[quote=Revera,2011 01 17, 22:12]
Idejos pagautos internete (sorry jei kartosis)
puiki valentinisko ryto pradzia
As sol, labai gražūs atvirukai Manau, kad kiekvienas būtų pamalonintas gavęs mylinčių rankų sukurtą grožį
QUOTE(Mazulytee @ 2011 01 17, 22:16)
Labai jau viliojanciai atrodo
lb,
gal galit padet,niekur nerandu nertos paduskeles,,krutines,,
gal galit padet,niekur nerandu nertos paduskeles,,krutines,,
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 02 11, 14:47)
Mes toki pasidarem Kai kartu atostagavom Ispanijoje...Isgraviravom dar kieno Tokias tik raudonas turim Labai miela dovana
QUOTE(Revera @ 2011 01 17, 18:43)
esu dovanojus tokia, abu nesiojam prie raktu
kur tokius pakabukus galima rast?
QUOTE(liusinda @ 2011 02 04, 13:08)
Turiu, bet reikia surast
QUOTE(bim-bam @ 2011 02 04, 17:51)
kur tokius pakabukus galima rast?
as tai kazkada esu radusi kazkokioje interneto dovanu parduotuveje, manau rastum per google ka nors
QUOTE(Koxamte @ 2010 02 14, 23:27)
Saviskiui padariau stai ka Jau buvo panasi sirduke, tai ideja pasiskolinau ir patobulinau truputuka I vidu pridejau jo megiamu saldainiu, i lapelius parasiau uz ka ji myliu O kai jis pamate sirdele tepasake "Obana, nu tu ir pavarai" Ir visa laika be zado sedejo neturedamas zodziu vienu zodziu siurprizas puikiai pavyko
Gal kas nors galetu paaiskinti, kaip sita sirdele daroma?
Kaip suprantu, reikia pripusti baliona, ir apvynioti siulu su lipalu, o ta baliona susprogdinti? Ar saldainius reikia kisti i pripusta baliona, ar jau kai balionas susprogdintas padaryti skyle ir ikisti?
Nuosirdziai dekoju uz pagelbejima
Jaučiu ši idėja valentino dienos pusryčiams pats tas
o mano brangiajam bus staigmena, kad ryte anksčiau už jį atsikėliau, ir jam pusryčius padariau O tai tik savaitgaliais ir tai ne visą laiką tokio malonumo iš manęs sulaukia
o mano brangiajam bus staigmena, kad ryte anksčiau už jį atsikėliau, ir jam pusryčius padariau O tai tik savaitgaliais ir tai ne visą laiką tokio malonumo iš manęs sulaukia
ruosiuos ir as valentinui!!!