Atvirukas:
QUOTE(Žydraakė @ 2006 01 18, 15:16)
Nu man baisiai putiova šita didžioji pirštinė, bet kodėl nerodo aprašymo, kaip ją nusimegzti Gal kas galit padėti
Kažkokį tos pirštinės aprašymą lyg ir turiu, bet nežinau, ar ten yra tos dvigubos aprašymas.
Jei ką, tai galėčiau atsiųst e-mailu.Kitaip nemoku
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 01 04, 09:18)
Aš žinau, tik nuotraukų kažkodėl įkelti negaliu
Parašyk savo el. pašto adresą. Atsiųsiu
Parašyk savo el. pašto adresą. Atsiųsiu
Sveikute.
mane irgi sudomino širdutė. Gal galėtum ir man atsiųsti astagarmiene@yahoo.com
[URL=http://photobucket.com/albums/d129/JurNor/Valentino%20dienai/]quote=Panda,2006 01 18, 23:19]
Sveikute.
[/quote]
ŠIRDUTĖS ČIA[/URL]
Sveikute.
[/quote]
ŠIRDUTĖS ČIA[/URL]
QUOTE(Susiena @ 2006 01 06, 16:12)
Ačiū,Susiena, už šią idėją Šaunu!Būtinai pabandysiu suspėt savajam nunarpliot iki vasario 14.
Labai liuks "dovana"! Patiko ir man ir vyrui, bet ,kai saviškio paklausiau,ar norėtų tokios(tokiu) sakė:ne.Ir suprask tuos vyrus!
Žvakidė:
QUOTE(Laurama @ 2005 07 20, 13:14)
Nezinau kokiu. Reiks paklaust kokiam geliu salone kokius klijus naudoja stiklui kad permatomi buti, nes tie is moment serijos gelsvi berods. Nebent gelsva stikline pirkt reikia
galvoju, kad naudoja ,,karštus klijus". Yra tokie karštų klijų pistoletai ,,senukuose", ir yra pistoletams klijai. Prikimba viskas labai greitai.
QUOTE(staselė @ 2006 01 20, 16:41)
galvoju, kad naudoja ,,karštus klijus". Yra tokie karštų klijų pistoletai ,,senukuose", ir yra pistoletams klijai. Prikimba viskas labai greitai.
Cia paprastas lipalas jis kai isdziusta pasidaro bespalvis. Su karstais klijais neiseis tvarkingai