lotuliukas.gif
Super!!! thumbup.gif reikes pasidaryt..Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ne sirdeles,bet romantiskam vakarui tokia ideja turetu visai tikti wink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif koklios įdomios įdėjos su lapais ir pipirais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 02 04, 17:05)
Ne sirdeles,bet romantiskam vakarui tokia ideja turetu visai tikti wink.gif
user posted image
user posted image

nelabai supratau kaip cia daroma?????
Atsakyti
na aš supratau, kad pasiruoši indelius, rožių žiedus, po to sudėjusi žiedelius į indelius užpili juos vandenuku, uždengi...o kas ten kur Nr.5 ir Nr.6 man irgi neaišku, bet manau esmė tame, kad " rožės žiedai, ledo kubeliuose, kuriais šaldomas šampanas" Gana romantiška idėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2005 02 28, 19:16)
Va tokį papuošimą-žaisliuką savo  2.gif padariau šiandien. Bandau įkelt, jei nepavyks  blush2.gif .

user posted image

Bet tai tu tikra saunuole, jau kaip grazu, ne tas zodis. SAUNUMELIS.
Atsakyti
QUOTE(gabce @ 2006 02 06, 17:34)
Bet tai tu tikra saunuole, jau kaip grazu, ne tas zodis. SAUNUMELIS.

Čia pavyzdys pagal kurį nėriau. Mano netoks gražus gavosi blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 02 04, 20:51)
na aš supratau, kad pasiruoši indelius, rožių žiedus, po to sudėjusi žiedelius į indelius užpili juos vandenuku, uždengi...o kas ten kur Nr.5 ir Nr.6 man irgi neaišku, bet manau esmė tame, kad " rožės žiedai, ledo kubeliuose, kuriais šaldomas šampanas" Gana romantiška idėja wub.gif

5ir 6 parodyta,kad kai susala reik tuos indelius trumpam mirktelt i karsta wandeni.tada ledukas atsoka nuo indelio ir langwai issiima.elementaru lotuliukas.gif
o seip lb grazi ideja thumbup.gif
Atsakyti
Užuolaidėlė:
user posted image
Servetėlė:
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=vvile,2006 02 03, 20:51]
[quote=rutamano,2006 02 02, 06:01]
o gal galetu kasnors isversti, nes rusiskai nesuprantu blush2.gif

Tai, kad galima megzti ir be vertimo, pagal savo nuožiūrą. Aš jau numezgiau, čia parodyta vąšeliu, o aš mezgiau virbalais ir gavosi visai nieko. tik kad nuotraukėlės įmest negaliu.
[/quote]

O gal galėtum nuotraukėlę kaip nors per internetą parodyti blush2.gif Aš nerti nemoku, bet kaip tą smagumą numegzti virbalais, tai irgi nesumąsčiau verysad.gif
Atsakyti