Labai atsiprasau, kad paveluotai bet ir as noriu parodyti jum savo padaryta dovanele
Pagaminta is oazes
Pilna komplektacija (sry uz netvarkinga fona, nebuvo kaip nufotkint graziau, nes skubejom islekt)
Ps Irmulia Neisejo man tos capucino padaryti susiliejo kakava...
sveikos, o kaip ten toj kavoj taip parasyti gal kas gali paaiskinti..su kazkokia specialia priemone? noreciau nustebinti MB
Man atrodo, kad ta kavutė gaminama taip: išplakamas pienas, atsargiai užpilamas ant kavos, kad putelė liktų viršuje, o po to per trafaretą pabarstoma matyt kakava.
Barstyti galima bet ką-cinamoną,tirpią kavą ir pan. O padaryt turbūt sunkiausia tokia putą. Bet jei turint kavos aparatą gerą-tai nesunku,ten labai gerai išsiplaka pienas. Arba galima su Jacobs tokiu mažu plakikliu pabandyti.Nedidelį kiekį pieno jis išplaka iki neblogos putos. O tada tiesiog užbarstyti,kaip minėjo kitos-per trafaretą,kurį taip pat nesunku pasidaryti.Ir gaunasi tikrai gražiai.
QUOTE(Myja @ 2009 01 14, 15:26)
as cia gerai pamasciau.. tai galima ir taip padaryti.. nusipirkt tos purskiamos grietineles ir tai ant virsaus uzbarsyti...
Su pirktine purškiama grietinėle nelabai kas gaunasi - ji labai greitai pradeda putoti iki tokių "skylėtų" putų, kurios nelabai išlaiko užbarstytą motyvą geriau išsiplakti pačiai namie- tik tada gan rieboka kava gaunasi
a dar galima tokią kavą su gogle-mogle ( trynys su cukrumi) pasidaryti - irgi puikiai išlaiko užbarstytą motyvą
Aišku geriausias variantas kava paruošti arba kavos aparatu arba įsigyti pieno plakimo šluotelę arba daryti su tomis pirktinėmis sintetinėmis kavomis
Dėl barstymų - cinamonas geras , tik labai byra pro šoną t.y. jis yra lengvas, todėl taip ir atsitinka. Tirpi kava iššaukia putojimą, cukraus pudra labai greitai ištirpsta.
Pats geriausias variantas- kakavos pudra (paprasta kakava) nes ji miltų konsistencijos, nėra labai lengva ir puikiai padengia paviršių
Dar yra šokolado pudra - būtų antroji po kakavos - irgi puikiai laikosi ant putų paviršiaus, tik greičiau nei kakava išsileidžia
Aš kai perskaičiau viską ką parašė irmulia, eilinį kartą užsimaniau tos jos kavos su grožiais, a le ką daryti? AŠ NEGERIU KAVOS???? O trafaretų noriu
Papildyta:
Tundra, taigi ant cappucino galima daryti ir geriau dar
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2009 01 14, 22:12)
Aš kai perskaičiau viską ką parašė irmulia, eilinį kartą užsimaniau tos jos kavos su grožiais, a le ką daryti? AŠ NEGERIU KAVOS???? O trafaretų noriu
Papildyta:
Papildyta:
Tai jei ką ir ant karšto pieno ar manų košės gi galima dar va ledų rutuliukai visai manau tinka, bet nebent jei labai jau mažas trafaretas.
arba ant pyragėlio jei su pudingu ar tiesiog šviesiu biskvitu.
Bet mane asmeniškai labai šampanui ledukai su širdelėmis viduje vilioja... gal žinot kur Vilniuje galima mažyčių širdučių rast maišelį kokį? (nevalgomų jei ką )
QUOTE(Giagute @ 2009 01 15, 09:45)
Tai jei ką ir ant karšto pieno ar manų košės gi galima dar va ledų rutuliukai visai manau tinka, bet nebent jei labai jau mažas trafaretas.
Galima, nors pvz. kai yra tekstiniai - geriausiai ant lygaus plokščio paviršiaus