Įkraunama...
Įkraunama...

Idėjos Valentino dienai

QUOTE(Agatas1 @ 2008 01 24, 15:42)
lotuliukas.gif labai geros idėjos  thumbup.gif

QUOTE(Šilko Namai @ 2008 01 25, 09:06)

Tarp kitko, aš čia visai rimtai. Jau anksčiau mačiau trafaretukus Irmulios temelėje ir pagalvojau, kad gal tokius (su tokiais užrašais) aš netgi ir nusipirkčiau. Man vat idomu iš ko ji juos daro, iš kur tą pastiką paima...
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 01 24, 14:10)
Gera mintis  thumbup.gif Pvz pasidaryti trafaretus: "Išplausi indus?", "Duok pinigų"... Arba darbe - "Pakelkit man atlyginimą"

Negali žinoti kaip sureguos, o gal netgi labai teigiamai biggrin.gif Pvz. bosui pateikus tokią kavą - manau, pasakytų, kad iš ties orginaliai prašai algą pakelti lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtumėte pasakyti, kaip pasidaryti štai tokį daiktą? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Langučiai @ 2008 01 29, 18:26)
Bet va reikalinga, kad delnas liestų delną bigsmile.gif

Aš suprantu, kad tos pirštinės raudonos-dekoratyvinės. O Jūs norit praktiškai naudoti tokias susiūtas ir kad nuogais piršais galėtumėt susikibti ? tada irgi nėra labai sudėtinga numegzti-tiesiog vidinės, viršutinės dalies virš nykščio nemezgi abiems pirštinėms, o pasku susiūni, kad gražiai užsidengtų ir atrodytų kaip dvi pirštinės. Bet realiai ar nešioti jas būtų patogu abejoju... ax.gif
Atsakyti
user posted image

Reiks ir man mokintis tokia kavyte gaminti thumbup.gif mielai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.advanced-...rochet_set.html
Atsakyti
QUOTE(Varliuke @ 2008 02 06, 15:08)
Na aisku  4u.gif Bet ir siaip tai sunkus variantas cia su tuo kartonu ir nelabai matai ar gerai i puodeli nutaikei smile.gif geriausiai kai pavyzdziuose yra permatomi trafaretai, bet kazin ka panaudoti ten tokio permatomo ir kietesnio  g.gif o gal aplamai kur yra nusipirkti jau pagamintu trafaretu  g.gif

ČIA galima rasti Irmulios temą.
O pačiam daryti tai reikia daug kruopštumo, o kur dar laikas sugaištas beieškant medžiagų. O Irmulios trafaretukai labai kokybiški 4u.gif
Atsakyti
Mazytes idejos, gal tiks wub.gif
http://picasaweb.goo...enIdeenMitLicht
Tikiuosi nesikartosiu...
Atsakyti
Mano veltos širdelės wub.gif http://www.biteplius...345-=(356208029
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 01 24, 13:08)
Yra dar viena idėja kaip maloniai nustebinti  Savo Brangųjį ir parodyti, kad jį mylime: štai tokia kavyte - ir paprasta ir neįprasta  mirksiukas.gif MB labai patinka  wub.gif  Ir, svarbiausia, kad jei kažko kada nors užsinorėsite (nebutinai per Šv. Valentino dieną) , galima štai tokiu būdu parodyti  biggrin.gif

user posted image

ir kodel as radau sita grozy tik dabar doh.gif doh.gif dar bent vilniuj gyvenciau o dabar verysad.gif
Atsakyti
siulau savo idejas VALENTINO dienai. Gal kam patiks, tokie sedmaisiai blush2.gif
Foto albumas
Atsakyti
Labai dziaugiuosi, kad patiko. Bet tai ne miegmaisiai, o sedmaisiai. biggrin.gif
Sedmaisiai pasiuti is gobeleninio ar storesnio audinio (gali buti ir dirbtine oda), o viduje polestirelo granules.
Jei kas konkreciai domina parasyk i az. pagelbesiu wink.gif
Atsakyti