zuikiai fantastiški
aciu uz pagyrimukus,
jie svelnuciai minkstuciai tokie uti tiuti
jie svelnuciai minkstuciai tokie uti tiuti
Labai faini zuikučiai
Mama_gulbe superiniai zuikučiai
o mano interpretacija Valentino dienai , tokia, čia ir praktiška ir informatyvu , siuvinėtas rankšluostis su "meilės simfonija" ,kam kaip patogiau, susipyko žmonės valosi rankas, susitaikė, galima panaudoti kaip vadovėlį
o mano interpretacija Valentino dienai , tokia, čia ir praktiška ir informatyvu , siuvinėtas rankšluostis su "meilės simfonija" ,kam kaip patogiau, susipyko žmonės valosi rankas, susitaikė, galima panaudoti kaip vadovėlį
Viskas apie valentino diena:
Valentino dienos sveikinimai, naujienos, zaidimai, akcijos-atrakcijos!
http://www.diena.lt/...valentino-diena
Valentino dienos sveikinimai, naujienos, zaidimai, akcijos-atrakcijos!
http://www.diena.lt/...valentino-diena
Mano gerbera-valentinukė:
Arba viduriukas gali būti saga:
Arba viduriukas gali būti saga:
As tai sau pasidovanosiu apatinius is VS kolekcijos. Niekad to nedariau, vyras irgi per daug uzsiemes kad begtu tokiu daiktu pirkt. Tai manau ir jam patiks.
Siaip esam daugiau nei 10 metu kartu. Kuo toliau tuo man ta svente nereiksingesne darosi. Man zymiai svarbiau kad mes 360 dienas per metus galvojame apie vienas kita ir tikrai mylime, o svente paaugliams ir jaunikliams.
Taciau gerbiu ir dziaugiuosi uz tuos kurie gali pradziuginti savo mylimuosius ranku darbo dalykais.
Kazkada man atmintin istrigo ta diena atsiustas man sukurtas eilerastis nuo simpatijos. Iki siol prisimenu bet tai buvo seniai, seniai....
Siaip esam daugiau nei 10 metu kartu. Kuo toliau tuo man ta svente nereiksingesne darosi. Man zymiai svarbiau kad mes 360 dienas per metus galvojame apie vienas kita ir tikrai mylime, o svente paaugliams ir jaunikliams.
Taciau gerbiu ir dziaugiuosi uz tuos kurie gali pradziuginti savo mylimuosius ranku darbo dalykais.
Kazkada man atmintin istrigo ta diena atsiustas man sukurtas eilerastis nuo simpatijos. Iki siol prisimenu bet tai buvo seniai, seniai....
Noriu pasidalinti ideja artejant Valentino dienai tokiai mini dovanelei. I sirdeles formos burbula (kuris dabar namuose pakabintas kaip dekoracija) pridesiu saldainiu ir padovanosiu savo artimiems zmonems.
Sita ikeliu tik kaip ideja kitoms, labai dar daug trukumu jame matau, kitus patobulinsiu ir manau bus liuks dovaneles
Sita ikeliu tik kaip ideja kitoms, labai dar daug trukumu jame matau, kitus patobulinsiu ir manau bus liuks dovaneles
Jei jau buvo kalba apie valentino diena, vyrus ir rankdarbius, tai pasigisiu, kad man mano brangiausias pries pora metu per valentino diena padovanojo nuostabia origami gulbe Dar ir tebestovi ji pacioj garbingiausioj mano kambario vietoj
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 04, 15:39)
Jei jau buvo kalba apie valentino diena, vyrus ir rankdarbius, tai pasigisiu, kad man mano brangiausias pries pora metu per valentino diena padovanojo nuostabia origami gulbe Dar ir tebestovi ji pacioj garbingiausioj mano kambario vietoj
kokia nuostabi dovana as irgi noreciau is savo vyro sulaukti ne kazko pirktinio, o paties sukurto nors nesvenciam valentino jau seniai..
QUOTE(tori @ 2010 02 04, 13:35)
Man zymiai svarbiau kad mes 360 dienas per metus galvojame apie vienas kita ir tikrai mylime
o apie ka galvojat likusias 5-6 metu dienas cia tik siaip... neisizeisk.. pastebejau,kad truputi dienu pamazinai ir tiek..
Knielita labai gražu