Aš tai noriu savo MB padovanoti kažką tokio-raktų pakabuką
galvoju apie tokia dovanele, tik gal truputi solidesnio rasto , kad prie normaliu paltuku tiktu
dar truputis
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 31, 19:54)
Labai labai grazus zuikuciai
O tu cia pati darei?
O mano mintis Valentino dienai tokia: padovanosiu koki nors vaisiu (kuris skanus ir turi seklu), ivyniosiu i raudona popieriu, nupirksiu vazona, kuri dekupazuosiu, uzrasysiu "musu meiles vaisius" (tiesa yra kiti du musu meiles vaisiukai, kurie daug realesni), suvalgysim ta vaisiu o seklas pasodinsim. Aisku prie visa sito, vynas, gardi vakariene, ramus vakaras sumigdzius vaikus.. Gal dar gyvenu pauglystes svajom, bet tai malonu, ir bent siek tiek praskaidrina nusitovejusia kasdienybe
andzela kaip as jus suprantu as panasiai visada svajoju -uzmigdom vaikus ir romantiskai prie zvakiu leidziam vakara tik kai paprastai kol uzmigdom una 22val. ar net 23val. abu bunam pavarge ir krentam kuo greiciau miegoti
QUOTE(Andžela @ 2010 02 08, 11:45)
O mano mintis Valentino dienai tokia: padovanosiu koki nors vaisiu (kuris skanus ir turi seklu), ivyniosiu i raudona popieriu, nupirksiu vazona, kuri dekupazuosiu, uzrasysiu "musu meiles vaisius" (tiesa yra kiti du musu meiles vaisiukai, kurie daug realesni), suvalgysim ta vaisiu o seklas pasodinsim. Aisku prie visa sito, vynas, gardi vakariene, ramus vakaras sumigdzius vaikus.. Gal dar gyvenu pauglystes svajom, bet tai malonu, ir bent siek tiek praskaidrina nusitovejusia kasdienybe
QUOTE(knielita @ 2010 02 04, 13:54)
Noriu pasidalinti ideja artejant Valentino dienai tokiai mini dovanelei. I sirdeles formos burbula (kuris dabar namuose pakabintas kaip dekoracija) pridesiu saldainiu ir padovanosiu savo artimiems zmonems.
Aciu uz ideja Esu darius burbuliukus, bet tikiuos, kad pavyks ir su sirdele
QUOTE(Andžela @ 2010 02 08, 11:45)
kokia puiki, grazi, miela ir originali ideja...SUPER
as va galiu pasiuliti pora smulkiu ideju kurias radau internete, nedideles smulkmenos kurios gali nuziuginti mylima zmogu
o jei domina daugiau panasiu ideju galite pasiskaityti cia
o jei domina daugiau panasiu ideju galite pasiskaityti cia
Dovanos idėja meilės dienai,- dėžutė sargiams ar šeip miegamojo smulkmenėlėms susidėti