Įkraunama...
Įkraunama...

Idėjos Valentino dienai

Labai atsiprasau, kad paveluotai bet ir as noriu parodyti jum savo padaryta dovanele 4u.gif
Pagaminta is oazes
user posted image

Pilna komplektacija (sry uz netvarkinga fona, nebuvo kaip nufotkint graziau, nes skubejom islekt)
user posted image

Ps Irmulia Neisejo man tos capucino padaryti verysad.gif susiliejo kakava... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 16 vasario 2008 - 11:03
Prasau:

user posted image

user posted image

Nuoroda http://picasaweb.goo...CrochetNavidad#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 12 sausio 2009 - 19:29
sveikos, o kaip ten toj kavoj taip parasyti smile.gif gal kas gali paaiskinti..su kazkokia specialia priemone? noreciau nustebinti MB wink.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
http://www.garnstudi...k...=46&lang=en
Atsakyti
Dar sirdeliu
dar 1 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 14 sausio 2009 - 16:03
Man atrodo, kad ta kavutė gaminama taip: išplakamas pienas, atsargiai užpilamas ant kavos, kad putelė liktų viršuje, o po to per trafaretą pabarstoma matyt kakava.
Atsakyti
Barstyti galima bet ką-cinamoną,tirpią kavą ir pan. O padaryt turbūt sunkiausia tokia putą. Bet jei turint kavos aparatą gerą-tai nesunku,ten labai gerai išsiplaka pienas. Arba galima su Jacobs tokiu mažu plakikliu pabandyti.Nedidelį kiekį pieno jis išplaka iki neblogos putos. smile.gif O tada tiesiog užbarstyti,kaip minėjo kitos-per trafaretą,kurį taip pat nesunku pasidaryti.Ir gaunasi tikrai gražiai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2009 01 14, 15:26)
as cia gerai pamasciau.. smile.gif tai galima ir taip padaryti.. nusipirkt tos purskiamos grietineles ir tai ant virsaus uzbarsyti...

Su pirktine purškiama grietinėle nelabai kas gaunasi - ji labai greitai pradeda putoti iki tokių "skylėtų" putų, kurios nelabai išlaiko užbarstytą motyvą mirksiukas.gif geriau išsiplakti pačiai namie- tik tada gan rieboka kava gaunasi mirksiukas.gif

a dar galima tokią kavą su gogle-mogle ( trynys su cukrumi) pasidaryti - irgi puikiai išlaiko užbarstytą motyvą thumbup.gif

Aišku geriausias variantas kava paruošti arba kavos aparatu arba įsigyti pieno plakimo šluotelę mirksiukas.gif arba daryti su tomis pirktinėmis sintetinėmis kavomis mirksiukas.gif

Dėl barstymų - cinamonas geras , tik labai byra pro šoną t.y. jis yra lengvas, todėl taip ir atsitinka. Tirpi kava iššaukia putojimą, cukraus pudra labai greitai ištirpsta.

Pats geriausias variantas- kakavos pudra (paprasta kakava) thumbup.gif nes ji miltų konsistencijos, nėra labai lengva ir puikiai padengia paviršių thumbup.gif

Dar yra šokolado pudra - būtų antroji po kakavos - irgi puikiai laikosi ant putų paviršiaus, tik greičiau nei kakava išsileidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kai perskaičiau viską ką parašė irmulia, eilinį kartą užsimaniau tos jos kavos su grožiais, a le ką daryti? AŠ NEGERIU KAVOS???? blink.gif O trafaretų noriu lotuliukas.gif
Papildyta:
Tundra, taigi ant cappucino galima daryti ir geriau dar doh.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 14, 22:12)
Aš kai perskaičiau viską ką parašė irmulia, eilinį kartą užsimaniau tos jos kavos su grožiais, a le ką daryti? AŠ NEGERIU KAVOS????  blink.gif  O trafaretų noriu  lotuliukas.gif
Papildyta:
Tundra, taigi ant cappucino galima daryti ir geriau dar doh.gif
blush2.gif

Tai jei ką ir ant karšto pieno ar manų košės gi galima smile.gif dar va ledų rutuliukai visai manau tinka, bet nebent jei labai jau mažas trafaretas.
arba ant pyragėlio jei su pudingu ar tiesiog šviesiu biskvitu.

Bet mane asmeniškai labai šampanui ledukai su širdelėmis viduje vilioja... gal žinot kur Vilniuje galima mažyčių širdučių rast maišelį kokį? (nevalgomų jei ką smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 15 sausio 2009 - 09:47
QUOTE(Giagute @ 2009 01 15, 09:45)
Tai jei ką ir ant karšto pieno ar manų košės gi galima smile.gif dar va ledų rutuliukai visai manau tinka, bet nebent jei labai jau mažas trafaretas.
arba ant pyragėlio jei su pudingu ar tiesiog šviesiu biskvitu.

Galima, mirksiukas.gif nors pvz. kai yra tekstiniai - geriausiai ant lygaus plokščio paviršiaus mirksiukas.gif
Atsakyti